Norica-Chan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Yu-Gi-Oh! #102760
  Norica-Chan
  Member

  Aivan upea sarja! Sarja todellakin koukutti minut totaalisesti vuosi sitten. Season Zero oli mielestäni todella upea. Tykkäsin tosi paljon kaikista erilaisista peleistä ja varjojen tuomioista. Ainoa ärsyttävä juttu siinä oli Total sidekick, Miho. Ärsytti hänen Bakura ihkutuksensa (Ja onneksi ei syntynyt heille mitään romanssia, huhhuh..)

  Ja sitten Duel monsters, joka oli myös legendaarinen kokemus. Vaikka useimmat seasonit olivat kyllästyttäviä, löytyi silti paljon kaikkea katsomisen arvoista. Battle cityä ja Memory worldia rakastin.

  Ja lemppari hahmohan on Bakura(t). Yami Bakura oli ehkä paras pahis ikinä. Sai aina aikamoisen hullunmyllyn aikaan. Oli hyvä heitto animen tekijöiltä kun Memory worldissä tekivät Bakurasta erilaisen. Meinaan, Thief king Bakura eroaa kyllä aika lailla Yami Bakurasta. Vaikka hänen taustansa jäivätkin hiukan epäselviksi.

  Vielä pienoisena lisäyksenä että enkkuduppi oli kyllä kauheaa katsottavaa (Damn you, 4kids!) Äänet eivät ihan kaikki sopineet hahmoille sekä monia kohtauksia poistettiin. Lopetan ennenkuin alan pölöttämään liikaa…

  in reply to: DeviantArt #102756
  Norica-Chan
  Member
  in reply to: Yu-Gi-Oh! #100012
  Norica-Chan
  Member

  kokkeri wrote:

  jee ostin eilen YGO! nro 38 eli viimeinen
  mutta alkaakohan YGO! alusta eli niin kuin DB?

  Toivoisin niin että YGO alkaisi ilmestymään uudestaan.. En omista kuin memory world osat ja pari muutakin siitä välistä.. Ei oo kovin kiva lukea loppupäästä aloittaen >.<

  in reply to: Yu-Gi-Oh! #72066
  Norica-Chan
  Member

  ARH! En malta odottaa seuraavaa pokkaria. Kiinnostaa tietää miten Bakuran käy. (Vaikka sehän on jo melkein selvää kun on animen katsonut) Mutta silti. Silti harmittaa että seuraava pokkari on viimeinen.. Pitää ruveta tilaamaan netistä niitä aiempia osia.. ellei ne ala tulemaan uudestaan kauppoihin.

  in reply to: Yu-Gi-Oh! #69580
  Norica-Chan
  Member

  Greil wrote:

  Missähän se numero 37 viipyy? On jo melkein kuukauden myöhässä.

  Totta, Sehän on jo yli kuukauden myöhässä. Olen kuukauden ajan jo lähes joka päivä käynyt kaupassa katsomassa olisiko se jo ilmestynyt. Aina olen silti joutunut pettymään kun pokakria ei näy missään..

  in reply to: Yu-Gi-Oh! #57773
  Norica-Chan
  Member

  Mikila wrote:

  Mul tuli osat 1-24 ku äiti tilas ne vahingos, joten päätin ostaa loputkin. Se korttien lätkintä on sanonko mistä mutta tuo muistojenmaailma juttu on kyl hyvä. 🙂 Millo 36 muute tulee?

  Eikös uusin pokkari tule aina joka kuukauden viimeinen perjantai..? Eli se tulee huomenna : DDDDD

  in reply to: Yu-Gi-Oh! #57163
  Norica-Chan
  Member

  Jännittää minkälainen loppu sarjalle tulee, mutta harmittaa etten ole lukenut kaikkia pokkareita vielä.. Omistan vain 8, 14, 33, 34, 35.. Ja jos hyvin käy niin saan pokkaritilaukseni eli siihen lisää vielä pokkarit 6, 9, 10, 11 ja 22

  in reply to: Paras mangahahmo kautta aikojen??? #57156
  Norica-Chan
  Member

  Hmm.. Luultavasti tämänhetkinen lempparini Bakura (YGO) Siis ne kaikki kolme (Yami Bakura, Ryou Bakura ja Thief King Bakura)

  Ryousta pidän siksi että se on niin söpö ja viaton.
  Yami Bakurasta pidän siksi että se on pahis ja semmonen cool (paras pahis kautta aikojen)
  Thief King Bakuralla lähes samat perustelut kuin yami Bakuralla. +Kiva pukeutuminen +hame +paljon koruja

  in reply to: Jos joku turmelee mangasi, sinä… #57153
  Norica-Chan
  Member

  No.. kuvitellaan että pidän esitelmää koulussa lempimanga sarjastani ja olen ottanut mukaan pari pokkariakin. Esitelmän lopuksi pari luokan rasittavaa poikaa ottavat pokkarin ja lupaavat että käsittelevät varovasti. Heidän lukiessaan sitä sivu repeää lähes kokonaan irti… Voin sanoa että siinä olisi 5 sekunnin kuolemanhiljaisuus kunnes minä hyökkäisin heidän kimppuun. Ja kun olisin saanut rauhoitettua itseni niin vaatisin heiltä korvauksia.

  Mutta jos esimerkiksi pikkusiskoni ottaisi pokkarin ja siitä repeäisi kansi tai sivu, niin en minä silloin hänen kimppuun hyökkäisi (olisi aika epäreilu tappelu kun on 12 vuotta ikäeroa) Mutta äidiltä vaatisin kyllä korvaukset (vähän samalla lailla kun hän meni poistamaan yu-gi-oh leffani tallennuksen)

  in reply to: Ikimuistoisin mangakohtaus? #57149
  Norica-Chan
  Member

  Hmm, Yksi ikimuistoimmisista kohtauksista on varmaan Hellsing 10 pokkarin (varoitus spoileri)
  Kohta missä Walter sanoo Dokille. ”… Kaikki mitä sinä loit, mukaan lukien minut”
  kun luin tuon chapterin niin hyppäsin ainakin 5 metriä ilmaan.

  Toinen ikimuistoisin on luultavasti Yu-Gi-Oh pokkarin 6 Bakuran ensiesiintyminen.. Ne kuvat ja sanat ovat niin täysin piirtyneet mieleeni.. Luultavasti muistan sen koko lopun ikääni.

  Norica-Chan
  Member

  Hmm.. Tuosta Inu alusta tuli heti ekana mieleen Inuyasha (kuinkas muutenkaan)

  in reply to: Ärsyttävin mangahahmo top 5! #57142
  Norica-Chan
  Member

  Mikila wrote:

  Miks top5? Niitähä on iha hirveest!

  Kaikki Tokyo Mew Mew:in hahmot
  Siis joo tosiaanki nii "ihanii"… ovatpas taas ihQi….

  Anzu yugiohista
  Kraah! Mitä virkaa sil akal on koko sarjas!? Siit on pelkkää harmia!

  Kagome inuyashasta ja Misa death notesta jaetulla kolmos sijalla
  Juu älkää kysykö! Misa on olevinaan niin mahtava ja se Kagomen ikune "istu!" ja "pohjimmiltani olen vain tavallinen ihmistyttö" ottavat päähän.

  Tooru Fruits basketista ja Kyo bowerista jaetulla nelos sijalla
  Kyon pitäis esittää poikaa ja tekee siinä sivussa itestään täyden pellen. Tooru taas on sellane perus kiltti tyttö jota kaikki rakastaa… yäk.

  Sakura Narutosta ja Goku DB:stä jaetulla viidennellä sijalla
  Sakura: Voi, toi Sasuke on niiiin ihana ja toi Naruto niin ällö! Siis perus idiootti akka. Goku taas on sellane kaikkein vahvin, joka aina loppuje lopuks hoitaa kaike. Ärsyttävää.

  Tuosta Yugiohin Anzusta olen täysin samaa mieltä >.<
  Ja Yugiohin Mai Kujaku, rasittava muija >.<

  in reply to: Myydyimät mangat #57141
  Norica-Chan
  Member

  Ihmettelen ettei Death Notea ole tuon enempää myyty O___O Omasta mielestäni se on hyvin suosittu manga..

  in reply to: Animeparitukset – hyvät ja huonot #57140
  Norica-Chan
  Member

  ööh, tuota noin… Itse en edes hirveästi suosi hetero ja yuri parituksia.. ^___^” En tunne kivoja animenaisia/tyttöjä, joita haluaisin parittaa kenenkään kanssa, mutta niitä kivoja animemiehiähän löytyy..

  Luultavasti omasta mielestäni parhaimmat yaoi paritukset ovat Yu-Gi-Oh:ista YamixHikari paritukset.. (RyouxBakura, YamixYugi & MalikxMarik) Ja sitten Malik/MarikxBakura/Ryou (kyllä, tämä toimii ihan 4 henkilön parituksenakin) ;DDD

  Huonoimmat yaoi paritukset (kyllä, puhun edelleenkin Yu-Gi-Oh:ista ^^)
  Näin kärkeen voinkin mainita että pidän useimmista parituksista mutta eriskummallisin mihin olen törmännyt on PegasusxRyou

  Mutta ihan parituksena JonouchixMarik ei ole lemppareitani..

  Anteeksi että kirjoitin tämmöisen romaanin ja vain yhden sarjan parituksista ^__^”

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #57126
  Norica-Chan
  Member

  Huhhuh.. kylläpä jotkut on jaksanut keräillä.. O__O Itselläni ei meinaa rahat riittää millään.. Hyllystäkin löytyy tällä hetkellä vasta 6 pokkaria ja jos hyvin käy niin ainakin viikon päästä 5 pokkaria lisää.. Yksi enkunkielinen pokkari on ja loput on suomeksi.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 16 total)