Allen

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 352 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Suosikki- ja inhokkileffat #86082
  Allen
  Member

  Suosikit:

  Butterfly effect (2004)

  Rakastan psykologisia trillereitä, ja tämä nyt on vielä tavallista kiinnostavampi. Ideahan on siis se, että päähenkilö Evan Treborn (Ashton Kutcher) sai lapsena outoja "blackoutteja", eli hänen muistinsa katkeili vähän väliä. Aikuisena hänelle selviää että hän voi päiväkirjojensa avulla matkustaa takaisin näihin kohtiin, ja muutta menneisyyttä.
  Aikamatkustus (vaikka sitä ei tässä leffassa teoriassa tapahdukkaan) on aina ollut suosikkiaiheeni elokuvissa. Näyttelijät osaavat hommansa, ja käsikirjoitus toimii. Suosittelen ehdottomasti.

  inhokit:

  Harry potterit 4-6

  Ensimmäiset kolme meni vielä, mutta nelosesta eteenpäin kirjoista alettiin leikkaamaan ihan liikaa tärkeitäkin kohtauksia. Erityisen suuri pettymys oli Feeniksin killassa kohtaus jossa Sirius kuoli. Kirjassa se oli mahtava, leffassa taas ei herättänyt mitään tunteita, mmuta kuin vihaa siitä että pilasivat hyvän kohtauksen. Kutonenkin oli aika karmea. Respectiä tosin Bellatrixin näyttelijälle, yksi ainoista koko leffassa joka osaa hommansa.

  in reply to: Mikä sinua ilahduttaa? #81882
  Allen
  Member

  Tasan yksi juttu, ja se onkin sen verran iso että tekisi mieli vaan huutaa loppuviikko ilosta.

  Hitman Rebornin uudet Char. songit. Ei mitään ideaa ovatko nämä edes uusia, mutta tänään vasta huomasin. Ihan mahtavia kaikki, etenkin perfect world on ihan täydellinen. Jos vielä Genkishiltä olisi biisin saanut niin olisin tuplasti iloisempi, mutta tämäkin on jo ihan liian siistiä.

  Niin joo, ja ensi keskiviikkona on Abingdon boys schoolin keikka. Mahtavaa tämäkin, onkin tullut odotettua siitä asti kun keikasta ekaa kertaa kuulin.

  in reply to: Osu! #81594
  Allen
  Member

  Joo, muutaman viikon nyt olen pelannut. Nimimerkki on Kirameki, profiili on tässä.

  On tosiaan mahtava peli. Mukavan monipuolinen valikoima beatmappejkin löytyy. Omia beatmappeja en ole vielä yrittänyt tehdä, mutta ainakin Harry Gregson Williamsin Metal gear sagan ajattelin väsätä, sitten kun olen vähän taitavampi.

  Kuten profiilista näkyy, en ole järin hyvä vielä, normal/hard biisejä vetelen. Peli-, ja animeumusiikkia soittelen pääasiassa, mutta satunnaiseisesti muutakin. Suosikkibiisejä: To zanarkand (hard), Portal: still alive (easy), Yoko Shimomura – Dearly Beloved [Normal] ja aika moni muu. Tällä hetkellä jumittelen Zankoku na thenshi no teezen hard-versiolle.

  in reply to: Suuri mangahahmoturnaus! Finaali //TULOKSET #80261
  Allen
  Member

  Monkey D. Luffy, vaikka kummastakaan hahmosta en erityisemmin pidä.

  in reply to: Trusty Bell – Chopin No Yume #79759
  Allen
  Member

  Ehkäpä hirvein teos mitä olen koskaan lukenut. Peli oli mahtava, mutta mangana tämä on ihan naurettavan surkea. Juoni oli täysin erilainen kuin alkuperäisessä, kukaan ei näyttänyt ollenkaan itseltään, etenkin Chopin itse oli ihan hirveän näköinen. Hahmojen luonteetkin olivat ihan erilaisia kuin pelissä, ja etenkin Allegretto oli totaalisesti out-of-character. Siitä myös miinusta että jättivät pelimaailman parhaan naishahmon (Falsetto) pois. Tätä en voi suoraan sanoen suositella kenellekkään.

  Eli yleisesti hyvin negatiivinen maku jäi suuhun, etenkin alkuperäisen pelin pelanneena ja pitäneenä. koko sarjan kumminkin läpi tahkosin, vaikka aina vähän väliä oli lentää kone seinään.

  in reply to: Fairy Tail #78666
  Allen
  Member

  Nyt on pilottijakso tosiaan katsottu. Seiyuut eivät sovi sitten yhtään omistajilleen, mutta toivottovasti tuohonkin tottuu. Sarjasta en ole koskaan sen ihmeemmin välittänyt, mutta ihan kelvollista katsottavaa (vaikkakin One piecen kopioiminen on enemmän kuin selkeää). Opening oli ainakin kiva. Animointilaatu tosin sukkaa enemmän kuin paljon, ja se alun narrator-ääni oli kyllä tahattoman huvittava :’D

  Saa nyt nähdä miten tuosta kehittyy, yleisesti kyllä ihan hyvältä vaikuttaa.

  in reply to: Suuri mangahahmoturnaus! Semi-finaalit #78494
  Allen
  Member

  Lohko A

  Shanks (One piece)

  Lohko B

  Monkey D. Luffy (One piece)

  in reply to: Off-Topic #78492
  Allen
  Member

  Gawo: jos vinkkejä haluat niin itse ainakin olen tykännyt Shimomuran tuotannosta soitella Dearly belovedia ja Org. XIII themeä. Tietysti jos vaan taitoa riittää niin ainakin tension rising olisi aika kiva soitettavaksi. Tosin ovat kaikki aika suosittuja että on saattanut joku jo sovittaa.

  Metal gearissä on edelleen ihan liian mahtavat musiikit. Tänään on tullut kuunneltua aika rajusti tuon Metal gear sagan piano/viulu versiota. Voisi yrittää itsekkin soittaa jos jostain nuotit löytäisi.

  Uusi pianokin pitäisi nyt jossain vaiheessa ostaa, tuo oma on suoraansanoen surke + tarvitsen kaikkia seitsemää oktaavia suurimpaan osaan biiseistä ja tuolla viisioktaavisella niiden oktaavitasojen vaihtelua on suoraansanoen mahdotonta. Pitääpä ensi torstaina keskustassa piipahta F-musiikkissa kattelemassa.

  (Haha, tulipa musiikkipainotteista tekstiä :’D)

  in reply to: Kysymys seuraavalle #78424
  Allen
  Member

  Ehdottomasti Final fantasy. KH:kin on mahtava, mutta FF painii jo ihan eri sarjoissa.

  Suosiiki peligenre? (y’know, roolipeli, räiskintä tms.)

  in reply to: Parhaimmat animet Top3 #78281
  Allen
  Member

  Yritetään muutama listata. Mind you, tämä on nimenomaan animelistaus, jonka takia vaikka One piece ei ole näkyvissä koska sitä seuraan vain mangana.

  1. Hayate no gotoku!

  TODELLA epätunnettu animu täällä suomessa, mutta sitäkin parempi. Absurdia huumoria, parodiaa ja neljännen seinän rikkomista, eli juuri sitä mitä minä pidän hyvänä huumorina. Inside-viittauksien tajuaminen on häiritsevän palkitsevaa. Juoni on tosiaan olematon (paitsi kakkoskaudessa) mutta tämäpä ei meno haittaa. Jos huonoja puolia haetaan niin hahmokaarti on ainakin asteen liian giganttinen.

  2. Katekyo hitman Reborn!

  Muuten tämä olisi ehdottomasti ykkösenä, mutta animena ei vain toimi niin hyvin kuin mangana. Turhat sensuroinnit, fillerit ja paikoitellen huono animointi ketuttavat vähän väliä, mutta tämä ei muuta sitä faktaa että KHR on mahtava. Juoni, hahmot, piirrostyyli; kaikki on hoidettu loistavasti. Animuna tosiaan ei läheskään niin eeppinen kuin mangana, mutta kumminkin aivan mahtava sarja.

  3. Claymore

  Piirrostyyli ei ollut aluksi todellakaan mieleeni, mutta pakotin itseni katsomaan animeen loppuun saakka eeppisen juonen takia. Piirrostyyliinkin tottui onneksi ensimmäisen kymmenen jakson kuluessa. Tykkään kovasti synkistä fantasiatarinoista, joten tämä piti luonnollisesti vilkaista ja rakastuin juoneen heti. Etenkin Teresa-flashbackissä olin ihan haltioissani. Hahmot ovat luonnollisesti mahtavia, etenkin Priscilla ja Teresa.

  in reply to: Suosikki- ja inhokkipelit #77943
  Allen
  Member

  Varautukaa romaaniin.

  Hyviä pelejä riittä vaikka kuinka paljon, etenkin Square enixiltä mutta kolme sarjaa vaatii erikoismaininnan; Final fantasy, Metal gear solid ja Kingdom hearts.

  FF:t on ollut suosikkipelejä siitä saakka kun sain pienempänä FF IX:n. Lukkiuduin huoneeseeni varmaan kahdeksaksi tunniksi pelaten, edelleen tuo samainen peli on ehdoton ykkössuosikki. Tämän jälkeen koitin tetysti muitakin pelejä, ja tuli vastaan FF VII, joka nousi myös suosikkilistalle. PSP:llä tuli ensimmäiset kaksi osaa hakattua läpi, ja nämäkin miellyttivät. FF XII:n ostinkin heti julkaisuna, ja tykkäsin mielettömästi. Harmi ettei Uematsu tosin päässyt tekemään musiikkeja.

  MGS taas loistaa juonellaan ja mahtavilla hahmoillaan. Otacon, Raiden, Ocelot ja ties kuinka monet muut hahmot on omalla suosikkihahmolistalla. Pelaaminenkin on tietysti hemmetin hauskaa puuhaa, etenkin Snake eaterin camouflage.systeemi toimi. Nelosta en ole vielä ehtinyt hankkia, mutta kyllä tuokin tulee kohtapuoliin ostettua.

  Kingdom hearts on näistä kolmesta ehkä se heikoin, mutta ei se kumminkaan ole millään tasolla huono pelisarja. idea sekoittaa Disney ja FF-hahmoja kuulosta oudolta, mutta homma toimii yllättävän hyvin. Joissain maissa tosin Disney hahmot ovat korkeintaan ärsyttäviä. Kakkososan gameplay meni vähän liian usein X:n hakkaamiseksi mutta kumminkin todella viihdyttävää pelaamista.

  Muita yksittäisiä hyviä pelejä: Elder scrolls IV: oblivion, Fallout 3, InFamous, Team fortress 2, Half lifet 1 ja 2 lisäosineen jne. jne.

  Huonoja pelejäkin riittä mutta kirjoittelen ne joskus myöhemmin kun snagatsula menee viiden minuutin päästä kiinni.

  in reply to: Suuri mangahahmo turnaus! Välierät #77225
  Allen
  Member

  Lohko A

  Urahara Kisuke (Bleach)
  Shanks (One Piece)

  Lohko B

  Brook (One Piece)
  Franky (One Piece)

  Lohko C

  Usopp (One Piece)
  Monkey D. Luffy (One Piece)

  Lohko D

  Nico Robin (One Piece)
  L (Death Note)

  in reply to: Hitti vai huti? #76320
  Allen
  Member

  Huti, en ole koskaan oikein tykännyt siitä miltä näytän. Eipä tuolle mitään tosin voi.

  Machine head? (bändi, jos et tiedä kuuntele muutama kappale ja sitten vasta vastaa, kiitos.)

  in reply to: Suuri mangahahmo turnaus! Kierros 1 #75870
  Allen
  Member

  Lohko A

  Shinigami-sama (Soul Eater)
  Roronoa Zoro (One Piece)
  Toushiro Hitsugaya (Bleach)
  Son Goku (Dragonball)
  Lavi (D. Gray-man)

  Lohko B

  Hisoka (Hunter x Hunter)
  Death The Kid (Soul Eater)
  Dragon (One Piece)
  Nico Robin (One Piece)
  Train Heartnet (Black Cat)

  Lohko C

  Urahara Kisuke (Bleach)
  Rukia Kuchiki (Bleach)
  Juraquille Mihawk (One Piece)
  Franky (One Piece)
  Kaku (One Piece)

  Lohko D

  Monkey D. Luffy (One Piece)
  Kanda Yu (D. Gray-man)
  Tony Tony Chopper (One Piece)
  Brook (One Piece)
  Garp (One Piece)

  in reply to: Manga hahmo arvoitus! #75694
  Allen
  Member

  BB:n arvoitukseen: GUNM:in Desty Nova luulisin. Mahtava hahmo muuten.

  Next –>

  Ei ole ihminen.
  Sarjan protagonistin veli.
  Kyseisen sarjan antagonisti.
  Käyttää aseena revolveria.
  Hänet (ja hänen veljensä) kasvatti nainen nimeltä Rem.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 352 total)