eerol

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,119 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Off-Topic #124964
  eerol
  Participant

  Nanakin wrote:

  Inu-Mimin koskettamaan otakun aikuistumiseen nyt sen verran heitän, että monella mangaharrastuksesta ei tule elämäntapaa. En millään viitsisi enkä viitsinyt luokitella itseäni otakuksi vain sillä perusteella että luen sarjakuvia. Siinä missä Asterixin ja Tinttien lukeminen jäi taakse jäivät myös japanilaiset vastineet. Ehkä kuukausi sitten lukaisin One Piecen kiinni Japanin tahtiin, mutta se taitaakin olla melko uniikki poikkeus mangamaailmassa.

  Hauskaa ajanvietettä toki. Tarvitseeko siitä kuitenkaan tehdä sen suurempaa numeroa?

  Sama ajattelutapa löytyy myös täältä. Vaikka luen varmasti yli kahtakymmentä mangasarjaa netistä ja kirjoina, ei se ole minulle elämäntapa, enkä ole ikinä edes ajatellut olevani otaku. Se on vain ajanvietettä arkiviikkoon, samalla tavalla kuin vaikka hesarin luku. Vaikka tosin keskiviikkoista OP-chapteria ja HxH:n tauon loppumista odotankin hieman innokkaammin.

  Nanakinin mainitsemat Asterix ja Tintti ovat minultakin jääneet taakse, tosin syynä lienee enemmänkin, että uusia tarinoita ei enää julkaista. Aku Ankassa taas kiinnostus vain on täydellisesti loppunut joitakin klassikkoja lukuunottamatta.

  Hmm, kauankohan edellisestä viestistäni näillä forumeilla onkaan. Jotenkin on vain jäänyt menneisyyteen koko homma. Nytkin tulin vain tarkistamaan OP 65:n julkaisupäivää. Ehkä vielä joskus takaisin ylppäreitten, pääsykokeiden ja armeijan jälkeen…

  in reply to: One Piece (spoiler) #123950
  eerol
  Participant

  an&ri wrote:

  Yleisesti tämän arcin suhteen minusta tuntuu siltä, ettei tämä ole oikein päässyt vauhtiin. Pikkuisen vaisua meininkiä on ollut jo aika pitkään, toivottavasti kohta tapahtuu jotain vähän jännempää.

  Samaa mieltä. Vaisua ja etenkin sekavaa. Ja jotenkin turhia asioita tarinassa tai niitten toteutuksia. Luffy voitti Jetit helposti (law toki auttoi), mutta zoro hävisi? Any sense?
  Ja koko persoonallisuuksien vaihtokin oli turha…

  in reply to: Hunter X hunter #123356
  eerol
  Participant

  Spoiler:

  Ja näemmä cow ja cheadle pyytävät äänestämään Leoriota, joka pitää kuvien perusteella vaikuttavan puheen. Jotenkin puhe liittyy Goniin, koska hänen vanhoja kuvia näytetään yhdessä….
  Killua pyytää Gonia parantumaan Allukalta

  in reply to: One Piece (spoiler) #123355
  eerol
  Participant

  Selvästi joku yhteistyöhön ja toveruuteen liittyvä sopimus oli Jimbein ja Luffyn välillä tehty. Ainakin ilmeistä päätellen hyvästellessä.

  Toivottavasti Smoker ilmestyy jo seuraavassa chapterissa…
  ninazu wrote:

  Mutta niin mitäs mieltä olet tuosta namin uudesta "navikaattorista" tai siis mikäs se nyt nimeltä olikaan…

  Ei mikään maailmaa mullistava juttu, mutta kiva, että tulee tuohonkin asiaan pientä muutosta 50 kirjan jälkeen

  in reply to: Hunter X hunter #123338
  eerol
  Participant

  Jugger wrote:

  Koko aika ollut sellanen fiilis et Leorio voittaa sen presidentti vaalin gon äänellä sit kun se on kunnossa

  Cheadle ja se cow-hemmo antaa äänensä Leoriolle ja vuosisadan yllättäjä on syntynyt. Chairman ottaakin sitten 4 vuoden virkavapaan lääkärin opintoihin…

  in reply to: One Piece (spoiler) #123337
  eerol
  Participant

  Kyllä Jimbei mukaan laivalle!
  Tyypin taistelu on todella hienoa tavaraa ja jos mukana on jo luuranko, poro ja gyborgi niin kyllä yksi merenmieskin tarvitaan. Lisäksi näen Jimbeissä mahdollisuuden ensimmäiseksi Olkihattu kuolemaksi. Jimbei on Zoroakin uhrautuvampi ja kunniakkaampi (joutui ID:n tämän takia ja Akainu hakkas puolkuoliaaksi Luffya suojellessa), ja jossain vaiheessa tarinaa (monen arcin päästä) näen hänet tyyppinä, joka voisi uhrautua koko joukon puolesta ja hävittää viimeisetkin "Oda ei tapa riittävästi hahmoja"-väitteet. Ja tästä tietenkin tulisi Badass vihastuminen muille Olkihatuille ja Walk to Arlong park part 2 olisi sinettiä vaille valmis.

  Lisäksi olkihatuilla ei ole vielä ketään vedessä pärjäävää tyyppiä, josta NW:ssä olisi tosiaan hyötyä.

  Ainut JInbein kanssa vaivaa on, ettei hänen kykyjään ehkä tulla hyödyntämään riittävästi. Sama juttu Robinin kanssa. Hänen marjallaan moni tilanne olisi ratkennut paljon helpommin. Tosin tämä voisi käydä tylsäksi jossain vaiheessa, mutta välillä se ärsyttää pohtiessa tilannetta hieman tarkemmin.
  Jinbeistä taas toivon, että Oda antaisi käyttää hänen Uber-vesivoimiaan myös Olkihattujen kanssa (jos tulee mukaan). En halua nähdä paniikkia myrskyssä, kun yksi jäsen pystyy kutsumaan valaat apuun tai luultavasti jopa vetämään koko venettä.

  in reply to: One Piece (spoiler) #123103
  eerol
  Participant

  Tarina alkaa heti käydä kiinnostavammaksi. Big Mom tuo mieleen Henkien kätkemän Yubatan. Ja 3 silmäinen tyttö oli siistin näköinen.

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #123084
  eerol
  Participant

  Päivitetään:

  Dragonball 1-42
  Kajika
  Sandland
  One piece 1-60
  FMA 1-27
  Eyeshield21 1-10, 13 -32, 34-35 (ENG)
  HunterxHunter 1-3, 8-13, 26 (ENG)
  Real 1-8 (ENG)
  Liikkuva Linna 1-4
  Planetes 1
  Hopeanuoli 16-17
  Yo-gi-oh 35
  Bleach 1-10
  Bakuman 1-3 (JAP)

  in reply to: Minkä elokuvan katsoit viimeksi? #123083
  eerol
  Participant

  Perjantaina telkkarista tulki Porco Rosso, joka oli yksi näistä Miyzakin elokuvista, jota en ollut nähnyt.
  Oli ehkä paras hänen elokuvansa heti Prinsessa Mononoken jälkeen. Mahtavat Adrianmeren maisemat ja riittävän leppoinen tahti, ja hyvin tehty taustamaailma, jossa oli Italian fasistit tulleet juuri valtaan, jos oikein ymmärsin.

  Erittäin mahtavia kohtia etenkin Sian kertomus "lentäsien taivaan" näkemisestä, ja lopputaisto sen amerikkalaisen kanssa.

  Oli oikeastaan niin hyvä leffa, että etsin olisiko se areenassa, että voisin katsoa uudelleen…..ei ollut

  eerol
  Participant

  Uusin luku takana ja näemmä asia, jota olen odottanut siitä astien kun Hachiken sai palkkansa tapahtuu. Tyyppi haluaa ostaa Pork Bowlin. Mitenköhän se naisopettaja tähän suhtautuu? Veikkaan melkoista torumista:D

  Hyvä sarja muuten, rentoa luettavaa…

  in reply to: One Piece (spoiler) #122994
  eerol
  Participant

  Uusi chapter tullut ja kiinnostus OP:sta kasvoi huomattavasti.

  Näemmä aseita on siis kolme, joista 2 on siis jo paljastettu ja Uranus viimeisen nimi.

  Mutta oli ehkä parasta pitkään aikaan. Saatiin tietoa ulkomaailman tapahtumista 2 vuoden aikana. BB Younkouksi ja jahtaa voimakkaita pirunmarjoja. Ja Akainu amiraaliksi ja Aokiji lähti pois. Aokiji Olkihattuihin:D, melko varma olen, että se jossain NW:ssä tavataan…

  Erittäin innolla odotan Big Momin sanansaattajia ja Olkihattujen kohtaamista heidän kanssaan.

  Olisi Jimbei voinut kertoa Buggyn kaapparilordivalinnankin:D

  in reply to: One Piece (spoiler) #122936
  eerol
  Participant

  Mikila wrote:

  Onkohan niitä lisääkin?

  Eikö Pacifistat ollut myös niitä?

  in reply to: One Piece #122898
  eerol
  Participant

  juha90 wrote:

  Hei, tuli mieleen eilen juttu, johon toivoisin kannaottoa:

  Olisiko sota edennyt ja päättynyt eri tavalla, jos muutkin olkihatut olisivat olleet siinä mukana?

  Luffyllakin oli todella vaikeaa, eikä todellakaan olisi onnistunut ilman hormoneja ja monen muun piraatin apua, joten en usko, että sota olisi muuttunut erikoisen paljon. Tosin Robinin voimat olisivat olleet kätevät.

  in reply to: One Piece (spoiler) #122817
  eerol
  Participant

  Näyttää siltä, että arc saatiin melko hyvin loppuun uusimmassa chapterissä. Oli muuten ehkä arcin parhaita chaptereita selvästi. Ja Jinbei näemmä liittyy olkihattuihin. Tai voihan se kieltäytyäkkin, mutta olihan nuo viimeiset sivut sillä tavalla piirretty, että aika epätodennäköistähän se on. Saadaan näemmä yksi uber taistelija lisää Luffyn, Zoron ja Sanjin lisäksi.

  Mistä muuten Luffy oikein menetti niin paljon verta?

  Ja lisää Roger Luffy vertauksia…

  in reply to: Hunter X hunter #122692
  eerol
  Participant

  Viikon spoilereista:
  16 vaaleissa toiselle kierokselle päässyttä kandinaattia esitellään, ja jotkut ovat hieman oudon näkösiä:D (etenkin nro 6). Toivottavasti koko chapter tulisi pian:D

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,119 total)