Cafekko_96

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Bakacon 2010 #97742
  AvatarCafekko_96
  Member

  Tulossa ollaan. Jos ehdin saada An Cafen Miku cossin valmiiksi (tuskinpa), olen tulossa An Cafen Mikuna. Mutta jos en ehdi, ajattelin tulla kigurumissa. Kaverin kanssa, tietenkin.

  in reply to: LM.C #94707
  AvatarCafekko_96
  Member

  Aaaaah, LM.C!

  Olen kuunnellut bändiä vähän reilun vuoden nyt ja tykkään kovasti. Lempikappaletta on vaikea valita, mutta pitää mainita muutama: Rock the LM.C, Punky Heart ja Tiny Circus. Ghost Heartistakin tykkään kovasti!

  Ja tämän vuoden keikalle olen tulossa, vietän siellä tavallaan synttärit, kun synttärit 4 päivää sen keikan jälkeen.

  in reply to: Desucon 2010 #89185
  AvatarCafekko_96
  Member

  Olen melko varmasti tulossa paikalle. Ja jos tulen cossaan An Cafen Mikua.

  in reply to: Plastic Tree #68675
  AvatarCafekko_96
  Member

  Tykkään bändistä paljonkin.
  Tutustuin Platic Treehen joskus kai viime vuoden loppupuolella, marras-joulukussa suunnilleen, eli kohta vuoden olen kuunnellut.
  Lempijäsen on Tadashi. Ja lempibiisi on Makka na ito.

  in reply to: Kigurumi #65827
  AvatarCafekko_96
  Member

  Bansku wrote:

  Ajattelin tehdä kigurumin.Mietin tekisinkö hamtaro vai totoro kigurumin, mutta päätin lopulta tehdä molemmat….
  Kangashan on fleeceä,joten tarviiko sinne laittaa vuorikangasta?(ja mitä kangasta se sitten olisi?…)että tuleeko vuorettomassa kigurumissa kuuma nukkuessa tai coneissa?
  ja(tyhmä kysymys) kun ompelen nyt esim.hamtaro kigurunmin niin ompelenko aluskankaaksi sen valkoisen fleecen ja ompelen sen PÄÄLLE ne oranssit osat vai pitääkö minun muutella kaavaa laikkujen mukaan?
  Mitä pidätte kigurumin alla?niinkuin coneissa???

  Toivon että saan kysymyksiini vaustauksia ja kiitos näin etukäteen=^v^=

  Itelläni ei ole vuorikangasta kummasakaan kigussa.
  Alla animeconissa oli ihan tavallinen t-paita sekä farkkusortsit. Ohuempi kangas ois ollu ehkä paremipi, mutta ei kuitenkaan tullu tukalan kuuma, eli kesäisin pärjää hyvin sortseilla ja topissa/t-paidassa.
  Niin, ja ompeluun mielestäni käy nuo molemmat tavat. Helpompi tietysti ommella päälle. Ite olen kaikki vatsat ommellut aluskankaan päälle ilman senkummempia kaavan muokkailua.
  Toivottavasti minusta oli jotain apua. Olen huono neuvomaan.

  in reply to: Re: Sangatsu-miitti #59477
  AvatarCafekko_96
  Member

  Taitaa minultakin jäädä osallistumatta piirrustuskisaan, aika loppuu kesken.

  in reply to: Re: Sangatsu-miitti #59083
  AvatarCafekko_96
  Member

  Minäkin tulen metrolla. Puolet matkasta kylläkin bussilla. Sörnaisista ajattelin metroon hypätä.

  in reply to: Kysymys seuraavalle #55313
  AvatarCafekko_96
  Member

  Molemmat. Miyavi tulee uudestaan suomeen ja gaze ny vaan on niin ihana.

  Mansikka vai vadelma?

  in reply to: Re: Sangatsu-miitti #54137
  AvatarCafekko_96
  Member

  Minäkin kallistun piknikin puoleen, ravintoloissa tulee olemaan erittäin täyttä ja meidän lisäksi siellä on myös muita ihmisiä. Tosin jos sataa, piknik on hieman, ehkä huono idea. Mutta sateella on kiva kuitenkin hillua ulkona! 😆

  in reply to: Animecon 2009 #53558
  AvatarCafekko_96
  Member

  Olen tässä hiljalleen ajatellut cossaavani Sasukea Narutosta jos saan kyhältyä jonkinlaisen asun, asusteet ei niinkään okelma, toisinkuin puku ja en jaksa ommella, joten ajattelin tuunata jtn mustaa/tummansinistä paitaa ja yritän löytää suunnilleen samanväriset housut. En viitti valkosil housuilla lähtee kun likaan ne heti silleen et niitä ei saa pesussakaan puhtaaksi 😆 Minut voi sitten tunnistaa Sasukena, jolla on mustat converssit, jonakin päivänä, en oo viel päättäny…

  in reply to: Naruto #53283
  AvatarCafekko_96
  Member

  Kyllä vain, 16 oli aiiivan ihana! Repesin sille kannelle aika pahatsi. Se oli hiano, mut Naruton ilme siin oli vaan niin läppä. Ja loppu, se kanssa oli todella hyvä.

  in reply to: Elokuvat #52296
  AvatarCafekko_96
  Member

  Pidän todellakin elokuvien katselusta! En juurikaan teattereissa käy katsomassa elokuvia, vaan vuokraan tai sitten ostan ihan kaupasta.

  Katselen aika usein iiiison sipsi ja karkkipussin sekä cocispullon kanssa elokuvia. Lähes joka viikonloppu katon jonkun, jos telkkarista ei tule mitään katsomisen arvoista, käväisen Filmtownissa hakemassa leffan ja irkkareita.

  Lempileffoja on todellakin paljon; Miehet mustissa, I am Legend, Hancock, Fast & Furious -Tokyo Drift-, Harry Potterit,Spidermanit (joo tiiän mitä ajattelette), Geishan muistelmat, Rambo, Apocalypto, Sahara…

  Lempinäyttelijäni on ehdottomasti Will Smith. Emmä kyl tiiä miks, mut se vaan teki minuun vaikutuksen heti kun näin sen yhen leffoista. Will Smithin leffat on mielestäni muutenkin hyvin toteutetut. Toinen lempinäyttelijöistä on sitten Jackie Chan. Sen leffoihin on taas piilotettu hyvää huumoria jännityksen keskelle. Ikään kuin jonkinlainen kevennys kesken jännittävän kohdan.

  Katon aika paljon horroreita, pääsen niihin heti mukaan ja sit istun sohavnurkassa kippurassa syömässä sormeani. Joo, näin.. Ja sitten tietty fantasia leffat on hyviä.

  Viimeksi näin Salamaseepran sadannen kerran uudestaan, kun kamut halus väkisin kattoo sen ja enhän minä sille mitään voinut. Onhan se ihan hyvä leffa, mut ei sitä jaksa aina kattoo sataa kertaa uudestaan.

  Animeleffojakin tulee katsottua, yllättävän vähän kylläkin. Kävin teatterissa vähän aikaa sitten katsomassa Laputan, se oli katsomisen arvoinen, mutta yllättävän pitkä, jos ajattelee näitä 6-7 vuotiaita jotka eivät jaksa kunnolla istua paikoillaan. Lempi animeleffoihin kuitenkin kuuluu Totoro ja se pokémon oli hyvä, mikä tuli vähän aikaa sitten maikkarilta perheleffana.

  in reply to: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta? #51838
  AvatarCafekko_96
  Member

  Itse ostan lempisarjani kaupasta, sillä ne on saatava makso mitä makso.
  Sitten tietenkin kirjastosta. Kirjastosta saa ilmaiseksi mangaa/kirjoja ja sehän onkin kätevää. Ja lähikirjastossani on aika hyvät valikoimat mangaa, joten mikäs siinä.

  in reply to: Kigurumi #51694
  AvatarCafekko_96
  Member

  Aaah, tein sen viimeinkin valmiiksi. Meni yhteensä varmaan joku 4-7 tuntia yhteensä koko kigun tekoon. Ja minä viel ompelin sitä käsin kun konetta ei ollut ja kankaita sain hakea kolmeen kertaan. Onneks kuitenkin viime viikolla sain koneen ja sain myös ommeltua kigun. Ei se mikään taidokas ole, mutta kelpaa ekaks kigurumiksi. Kaula-aukkoki on niin suuri et tippuu koko ajan vasemmalle puolelle, mut ei se mtn. Nyt sitten on kigu päällä ja kuuma täs tulee kun plussaa ulkona jtn 10-15 astetta, eli sisäl viäl tukalampi. Vappuna lähen hilluun tällä kigul ainakin kouluun, ehkä jonnekkin senaatintorille kamujen kanssa. 😀

  in reply to: Genret #51605
  AvatarCafekko_96
  Member

  Kuuntelen J-rockia, J-poppia ja ihan rockia (yhtä bändiä sekä yhtä ulkomaalaista rock-bändiä). Enimmäkseen kuitenkin japanilaista, visual keitä sekä jonkun verran oshare keitä.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 117 total)