Blackbeard

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,689 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Game of thrones #123792
  Blackbeard
  Participant

  Periaatteena on ollut käsittääkseni kääntää kaikki käännettävissä oleva, joka on mielestäni aika jees. Tykkään. Paitsi siinä vaiheessa kun tarinaan tulee Kauhiala (ts. Dreadfort).

  Hieman reilu viikko kakkoskauden alkuun. Promo matsku lupaa hyvää. Odotus on korkealla. Ei hitsit kun on upea sarja.

  in reply to: Avatar: The Last Airbender #123791
  Blackbeard
  Participant

  Katsoin itsekin siinä lähes saman tien kun pääsi vuotamaan.

  Tykkäsin todella paljon. Hieman kypsempi suunta kuin Airbenderissä, mutta ei paljon. Se Avatarhenki kuitenkin pihisee ja näkyy. Alku oli todella hauska ja näyttävä, muutenkin jaksossa oli näyttävyyttä jota viel korostettiin kerrassaan erinomaisesti toivalla musiikilla. Uuden tarinan asetelma on lupaava.

  Noista hahmoista pakko sanoa, että vaikutti tosi hyvältä. Toki sitä hieman kaipasi vanhaa jengiä (Sokka, Iroh) mutta ei liikaa. Korra saattaa jopa kasvaa omassa mielessäni kiinnostavammaksi hahmoksi kuin Aang. Vahvoissa naisissa on aina sitä jotain. Tenzinistä pidin myös, mukava kontrasti isälleen. Isälle, jonka perintö taas sitten näkyy hauskasti sivuhahmona Meelossa. Tophin tytär Lin Bei Fon tuntuu hahmolta, jolla tulee olemaan suuri merkitys sarjan tulevissa tapahtumissa.

  Haluan pian lisää. Sokkan jälkikasvu? Tai Zukon. Tai muutenki firebendereitä. Muutenkin utelias näkemään millaiseksi tulee muodostumaan Korran ydinpiiri. Päähenkilön bosse.

  Kivasti muuten trollattiin katsojaa tuon Zukon äidin tarinan suhteen. Ja Tenzinin raskaana oleva vaimo on niin selvä Chekovin ase, että.

  in reply to: Tulevat Animet #123790
  Blackbeard
  Participant

  Kevät kausi vaikuttaa varsin herkulliselta.

  Ensimmäisen sarjan ystävänä Eureka Seven AO on aivan must. Tämä lienee se salamyhkäinen projekti johon Tomoki Kyoda viittasikin Traconin videohaastattelussa.

  Zetman on mangana varsin mehukas synkkä sankaritari, joten animeltakin odotan kenties liiankin suuria.

  Uchuu Kyodai taas vaikuttaa laatu tapaukselta. Lueskellut pari lukua kun eräs tuttava lämpimästi suositteli.

  Yllämainitut tulee varmasti tsekattua, lisäksi sitten etäisesti kiinnostavia saatan-vilkaista-jos-jaksan tapauksia ovat Kuroko no Basket (tosin mangasta en juuri pitänyt), Tsuritama, Jormungard, Accel World, Hyo-ka ja Medaka Box. Meda Boxia luin ekan luvun, tykkäsin, luin 10 lukua, vihasin, lopetin. Sitten kuulin että siitä olikin tullut ennakkoasetelmia vasten battle manga. Ja sitten Gainax tarjoitui animoimaan sen. Moni parempikin Jump-sarja jäänyt ilman animaatiota, haluan nähdä miksi juuri Medaka. Tähän jälkimmäiseen litaniaan vaikuttaa pitkälti arvostelut, palaute ja yleinen hype. Niiden pohjalta sitten seuraan jos seuraan.

  Blackbeard
  Participant

  Kannatan. Pikku hiljaa nousemassa viikottaiseksi suosikiksi. Mukavan lämmin henkinen sarja, josta löytyy kuitenkin se menestyksekkäälle komedialle tarpeellinen toinen taso. Eihän ihan vielä ole tasolla Yotsuba, Yokohama Kaidashi Kikou ja muun slice of lifen huippu, mutta kyllä nousemassa tasaisen varmaa tahtia.

  Hachiken on muuten todella onnistunut hahmo. Pari ensimmäistä lukua vihan, mutta sitten alkoi lämmettä. Hyvä, että Arakawa teki jotain varsin erinlaista kuin Ed.

  in reply to: Hunter X hunter #123788
  Blackbeard
  Participant

  Että kismittääkin tauko. Toivotaan että se on lyhyehkö.

  Election arc oli kokonaisuutena mielestäni loistava. Nyt taas uteliaisuus herää mihin tästä edetään. Neteron poika (jos oikeasti edes on) vaikuttaa mielenkiintoiselta bad ass-hahmolta.

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #123787
  Blackbeard
  Participant

  Voi ei tyyppi-jonka-nimeä-tai-ylipäätäänmitäänhänestä-en-muista kuoli. Kun taas tissit hahmo jonka luulin kuolleen onkin hengissä. Hoh hoh.

  No jos jotain positiivista koitan keksiä, niin Nel on edelleen ihan söpö.

  in reply to: Professor Layton #123786
  Blackbeard
  Participant

  Nyt on sitten Professor Layton and the Last Specter läpi pelailtu.

  Pidin aivan suunnattomasti. Aluksi oli vähän skeptinen olo, en oikein päässyt sisään tilanteeseen. Ajan myötä kuitenkin tarina veti mukaansa ja uudet hahmotkin alkoivat lämmittää. Pelillisesti ei juuri mitään uutta, muutamia pieniä fiksailuja mekaniikkaan. Animaatiot ja taustat olivat taas mainioita, varsinkin animaatio oli kenties näyttävintä Laytoneissa tähän mennessä. Puzzlet olivat ihan ok. Ehkä hitusen yksipuolista. Muutama ärsyttävän huonosti suunniteltu pulma eikä yhtäkään erityisen mieleen painuvaa tapausta. Kokonaisuutena kuitenkin varsin tasapainoinen. Jälleen laadukas Layton paketti. Tarinan lopussa aivan herkistyi.

  Pelasin tosiaan jenkkiversion, koska se sisälsi EU-julkaisusta puuttuvan Little London sivupelin. Kyseessä on siis hieman Animal Crossing tyylinen casual rope, joka tarjoaa esimakua tulevasta Level-5 pelistä. Pelaaja luo hahmon hahmon, joka sitten muuttaa vaatimattoman asuntoon Pikku Lontooseen. Siellä on tarkoitus sitten elää, pääasiassa juoksemalla Layton-peleistä tuttujen hahmojen asioilla. Kiva ja simppeli peli, paikoitellen hahmojen dialogi oli ihan yhtä hauskaa kuin pääpeleissäkin. Pidin, tosin peliarvoa ei enään juuri päätarinan läpäisemisen jälkeen ollut. Toki sitä voisi tehdä muutamia puuttuvia tehtäviä, kerätä rahaa ja puvustaa ja sisustaa. Mutta eipä se ainakaan minua jaksanut juuri innostaa. Palasinkin pian takaisin pääpeliin keräämään Picaratseja bonusten aukaisemista varten.

  in reply to: Off-Topic #123701
  Blackbeard
  Participant

  Sakata-Kun wrote:

  ^^tätä ja paljon muuta sangatsun ikiomassa chatissa, jonka ohjeet löytyvät jostain tästä ketjusta.(neljäs?)

  Mm. Frollo ja nauravia vauvoja.

  in reply to: Off-Topic #123695
  Blackbeard
  Participant

  Eka 😀

  in reply to: Off-Topic #123534
  Blackbeard
  Participant

  Ircissä nyt sotten chattaillaan. Kopion piratepadin puolelta Southpawin tekemät loistavan selkeät ohjeet myls tänne kun saitti jälleen vihdoin toimii.

  Southpaw wrote:

  Tein irkkiin pääsemiseksi muuten kuvalliset ohjeet. Jouduin tosin jakamaan kahteen osaan kun muuten tuli liian iso tiedosto että olisin omaan sivutilaan saanut ladattua.
  Eli joo, alla linkit noihin ohjeisiini:
  http://southpaw.50webs.com/ohje1.jpg
  http://southpaw.50webs.com/ohje2.jpg

  in reply to: Off-Topic #123373
  Blackbeard
  Participant

  http://piratepad.net/sangatsumanga2

  Tein uuden. Teretulemast. Huom. sangatsumanga pienellä tällä kertaa. Ja perässä 2.

  in reply to: Off-Topic #123358
  Blackbeard
  Participant

  Sangatsu chätti on sitten ilmeisesti lopullisesti kuollut. Vai olenko ainoa jolla se ei ole enään toiminut varmaan viikkoon?

  in reply to: One Piece (spoiler) #123324
  Blackbeard
  Participant

  Robin on hauska ja leikkisä. Niitä synkkiä heittoja aina silloin tällöin. Tosin ei Jinbeikään ole mitenkään tappavan vakava ja tosikko, kuten uusin arc on osoittanut. Ihan hyvin sopii porukkaan, jos lähteen mukaan.

  in reply to: One Piece (spoiler) #123060
  Blackbeard
  Participant

  Mikäli oon oikein käsittänyt, tällä viikolla ei tule Jumppia, mutta ensiviikolla tulee. Uuden vuoden meiningeistä en sitten tiiä.

  in reply to: One Piece (spoiler) #122947
  Blackbeard
  Participant

  ^ Ellei sitten Vegapunk itse ole "muinaisase". Jos kerran elävä henkilö voi olla sellainen. En kyllä itsekään usko tuohon, kunhan heitin ajatuksen ilmoille.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,689 total)