Kaizoku-izumi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Vikailmoitukset #123737

  Näiden nettisivujen kans on hieman ongelmia :/

  Kun ensin kirjaudun sisään ja sitten yritän mennä esim Galleriaan, niin jostain syystä se sanoo ett äsinun täytyy olla kirjautunut sisään. Ja sitten se kirjauttaa minut ulos. Keskustelupalstan kanssa kävi samalla tavalla mut nyt jostain syystä toimii.. mut gallerian kans edelleen ongelma.

  in reply to: Oletko pelannut…? #123011

  En, en ole edes kuullut pelistä ^^’

  Onko kukaan pelannut Mario Party pelejä?

  in reply to: Professor Layton #121737

  Mahtavaa että Phoenix ja Layton yhdistetään ja tulee varmasti mahtava peli <3 odotan innolla sitä 😀

  Niin ja sain tietää että Professor Layton 4 tulis 2011 syksyllä eurooppaan ds:lle. Nyt täytyy säästää rahaa sitä varten<3

  in reply to: Anime vs. anime #121672

  Mahou shoujo Madoka Magica.

  Olen molemmat sarjat katsonut ja pidän Rozen Maidenista, mutta Madoka yllätti niin pahasti ja juoni oli erilainen, kuin mitä vertaa muihin taikatyttösarjoihin. Tyyli oli ihana ja ai että niitä musiikkeja <3

  Mahou Shoujo Madoka Magica vs Hell girl (jikogu Shoujo)

  in reply to: Eronneet vanhemmat #120853

  vanhempani erosivat kun olin 8-9 vuotias(nyt 18), taisi olla joulun jälkeen. Muistan kun heräsin illalla siihen kun vanhemmat riitelee ja menin kurkkiin. Mun vanhemmat ja äidin sisko riitelivät enkä oikein tajunnut mistä. Menin takasin nukkumaan mut äiti tuli sit herättää ja käski pukea. Mentiin mummolaan ja veli meni takas nukkuu, sillä aikaa kysyin mitä nyt? Äiti sit selitti että hän ja isä eroaa. Itkin hirveästi silloin ja olin aika surullinen siihen aikoihin. Yritin joskus saada ne palamaan yhteenkin mut ymmärsin myöhemmin että ei se hyödytä.

  Muutettiin sit pois ja kävi jotenkin niin ku oltiin muutettu uuteen kotiin, isä oli muuttanut aivan lähelle, joten käytiin veljen kaa viikonloppuisin käymässä sen luona. Se soittelikin sillon tällöin eikä meillä ole ollut huonoja välejä saati vanhemmat ei ikinä riidellyt tai "vihannut" meidän nähden.

  Sit myöhemmin, ylä-asteelle kun siirryin(isä oli muuttanut toiseen paikkakuntaan), olis ollut meän näytelmäkerhon ensi-ilta mut sit meni sähköt koko kaupungista pariksi tunniksi ja esitys peruttiin. Harmitti vielä kun isä oli tullut pitkän matkan takaa katsomaan esitystä mitä ei sit pidetty, mut se unohtu sit nopeasti ku se kerto mulle ja veljelle samana iltana että hänellä on syöpä. Se oli hirvein ilta elämässäni.

  Sit kun olin aloittamassa rippikoulun, selvis ettei isä selviä sen syövästä.. hän kuoli sitten marraskuussa 15-16 välisenä yönä… äiti kerto aamul siitä enkä oikein meinannut uskoa sitä ja menin vaan kouluun… koulus kuitenkin ei innostanut mikään ja lähin kotiin, kunnes sit tajusin et isä kuoli, itkin älyttömästi. Hautajaiset ne vasta hirveät olikin… mutta alan pikkuhiljaa päästä siitä yli, rakastan isääni ja äitiäni, enkä usko että tulen vihaaman heitä ikinä.

  in reply to: Tracon VI ja (NekoCon 2011,) Animecon 2011 #120589

  ANIMECONIIN TULOSSA!!! odotan sitä kuin kuuta nousevaa! Tällähetkellä aion cossata Inuyashasta Shippouta, Rozen Maidenista Suiseisekiä ja Pokemonista Jamesia. Menen kaverini kanssa sinne ja ehkä veljen kans myös jos tulee.

  Traconiin ainakin yritän päästä, vielä en oo varma. Mutta haluaisin edes nähdä Hopeanuolen piirtäjän!

  in reply to: "Mitä cosplayaisin?"- peli #120281

  Tazille ehdottaisin Hetaliasta Unkaria http://images1.wikia.nocookie.net/__cb2 … ungary.gif

  toinen mikä tuli mieleen on Sailor Moonista se Sailor Jupiter http://3.bp.blogspot.com/_Hx51mq77Xco/T … upiter.jpg

  kolmas Final Fantasystä Yuna Lenne http://www.milanoo.com/upen/v/201003/Fi … 3220-1.jpg

  muuta ei sit tuu mieleen : P

  Minä olen:
  – 18-vuotias
  – 164cm pitkä
  – laiha
  – Hiukset on punaruskean väriset ja ylettyvät rintoihin asti
  – ruskeat silmät
  – vaalea iho
  – voin käyttää peruukkeja
  – tyttö hahmot että poikahahmot käy(kunhan ei Naruto tai Bleach)

  in reply to: Lempi pelejä/ peli vinkkejä #119791

  Minun lempipelit:

  Papermario pelit (eka on nintendo 64 peli, toinen gamecupe ja kolmas wiille)
  Pokemon pelit (pelannut tietokoneella mutta omistan kyllä ds:llekin)
  Professor Layton (ds)
  Phoenix Wright pelit (ds)
  Ghost Trick Phantom detective (ds)
  Heavy Rain (ps3)
  Ape escape pelit (ps2)
  Sly raccoon pelit (ps2)
  super smash bros (nintendo 64 ja wii)

  tuossa on mistä nyt tällähetkellä pidän, lapsena suosikkini oli tietokonepeli Vaaleanpunainen pantteri matkalippu vaaraan. Se oli mahtava peli : D

  in reply to: Ärsyttäviä animejuttuja? #119789

  Minua ärsyttää myös ne takaumat, se on niin ärsyttävää kun edellinen jakso päättyy jännittävästi, sitten haluan tietää miten käy, voittaako hyvis vai pahis vai mitä ihmettä tapahtuu, sitten seuraava jakso onkin "hei! te ette varmasti muista kuinka kaikki alkoi! no, kaikki alkoi siitä..päplälälälpäläp.." -.- SE ON NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ! varsinkin, kun siitä yritetään tehdä "oma tarinansa". Esim. Shugo Charassa ne on kuvistunnilla ja niiden pitää piirtää jotain sieltä koulusta ja sitten ne näkee joitain tuttuja paikkoja: "heeeii, tuosta tuolista tuli mieleen kun me taisteltiin sitä ja sitä vastaan!" "joo, minäkin muistan!" <– tuohon tyyliin.

  toinen ärsyttävä asia on "3d" onhan se kätevää jos on hyvin vaikea kohtaus animoitava niin 3d helpottaa ja jos se on tehty hyvin. Mutta joissakin se on niin huonosti tehty. Esimerkkinä voin sanoa d.n. Angel ja hoshii no Kaabi.

  ja kolmantena tuttu kaavamaisuus mikä näkyy joka jaksossa: pahis suunnittelee kieroa suunnitelmaa, hyvikset eivät tiedä vielä mitään vaan eläävät onnellista elämää mutta sitten pahis hyökkää, hyvikset hetken häviöllä kunnes ihme tapahtuu ja hupsista keikkaa, hyvis voittaa ja pahis itkee katkeria kyyneleitä. Nämä eniten tällähetkellä ärsyttävät.

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #119765

  syntymäpäivä on 30 huhtikuuta :3

  ja myöhäiset onnittelut Kitekatille : D

  in reply to: Rurouni Kenshin #119764

  itse rakastan sarjaa todella paljon! Minulla on kolme ensimmäistä osaa erillisinä osina, loput ovat niitä VizBig editioneja ja minulla on ne kaikki. Omistan myös Voyage of the moon world novellin, hahmojen profiilikirjan, figun ja pehmon ja tein kenshin cossinkin : D eli joo, pidän sarjasta hirveästi >: D

  Piirosjälki on ihanaa katseltavaa, sillä hahmot on loistavasti piiretty ja suunniteltu ja mikä parasta, ne erottuvat toisistaan. Yleensä mangoissa on ongelmana se että hahmoja ei tunnista toisistaan tai ne ovat niitä "massahahmoja" mitä on ennenkin nähty. Mutta Noburo on niin hyvin keksinyt erinäköisiä ja luonteisia hahmoja ettei voi muuta kuin ylistää sitä. Ja ne taistelukohtaukset: Jumaluutta.
  Lempihahmoni on päähenkilö, Himura Kenshin. Hän on todella hyvä taistelija, lempeä ja auttavainen mutta osaa olla myös pelottava ja jumalattoman kova ja hauskakin. Kenshin on minun Top-5 parhaissa hahmoissa.

  Animesta en ole ikinä tykännyt. kun aloin katsoa ensimmäistä jaksoa, tunsin iloa ja ajattelin että opening on varmasti kova ja mahtava… mitä sainkaan? Taikatyttöanime opening laulun…. itseni mielestä se kuulostaa siltä. ja Inhoan Kenshinin ääntä, liian tyttömäinen. Mutta sain vielä (onneksi) toivoa kun kuulin tuosta uutisesta että aiotaan tehdä uusi anime tälle sarjalle! Toivottavasti se on parempi!

  in reply to: Oletko pelannut…? #115922

  kuullut oon, mut en ikinä pelannut.

  Paper Mario pelejä? (mikä vaan niistä)

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #115870

  alex vastasi oikein 🙂

  in reply to: Kitacon 2011 #115171

  Tulossa ollaan! Cossista en ole vielä varma, ehkäpä Suiseisekinä tai Jamesina tai kettuna tai… äh, kyl mä jotain keksin, mut kyllä tulen sinne : D

  in reply to: Pähkinä purtavaksi #115115

  Edellisestä viestistä on jo jonkin aikaa kulunut, joten toivon ettei ihmisiä haittaa jos laitan seuraavan arvoituksen?

  no, tässä tulee

  Kolme henkilöä ylittää joen:
  Yksi ei näe eikä kosketa jokea
  Toinen näkee mutta ei kosketa jokea
  Kolmas näkee ja koskettaa jokea

  Keitä nämä ihenkilöt ovat?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 29 total)