Fullmetal alchemist1

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Minkä elokuvan katsoit viimeksi? #110299

  Justiinna tosa yöllä kattelin Kauna 2.

  in reply to: Kauhuelokuvat #110296

  Onko täälä kukaan seurannut sarjaa nimeltä Master Of Horror?? Se on mielestäni hiton hyvä sarjaksi (joka kerta aiva eri tarina ja vissiin erit näyttelijätki, en oo varma).

  in reply to: Soitatteko mitään soitinta? #92448

  Tuli vasta ostettua Esp Ltd M53, ja heräsi äsken kysymys, kun niin kävi että onko kellään täällä katkennut vibrakampi kitarasta? Soittelin kitaraani ja käytin sitä kampea ja NACKs!! napsahti poikki 🙁

  in reply to: AC/DC #60079

  Itsekkin pidän siitä. Lempi kappaleeni on Rock N’ Roll Train, Thunderstruck ja TNT.

  in reply to: Serranon perhe #57580

  Ennen en pitänyt siitä yhtään, mutta kun katoin sitten muutaman jakson, se alko kiinnostamaan ja nyt katson sen aina kun muistan tai ehdin.

  in reply to: Hevi #57393

  Yue wrote:

  Petbat-sama wrote:

  METALLERI !!!! 8’DDDDDDD V*ttu mä repesin… Eihei se nyt sentään metalleri oo, metallia kuuntelevaa taidetaan kutsua metallisti -kutsumanimellä. Mutta joo on hyvä ettei ihmiset täällä närkästynyt pikku pätemisestäni. Otsikko on se häiritsevä tekijä tälläkin hetkellä…

  Metallisti kuulostaa kyllä HIUKKASEN järkevämmältä. xDD

  Itseasiassa vanhoja hevin (ennen kaikkea 70-80 luvun musiikin) kuuntelijoita sanotaan hevareiksi ja uudemman hevin kuuntelijoita sanotaan metalisteiksi.

  in reply to: Kauhuelokuvat #56607

  Poltergeist on 80 luvun kauhuelokuva jossa kerrotaan perheestä jonka pieni tyttölapsi katoaa jonnekin outoon paikkaan. Kyseessä on poltergeist eli pahojen henkien riivaama perhe. Kun perhe saa pikku Carol Annen (siis sen lapsen) takaisin he muuttavat heidän mummolaansa (se tapahtuu seuraavassa elokuvassa, jota en ole nähnyt). Tätä pidetään kauhuelokuvien klassikkona.

  Frankenstein on elokuva Frankenstein nimisestä miehestä joka yrittää luoda elämää. Hänen luomuksensa osoittautuu pian vaaralliseksi hirviöksi, joka oikeasti on vain yksinäinen.

  The Bride Of Frankenstein (Frankensteinin Morsian) on jatko osa aiemmasta Frankensteinistä. Nyt Frankenstein haluaa itselleen ystäviä ja lopulta morsiamen.

  Nuori Hannibal kertoo nuoresta Hannibal Lecteristä, josta tulee sarjamurhaaja, kun sotilaskarkurit valtaavat heidän talon ja murhaavat Hannibalin vanhemmat. Hän ja hänen siskonsa jäävät vangeiksi. Hannibalin sisko joutuu kannibaali-uhriksi, kun sotilailla alkaa tulemaan nälkä. Hannibal kostaa kannibaaleille.

  Unensieppaaja kertoo joidenkin avaruusolioiden hyökkäämisestä Maahan.

  Alien Vs Predator 2 on elokuva siitä, kun Alien syöksyy Maahan palavalla aluksellaan ja alkaa lisääntymään. Pian Maahan laskeutuu myös Predator joka yrittää tuhota koko ajan lisääntyvän Alienin, mutta tappaa samalla myös ihmisiä.

  The Fog (Usva vuoden 1980 elokuva) on kauhuelokuvaklassikko, joka kertoo paikasta nimeltä Antonio Bay. Ihmiset juhlivat paikan 100 vuotis juhlaa. Silloin kuolleet merirosvot heräävät henkiin ja tappavat paikan perustajat.

  Linnut elokuvassa linnut alkavat hyökkäillä ihmisten kimppuun ja tappavatkin heitä.

  Tappajahai kertoo suuresta valkohaista joka hyökkää nuoren naisen päälle jonka ruumiin jäänteet myöhemmin löydetään rannalta. Rannat aijotaan sulkea, mutta pormestari ei salli sitä, koska uimarannat ovat taloudellinen hyöty. Muutaman päivän päästä pieni poika joutuu myös uhriksi. Pojan äiti lupaa hyvän palkkion hain tappamisesta.

  Tappajahai 2 (laiskuuttani kopion tämän wikipediasta, älkää pahastuko) Elokuva alkaa kun kaksi sukeltajaa ovat tutkimassa pientä aluetta, jossa poliisipäällikkö Martin Brody tappoi suuren hain neljä vuotta sitten. Hai yllättää ja tappaa sukeltajat, mutta toinen heistä saa otettua äkkiseltään lähikuvan hain silmästä. Jonkin ajan kuluttua, kaupunkilaisnainen ajaa moottorivenettä, jonka perässä hänen teini-ikäinen tytär vesihiihtää. Hai nappappaa Draculanaa tyttären ja aiheuttaa äidille paniikin, jonka seurauksena hän vahingossa räjäyttää veneensä.
  apahtua ja t

  Tappajahain paluu tai Tappajahain Kosto (en muista kumman olen katsonut joten en laita infoa).Tappajahai elokuvat ovat mielestäni parhaimpia kauhuelokuvia, joten kannattaa katsoa.

  Child’s Play 3 & 2 kertoo Chucky nukesta joka alkaa terrorisoimaan jo aikaisemmin terrorisoituaan poikaa. Chucky on sarjamurhaaja, joka siirsi sielunsa nukkeen.

  Seed of Chucky on kauhukomedia jossa Chucky ja hänen vaimonsa saavat lapsen joka ei aluksi osaa tappaa ketään. Lopulta hänestäkin tulee murhaaja. Kun Chucky tappaa elokuvan lopussa vaimonsa, Blen eli se lapsi tappaa Chuckyn.

  Cat People kertoo serbialaisesta Amerikassa asuvasta naisesta, joka uskoo olevansa kissaihminen, kuten hän onkin. Hän muuttuu pantteriksi ja alkaa tappamaan ihmisiä, mutta uhreja on vain yksi, hänen psykiatri, jonka luona hän käy.

  Dracula kertoo Kreivi Draculasta joka alkaa (tapansa mukaan) purra ihmisiä ja valloittaaa maailma. Van Hellsing ei anna sen tapahtua ja tappaa Draculan. Ei mikään hyvä elokuva

  The Thing from Another World (’Se’ Toisesta Maailmasta) on tieteiskauhuelokuva, jossa lentävä lautanen laskeutuu pohjoisnavan jäätikölle. Tutkijat löytävät aluksen uponneena jäähän, koska se oli niin kuuma, että sulatti jäähän reiän. Tutkijat alkvat kaivaa sitä esiin. He löytävät oudon, ihmisen näköisen ruumiin jäästä. Se on lentävän lautasen matkustaja. Vahingossa oliota ympäröivä alkaa sulaa ja otus alkaa tappaa ihisiä imien heistä kaiken veren. Se olio on kasvi joka ei kuole helpolla, mutta tutkijat saavat kukistettua sen.

  Halloween – Naamioiden yö kertoo siitä kun Michael Myers niminen 6 vuotias poika tappaa siskonsa ja joutuu kahdeksaksi vuodeksi mielisairaalaan ja seitsemän vuotta lukkojen takana, kunnes pääsee pakenemaan takaisin Haddonfieldiin eli kotikaupunkiinsa ja alkaa murhata ihmisiä.

  Hohto on Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva. Kun perhe muuttaa hotelliin talveksi talonmiehiksi, alkaa perheen isästä tulla hullu. Talossa on muitakin heidän lisäksi. Talo on rakennettu vanhan intiaanihaudan viereen josta kaikki outoudet johtuvatkin. Mielestäni tosi hyvä ja ehkä pelottavin katsomani elokuva.

  Saw on elokuva jossa kaksi miestä joutuvat vangiksi johonkin vessaa,. Heidän laitetaan pelaamaan peliä, toisen miehen (Lawrence Gordon) joutuu tappamaan kaverinsa (Adam) jotta pääsee pois.

  Pet Sematary (Uinu, uinu lemmikkini) on Stephen Kingin romaaniin perustuva kauhuelokuva.

  Kauna 2 on yksi parhaista katsomistani kauhu elokuvista. Kannattaa kattoa, infoa en jaksa tämän enenmpää laittaa

  Kauna (hienosti katoin ensin kakkosen ja sitten ekan:/) oli vähän tylsähkö elokuva, en jaskanut kattoa kaikkea, joten keöasin suurmimman osan, kakkonen oli huomattavasti parempi
  Enempiä katsomiani kauhuelokuvia en muista.

  Kauna 3 oli jokseenkin huono, paljon huonompi kuin kakkonen, ei niinkään juonen takioa vaan kaikki oli liioiteltua jne.

  Laid to Rest on eräs todella brutaali kauhuelokuva, jota en suosittelisi herkkänahkaisille . Nojaa, siinä muistinsa menettänyt tyttö herää hautaustoimistolla arkussa, ja pian häntä alkaa jahdata sarjamurhaaja, joka hänet sinne arkkuun oli laittanutkin.

  Uinu, uinu lemmikkini 2 oli ihan ok elokuva, ehkäpä jopa ykköstä parempi. Mielestäni kannattaa kattoa. Siinä isä ja poika muuttavat Ludlowiin asumaan, kun perheen äiti kuoli. Samaan tapaan kuin ykkösessä, pojan kaverin lemmikkieläin kuolee( paha isäpuoli ampui sen) ja pojat vievät sen intiaanienhautuumaalle, jolloin se seuraavana päivänä on taas elossa, tosin ei enää samanlaisena

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #56240

  Minun pokkarini:
  FMA jaksot: 1, 3-10, 13-21 eli 18 FMA:ta.
  Dragon Ball jakso: 22.
  Yo-Gi-Oh jakso: 24.
  Trinity Blood jakso: 8.
  Vartijat jakso: 1.
  Eli mangoja (lasketaanko Vartijat mangaksi, kun se on suomalainen?) minulla on 24.

  in reply to: Hevi #54729

  Al Chemist wrote:

  Se on vähän ärsyttävää, kun täällä pitäisi puhua hevistä, niin tyypit pistää tänne metallia. Muutenkin, suurin osa ihmisistä eivät tiedä heavyn ja metallin eroja. Muutenkin ihmisiä, jotka kuuntelevat metallia (yleensä death metallia) sanotaan hevareiksi, vaikka heitä oikeastaan pitäisi sanoa metallereiksi(?). (vali vali vali vali).

  Myös hevin alajalit kelpaavat, kuten mm. vaikkka tuo death metal, hard rock tai viikinki metalli.

  in reply to: Parkour #54591

  Nanakin wrote:

  mutta kun koittavat tehdä monkeyn, jalat ottaa kiinni esteeseen. Tuloksena mahalasku.

  Ehei. Ilman vauhtia (minulla ainakin) se on todella vaikeaa, mutta vauhtien kanssa se onnistuu (minulla) melko
  hyvin.

  in reply to: Trinity blood #54590

  Ostin (äiti osti) minulle trinity bloodin 8 kirjan, mutta en pitänyt siitä ollenkaan.

  in reply to: Bitefight #52651

  En pelaa enää

  in reply to: Mitä animea omistat? #52650

  Fullmetal Alchemist 1, 2 ja Conqueror of Shamballa
  Muumit 😀
  Muuta ei sitten ole, koska en katso paljoa animea, jollei sitä tule telkkarista.

  in reply to: Queen #52565

  räsynukke wrote:

  Fullmetal alchemist1: Pakko korjata vähän. Hain kyllä tietoja wikipediasta, sillä en halua missään tapauksessa puhua ohi suuni asiassa, joka on minulle näinkin tärkeä. Ja myönnän, että olen laiska ihminen, enkä jaksanut kirjoittaa täysin omaa tekstiä. Näin kuitenkin ainakin sen verran vaivaa, että muuntelin tuota tekstiä omanlaisekseni. En siis kopioinut suoraan.

  Ok.

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #51997

  Mangaan tutustuin,kun löysin kavereiden kanssa roskiksesta neljä samaa Dragon Ballia.
  Siitä en vielä paljoa innostunut, mutta aloin silti etsimään kirjastosta tätä Dragon Ballia.
  Myöhemmmin alkoi tulemaan FMA telkkarista aloin kattomaan sitä. Sitten kuulin että niitä on mangoinakin ja lainasin kirjastoista sitten niitä, ja lopulta 2008 kesänä ostin ekan FMA nro: 16.
  Sitten niitä kirjoja alkoi kasaantua kirja hyllylle.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)