Aldamir

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 145 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Naruto:SPOILER! #124551
  AvatarAldamir
  Member

  erakko wrote:

  Murottaja wrote:

  – Itachin Narutolle luovuttamat voimat ? Itachihan luovutti Narutolle ennen kuolemaansa voimiaan ja toivoi, ettei Naruton tarveisi koskaan käyttää niitä. Mitkä voimat? Kenties Sharingan taikka jopa Rinnegan ?

  Eikös se ollut se joku varis/korppi minkä Naruto oksensi kun taisteli Itachia vastaan sodan aikana? En muista mitä virkaa sillä oli mutta lintu oli peräisin Itachilta xd

  Itachin antama voima Narutolle, joka oli tarkoitettu Sasukea vastaan, mikäli Naruto joutuu oikeasti häntä vastaan taistelemaan, todellakin tuli esille Naruto vs. Itachi & Nagato matsissa. Korppi oli Uchiha Shisuin Mangekyou Sharingan, johon oli upotettu käsky "Suojele Konohaa". Tämä voima aktivoitui, kun Naruto kohtasi nimenomaan vain Itachin MS:t. Itachin tarkoituksena oli, kun Sasuke korvaa oman silmäparinsa Itachin parilla, ja käyttää MS:ää Narutoon, niin Sasuke joutuu Shisuin hyvin voimakkaan genjutsun alaiseksi, eikä enää hyökkää Konohaan. Kuitenkin kävi niin, että Shisuin Mangekyou Sharingan aktivoitui ET-Itachiin, joka puolestaan rikkoi Kabuton käskyvallan tähän, josta sitten kehkeytyi koskettava SasuIta-kohtaaminen veljekset vs. lohikäärme-taistelulla. Itachi tuhosi Shisuin silmän, sillä uuden yhtä voimakkaan käskyn käyttämiseen silmä olisi vaatinut vuosikymmenen latailun.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #121765
  AvatarAldamir
  Member

  Sasuken silmät, Sasuken silmät! :>>>> ♥♥ Amaterasu-miekka, Naruton Rasengan Planet isku XD Dragonball-meininkiä oli myös havaittavissa, etenkin sivulla kuusi XD

  in reply to: Off-Topic #121758
  AvatarAldamir
  Member

  Pitkästä aikaa tännekin kirjoitan. Eipä asiani oikeastaan muuta koske kuin, että tänään aloittelin Steins;Gaten lukemisen odotellessani uutta chapua Narutosta. Jäin kyllä koukkuun, ko. mangassa oli todella mielenkiintoista psykologista scifitrilleriä aikamatkustuksesta. Cernkin siinä on mukana, ja miljöö sijoittuu Japanin Akihabaraan. Yhdessä kohtaa oikeasti repesin protagonistin ilmeelle, kun tämä tajuaa jotain merkittävää. Suosittelen, vaikka vain 7 chapteria ko. sarjasta käännetty. Pitäis ostaa One Piecen uusin pokkari, Naruto 43 oli erittäin mullistava, taitaa olla ainut pokkari, joka oikeasti valottaa tulevia tapahtumia merkitsevästi ja avaa taustoja menneisyydestä, suorastaan nerokasta. Veikkaisin, että 2-3 vuoden päästä Naruto on ottanut kiinni japsijulkaisun. Onneksi meno vain paranee tuosta 43:sta, just you wait :3

  in reply to: Naruto #121702
  AvatarAldamir
  Member

  zoka wrote:

  Mikila wrote:

  Ja muuten, vikalla sivulla se Sasuken sharingan oli joku uus, eikös?

  Joo varmaan, siltä ainakin näytti.
  Ja mietin tässä että kuinkahan monta erilaista sharingania sitten loppujen lopuksi oikein on? O___o Tuntuu että jatkuvalla syötöllä paljastetaan joku uusi sharingan tai jokin muu voimakas silmätekniikka.

  Mitä, nyt en ymmärrä, mistä tuo johtopäätös tuli 😀 Siis se on ilmeisesti Sasuken oma MS, olihan Itachilla ja Kakashillakin erinäköinen MS. Kaipa Mangekyoo Sharinganin ulkomuoto vaihtelee yksilökohtaisesti, eli on persoonallinen. Vaihtelisivatkohan kyvytkin? :O

  in reply to: One Piece (spoiler) #121658
  AvatarAldamir
  Member

  Miksi mielestäni Doflamingon ja Dragonin marjat ovat paljastettu? Doflamingolla on käsittääkseni jonkinlainen marionettimarja, kun taas Dragonilla olisi sääsäämarja. Tämä ainakin selittäisi ukkosiskun Logue Townissa. En kyllä muista milloin olisivat paljastettu, mutta sellainen mielikuva on jäänyt.

  in reply to: Nintendo 3DS #121307
  AvatarAldamir
  Member

  Upeita uutisia 3DS:n omistajille:

  http://www.vg247.com/2011/07/28/massive … confirmed/

  http://nintendo3dsblog.com/early-adopte … ir-support

  Eli niille, jotka eivät englantia tarpeeksi hyvin osaa:

  3DS:n hinta putoaa, ja kivasti.

  Kuitenkin noiden kahden artikkelin pääpointtina on se, ne, jotka hankkivat oman 3DS:nsä ajoissa, saavat ilmaiseksi 20 NES:in ja GBA:n peliä. 10 NES ja 10 GBA-peliä. Mitä noista peleistä on ilmoitettu, niin ilmaisia GBA-pelejä ovat mm. Yoshi’s Island, Super Mario Advance 3, Mario Kart: Super Circuit, Metroid Fusion, WarioWare, Inc.: Mega Microgames ja Mario vs. Donkey Kong, joita muut kuin 3DS:nsä aikaisin ostaneet eivät saa ladatuksi!

  Tämä tarkoittaa, että GBA-pelit tulevat jossain vaiheessa eShoppiin!

  Miten Nintendo tunnistaa ne, jotka saavat ilmaispelit? Käsitykseni mukaan artikkelia soveltaen ilmaispelit ovat tarkoitettu niille, jotka kirjautuvat Nintendo eShoppiin sisään ennen 12.8.2011. Eli, vielä ehditte mukaan ekslusiivisiin ilmaispeleihin. Noiden ilmaispelien yhteishinta on ilmeisesti 100 euron hujakoilla, ja kun Saksasta tai Amazon.co.uk:sta 3DS:n tilaatte, saatte sen parin sadan euron pintaan, niin ei ole todellakaan paha diili!

  in reply to: Assassin’s Creed #120504
  AvatarAldamir
  Member

  erakko: AC: Revelations on AC 2.75, eli se jatkaa suoraan siitä, mihin Brotherhood jäi. Aivan kuten BH jatkoi siitä, mihin ACII jäi. Brotherhoodin läpipelanneena voin sanoa, ettet todellakaan halua missata peliä 😉 Kaikin tavoin vielä ACII:takin parempi, hiottu kokonaisuus. Revelations lopettaa käsittääkseni tämän Ezio Auditoren trilogian, joten Revelations on viimeinen osa ennen ACIII:sta.

  Niin joo, Brotherhood jatkoi myöskin AC:n kehystarinaa, joten jos päätät odotella seuraavaa assasiinia Desmondin sätkynukeksi (ACIII), jää teikäläiseltä pari yllättävää kehystarinan juonenkäännettä välistä.

  in reply to: One Piece #120479
  AvatarAldamir
  Member

  Ener on taivassaarelainen?

  in reply to: One Piece #120443
  AvatarAldamir
  Member

  No, kysehän on ainakin muodosta. Terät ovat V:n muotoisia, kun taas luodit/kuulat ovat O. Lisäksi kuulat/luodit tulevat paineella kohti, kun taas terät pääasiassa viiltelevät. Toki jos terä tulee paineella kohti, rupeaa tarpeeksi syvälle kimmotessaan viiltämään Luffya.

  in reply to: Off-Topic #120219
  AvatarAldamir
  Member

  Devilman wrote:

  Tänään kaupassa päätin lukea pitkästä aikaa Narutoa, joten hommasin osat 39 ja 40. En oikein voisi retkahtaa ostamaan taas uutta sarjaa, mutta ei kai parista kirjasta lisää haittaa ole… niitä nyt on jo muutenkin älytön keko.

  Eh? Ostit pari viimeisintä osaa, vaikka kirjoja on jäänyt välistä X määrä? 😀 Etenkin Naruton kohdalla, jos et ole lukenut kirjan 28 jälkeen, ja nyt päätit ostaa pari viimeisintä. Lisäksi juoni kärsii, kun on vain paloja sieltä sun täältä :S

  in reply to: Off-Topic #120194
  AvatarAldamir
  Member

  Erakko: Jos kivaa/addiktoivaa peliä kaipaat, niin League of Legends on ilmainen huonollakin koneella pyörivä WarCraftin DotA-muotoon perustuva tiimimoninpeli.

  Eli vähän taustatietoa. Siinä pelaajat jaetaan kahteen tiimiin, muodot ovat 3v3 ja 5v5. Parasta kaveriseuran kanssa nautittuna. Kuitenkin nämä tiimit muodostuvat Championeista, eli hahmoista, joilla on erilaisia erikoiskykyjä, passiivisia abilityja ja ultimate attack (voimakkaampi, pidempi cool down kyvyssä). Championit aloittavat erän alussa tasolta yksi, ja niitä sitten kehitetään kyseisen pelin aikana mahdollisimman korkealle. Taso 18 on maksimi. Pelin idea: Tuhota vastustajan tukikohdan ydin, Nexus. Vastustajan tukikohtaan johtaa 2 tai kolme reittiä, riippuen siitä, pelaako 3v3 vai 5v5sta. Matkan varrella on suojaamassa basea 2-3 turrettia (tykkiä), jotka tulee hakata alas, jos haluaa edetä nexukseen turvallisesti. Pelissä on myös minioneja (kätyreitä), eli toisin sanoen rivisotilaita, joita pelaajat hakkaavat saadakseen kultaa ja kokemusta tasojen nostoon. Vastustajan championien tappamisesta saa tietenkin enemmän kultaa ja ekspaa, ja aina first bloodista palkitaan +400g:lla, mikä auttaa huimasti peliä alussa. Lisäksi tiimityö on kaiken a ja o, yhdessä pitää keskittää iskuja vastustajan mestareihin, että kyllä monipuolisuutta löytyy 🙂

  in reply to: One Piece (spoiler) #120187
  AvatarAldamir
  Member

  Whitebeard wrote:

  Mikila wrote:

  ^ Nyt jäi vaan mietityttään, että kuka torvi sen Otohimen meni ampumaan?

  Ettei ois Vander Decken?

  Voisi olla myös Jimbei :I Ei halua näyttää ihmisten julmuutta muille merenmiehille 😮

  in reply to: One Piece #120186
  AvatarAldamir
  Member

  Neko5 wrote:

  Aloin tässä muistin virkistykseksi lukemaan OP:ta uudestaan (ah mikä nostalgia isku) ja huomasin, että jo muistaakseni 8. mangassa mainitaan Jinbei. Oda se osaa yllättää kyllä edelleen. 😀

  Usopp-hymiö: :l)

  in reply to: Omistatko? #120132
  AvatarAldamir
  Member

  Kyllä löytyy :DD

  Dead or Alive: Dimensionia?

  in reply to: Final Fantasy #120099
  AvatarAldamir
  Member

  Storen pitäisi avautua nykytietojen mukaan tiistaina, ellei viivästystä tule. Sori, linkkiä ei tällä hetkellä ole.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 145 total)