Houndy

Forum Replies Created

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sangatsu Mangan foorumin uusi ilme #159147
  Houndy
  Participant

  Muuten hyvä uudistus, mutta foorumissa olisi vielä petrattavaa, quote-painike puuttuu viestikirjoitusruudusta(TinyMCE) joten lainauksia voi olla hankala tehdä, sillä perinteisen quote-tagin sijaan joutuu käyttämään HTML-koodia(blockquote), mitä porukat eivät välttämättä tiedä tai muista. Tuo olisi helppo korjata ottamalla käyttöön TinyMCE:ssä mukana oleva BBCode-tagien käytön mahdollistava plugin, kts. tämä. Ihmettelen suuresti miksi tuota ei otettu käyttöön heti alusta alkaen, sillä BBCode on olennainen osa foorumeita. Toivottavasti ylläpito korjaa amatöörimokansa ottamalla tuon pluginin käyttöön niin pian kuin mahdollista.

  Tämä TinyMCE-editori(BBCode plugin päällä!) voisi olla käytössä gallerian kommentoinnissakin.

  • This reply was modified 9 years, 1 month ago by Houndy.
  in reply to: Nimi uudelle sarjalle #125504
  Houndy
  Participant

  Antti-setä wrote:

  Neiti Koume, tiikeriraita

  Tämä, se kuulostaa hienommalta.

  in reply to: Koekäyttäjiä värvätään #125179
  Houndy
  Participant

  Antti-setä wrote:

  Tosin vielä näin alkupäivinä ei ole tullut mitään ryntäystä, joten jos olet jo lähettänyt meilin niin olet mukana.

  Joo, lähetin eilen meilin samasta osoitteesta jota käytin rekisteröityessäni tänne, joten en katsonut tarpeelliseksi mainita siinä käyttäjänimeäni, sen kun voit helposti selvittää.

  in reply to: Koekäyttäjiä värvätään #125174
  Houndy
  Participant

  Laitoin hetki sitten ilmoittautumisen, mutta heti sen jäkeen tuli mieleen seuraava kysymys:

  Antti-setä wrote:

  Erikoisosaamista tai it-alan tuntemusta ei tarvita

  Katsotaanko it-alan tuntemus kuitenkin eduksi koekäyttäjiä valittaessa? Siitä nimittäin on hyötyä ainakin käytettävyyttä ja siten käyttömukavuutta arvioitaessa. Jos katsotaan, niin sitten joudun täydentämään ilmoittautumistani, sillä olen alan miehiä.

  in reply to: Piirustuskisa 2013, infoketju #125162
  Houndy
  Participant

  Antti-setä wrote:

  Lähetin alkuperäisen työn tekijälle viestin ja tiedustelin, onko häneltä esim. kysytty lupaa työn jäljentämiseen. Voittoasema täytyy joka tapauksessa ottaa pois. Kuva ei enää näy galleriassa. Katsotaan mitä seuraavaksi.

  IMO paras ratkaisu olisi käydä ainakin kaikki(tai ainakin kunniamaininnan saaneet) alle 13-vuotiaiden sarjan työt läpi Googlen käänteisellä kuvahaulla mahdollisten muiden kopioiden paljastamiseksi ja sen jälkeen valita uusi voittaja kunniamaininnan saaneiden joukosta.

  Toivon, että otatte jatkossa ihan normikäytännöksi käydä piirustuskisoihin tulevat työt läpi Googlen käänteisellä kuvahaulla ennen arvostelua, jotta tällainen tilanne ei pääse toistumaan. Googlen käänteinen kuvahaku on hyvä työkalu kopioiden tunnistamiseen. Tuosta käytännöstä kannattaa mainita selvästi kisojen säännöissäkin, sillä kynnys osallistua kopioidulla työllä kasvaa huomattavasti kun siitä tietää jäävänsä kiinni.

  Btw, se kuva on muuten edelleen galleriassa, vaikkakin julkaisemattomana, sen nimittäin näkee tällä suoralla linkillä: http://www.sangatsumanga.fi/uploads/gal … f7f3fa.jpg
  Kannattaisi varmaan poistaa se kokonaan.

  in reply to: Sangatsun ja Puniksen seuraava piirustuskisa #124494
  Houndy
  Participant

  tulilintu wrote:

  Bleach piirrustus kisa olisi ihan kiva

  Tämä, Bleach on niin hieno sarja, että se ansaitsee piirustuskisan. Kisan teemana voisi olla rakkaus.

  in reply to: Keskustelua ERITTÄIN vakavasta aiheesta. #124265
  Houndy
  Participant

  Cadmium wrote:

  Aukioloajoille pitää ehdottomasti tehdä jotain, niistä on nuristu jo ihan alusta alkaen. Se antaisi meille ilta-aikaan aktiivisille foorumisteille mahdollisuuden käydä täällä.

  Komppaan, tuo nykyinen aukioloaika on naurettava, olisi kiva tietää miksi se ylipäätään on käytössä vielä vuonna 2012. Tämä saitti saisi olla auki 24/7 niin kuin melkein kaikki muutkin sivustot ovat.

  Boteista pääsee helposti kokonaan eroon Anti-spam ACP -lisäosalla sekä Q&A-Captchalla, jossa on kysymys suomeksi ja vastauksessa ääkkösiä. Ihmettelen kovasti miksei ainakin tuota Captchaa ole otettu käyttöön kun kerran bottiongelma on ollut noinkin vakava, sitäpaitsi kaikki muut captchat(jopa ReCaptcha) on bottien toimesta "murrettu".

  Ulkoasun muokkaus olisi kieltämättä hyväksi tälle paikalle.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)