fame_cat

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Vinkkinurkkaus #55144
  fame_cat
  Member

  No mitäs tähän sanoisi. Luulen että kaikista helpointa on ottaa vain yksinkertaisesti mallia kuvista. Itselläni on tapana mennä ihan vaan googleen ja etsiä eri hakusanoilla kuvia ^^’ (tämä ei luultavasti auttanut, mutta näin meikä tekee) Ja olen myös huomannut että peilistä katsominen auttaa myös paljon (huoneessani sattuu olemaan kaksi suurta peiliä ^^) Ja jos ei ole peiliä, niin kaveri, sisko tai koira peliin.
  Ja korvia ja nenää kannattaa vain yksinkertisesti harjoitella, ja jos ei tunnu onnistuvan tai kuva näyttää joltain epämuodostuneelta sikiöltä, niin kuvaa kannaattaa katsoa kaukaa ja miettiä pään perussuhteita (silmät keskellä päätä ja nenä keskellä myös, tai no riippuu piirrustus tyylistä) jos siis haluaa realistisempaa kuvaa tehdä. Itse omistan myös pari opaskirjaa mangan piirtämiseen josta on ollut myös hieman apua silmien asetteluun ja no myös nenän :mrgreen:

  kato nyt ^kawai se on~

  in reply to: Kuroshitsuji #53649
  fame_cat
  Member


  Waah, katsoin juuri sarjan loppuun, ja ihmeelistä on se, etten ole vielä itkenyt ? Sarja nousi listallani aivan kärkeen ja on yksi harvoista, jonka jaksoin katsoa loppuun. Aloin lukea mangaa heti sen ilmestyessä, mutta se ei jaksanut kiinnostaa kovinkaan paljoa.
  Eniten pidin Sebastianista ja Cielistä, saako parempaa parivaljakkoa hakeakkaan ? Molemmat olivat ihanan salaperäisiä ja hyvin suunniteltuja hahmoja. Sebastian nyt oli hehee.. *w* hyvännäköinen ja no, mystinen henkilö, josta luultavasti kaikki sarjaa katsovat pitävät. Jokin kaikkia aina pahuudessa ja pimeässä viehättää kummasti. Tosin en pitänyt sarjan "pahiksista" jotka olivat "enkeleitä", koska mielestäni on tyhmää sekoittaa enkelit "pahuuteen". Enkelit olivat mielestäni menneet yli tuossa PUHDISTAN SINUT OI LIKAINEN KUVOTTAVA IHMINEN -hommassaan ^^’
  Enkä tietenkään pitänyt lopusta (sillä rakastan onnellisia loppuja. No tosin otin riskin alottaessa sarjan katsomisen), ja olisin halunnut nähdä miten Cielille käy, kuoleeko hän vai joutuuko helvettiin vai nirvanaan vai ikuiseen kadotukseen :0 Ja minua ärsyttää sekin, etten tiedä, mitä sarjan muille henkilöille käy >:————-(( Ja mikä minua eniten jäi häiritsemään oli, ETTEN NÄHNYT SEBASTIANIN PAHOLAINEN -MUOTOA !! Olisin niin halunnut nähdä sen T^T
  Yhyy miksi kaikki sarjat loppuvat niin nopeastiiii :<<<< angst

  in reply to: Now Playing #51921
  fame_cat
  Member

  Latasin tänään Matchbook Romancea ja The Rocket Summeria :mrgreen:

  Ja kaikkia kiinnostaa

  in reply to: Mistä on sinun mangasi tehty? #49976
  fame_cat
  Member

  Genre: Rakkaus, mustahuumori, Nuorten ongelmat?
  Henkilöt: Tyttö ja poika, tytöllä pitkät mustat hiukset ja sivujakaus. Pojalla leukaan ylettyvät emohiukset ja snakebitesit ja ihan vaaleat silmät. Tytöllä olisi ihan tummat simät ja hän olisi todella pieni ja laiha. Poika olisi pitkä ja solakka, muttei mikään siima.
  Juoni: Tyttö kärsii anorektiasta ja joutuu käymään viikottain lääkärin luona, jonka vieressä on yksityinen poikakoulu. Eräänä päivänä poika törmää tyttöön ja tyttö kaatuu. Poika nostaa tytön ylös, ja pitää tyttöä käsivarsillaan. Tyttö punastuu ja poika laskee tytön hitaasti alas. He lähtevät sanaa sanomattakaan kävelemään eri suuntiin. Tyttö tapaa pojan uudestaan ja uudestaan, kunnes poika alkaa puhua tytölle. Heistä tulee ystävät ja tyttö kertoo pojalle sairaudestaan. Poika ja tyttö alkavat salaisesti rakastaa toisiaan, muttei kumpikaan kerro todellisista tunteistaan. Lopulta tyttö joutuu sairaalaan, ja poika saapuu juosten paikalle. Hän kertoo tytölle rakastavansa häntä.
  Seuraavassa osassa sitten onkin heidän seurustelu vaiheesta ja sen ongelmista :mrgreen:
  Huom, tarina ei ole mikää cliseinen shojo manga (vaikka niitä luenkin) vaan todellisuudesta kuvattu tarina nuorten syömishäiriöstä ja kivuliaasta rakkaudesta (joka todellakin sattuu, uskokaa pois, tiedän sen) Kyllä ideani ovat outoja.

  in reply to: Kitara #49971
  fame_cat
  Member

  Oi kitara se vaan on niin mahtava soitin, mahiksii kaikkeen (>w<)/ Alotin soittamisen, koska mun vanha ope soitti kitaraa, ja se oli tosi hyvä :mrgreen:

  in reply to: Sarjakuvien tyyli #49838
  fame_cat
  Member

  Piirän sarjakuvaani mangatyylillä, mutta ne eivät ole isösilmäisiä lapsellisia tyyppejä, vaan oikeiden mittasuhteiden avulla tehtyjä demostraatiota oikeasta ihmisestä. Silmät ovat keskellä päätä ja vartalo on oikeiden mitasuhteiden kokoisia :—–D Piirrän toki humoristisiakin sarjakuvia, mutta itse pidän eniten mustasta huumorista (oho, hups se kuoli :mrgreen: ) Teen muuten sarjakuviini yleensä emohtavia tyyppejä, jotka lilluvat gootin rajoilla, pojilla meilkein aina emohiukset (puolipitkät). Rakastan myös mustia hiuksia, ja tämä ärsyttääkin minua, sillä monissa mangoissa päähenkilöillä on vaaleat hiukset, vaikka he ovat japanilaisia ? wtf (kiitos jos jaksoitte lukea tylsän selostukseni) p.s kuva motomi kyousuken mangasta Beast Master <3

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #49491
  fame_cat
  Member

  Nonniin, tuli meikäläinen tännekkin änkemään >:———D

  Elikkäs ite pidän (tai no empä ole kuullut kuin pari hassua biisiä) Bullet For My Valentinesta, tai sen tyyppisestä musiiksita :mrgreen:
  Anteeksi, olen huono arvostelemaan, kun en halua loukata ;__;

  Sitten oma biisivalinta on … Papa Roach – Last Resort (tai jos et missään nimessä halua kuulla tuota niin
  Amy Can Flyy! – Dinosaurs Go Rawr)

  in reply to: Now Playing #49474
  fame_cat
  Member

  Ei voi mitään, mut tää vaan on niin söpö biisi, suosittelen kaikille, jotka haluavat kuunnella iloista musiikkia (todella iloista musiikkia)

  Dinosaurs Go Rawr – Amy Can Flyy! :mrgreen:

  in reply to: Kuroshitsuji #49472
  fame_cat
  Member

  Aa, olen lukenut jonkun verran mangaa, mutta empäs tiennytkään, että sarjasta on animekin :mrgreen:

  in reply to: Soitatteko mitään soitinta? #48838
  fame_cat
  Member

  Kyllä, soitan kitaraa (nyt vuoden ja olen suoraan sanottuna aika *****) Soittelen Gibson SG:llä, samanlainen ku AC/DC:n kitaristilla, semmonen ruskee <3 (ja sen nimi on Edward <3 suurin rakkauteni, jonka kerkesin jo kerran tuhoamaan) Ja suosittelen kaikille Gibsonia, ku se on niin kiva :mrgreen:

  in reply to: Skip Beat ! #45121
  fame_cat
  Member

  Lukekaaaaa ihmiset ja mursulit !!1 Ihan paras :33

  in reply to: vampire kisses #45119
  fame_cat
  Member

  Rakastan yli kaiken <3<3<3 (Ja muutkin lukee!!) Eli tyksin vampyyreitä, gootteja, emoja ja mustaa :3

  Eli aivan ihana, en muuta voi kyllä sanoa tähän hätään :mrgreen:

  in reply to: Tokyo mew mew #45118
  fame_cat
  Member

  1.) Kuka/ketkä ovat suosikkihahmojasi Tokyo mew mew:istä? Tähän voisin vastata että tottakai pääpahis :3 Kishu on niin awwie <3 No joo onhan se Masaya ihan jees… Ja Sakuro on ihanan sarkastinen, ja Ichigo kaikista ärsyttävin hahmo :<
  2.) Miten aloit katsoa Tokyo mew mew:iä? ^^’ Otsin joskus kirjamessuilta, ja löysin muutaman vuoden kuluttua kaappini pohjalta :mrgreen:

  Hehee… Tapa se !! Noälä mut naarmuta ny ainaki X”D

  in reply to: Anime uusi Titanic? #45033
  fame_cat
  Member

  Jep, et ole ainoa ^^’ Itse itken onnellisessa ja surullisissa kohtauksissa. Normaalisti nyyhkytän vähän esim. jos sattuu niin en rupea itkemään, mutta jos kaveri sanoo pahasti, niin tulee kyllä tippa linssiin (kaveriporukasta aina se joka itkee X””D) No ehkä se kuuluu tähän ikään ? (tosin sinusta en tiedä .__.)

  in reply to: Wallflower/Yamato Nadeshiko shichi Henge #45032
  fame_cat
  Member

  Ihan loistava X”’D Päähenkilö on omalla tavallaan tosi symppis. Manga ei jaksanut kiinnostaa, mutta anime upposi meikäläiseen :))))

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)