Padonis

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 254 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Desucon 2010 #105080
  Padonis
  Participant

  Onkohan desuconis sangatsumiittiä, jos ei ole, niin pitäiskö järjestää?

  in reply to: Manga vai Marvel? #105077
  Padonis
  Participant

  Niikuin jo moni muukin on jo sanonut; tähän on vaikea vastata, itse olen x-men fani ja pidä siitä hyvin paljon,se on helppolukuista ja värikästä, x-men,thor,spider-man peittoaa monet manga-sarjat, mutta on myös monia mangoja jotka peittoaa marvel sarjat, toisaalta x-men on paras, mutta niin on myös One Piece, Rurouni kenshin, YuYu Hakusho etc.. Joten ei pysty suoraa vastausta antamaan.

  Tämä on vain minun mielipide, mutta monesti x-menissä on paljon "synkempiä" teemoja kuin mangassa, poikkeuksia tietysti on, mutta mangaa mulla on tietysti enemmän, joten en usko että x-men(tai marvel ylipäätänsä) koskaan syrjäyttää mangaa minun osalta ainakin.

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #100514
  Padonis
  Participant

  Kiitos =D

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #100418
  Padonis
  Participant

  Onnea BlackStar!!

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #100171
  Padonis
  Participant

  Onnea shoelle! =D

  in reply to: Off-Topic #100170
  Padonis
  Participant

  Hmmm. Kumpaa pitäis ostaa Yu Yu Hakushoa vai Knights of Zodiaccia (saint seya)???

  En osaa päättää, molemmat on hyvii, tavallaa Saint seya olis epicimpi ja semmone legendaarisempi, mut YuYu Hakushokin on hyyvin loistavaa…

  Kertokaa!!! ^_^

  in reply to: Missä asutte? #99373
  Padonis
  Participant

  Tuusulan Kellokoski

  in reply to: Jump suurimmat #99327
  Padonis
  Participant

  Aika tommonen ymmärrettävä lista, Mut joitaki asioita oisin kuvitellu vähän eri taval mut täytyy sanoo et shonen jumpin jätti menestykset on ollu Dragonball ja One Piece, molemmat monia vuosia listan kärjessä ja edelleen ostetuimpia sarjoja, vaikka Db onki loppunu jo ajat sitte, Saint seya:n oisin odottanu olevan vähän korkeimmilla sijotuksilla mutta kun ei ollut niin ei ollut, ja Toi viimesin -07 kärki oli aika perus mainstream One Piece,Naruto,Bleach ja no Bleach ja Naruto vaihteli paikkojansa siinä, mutta mitä oon itse kuullut että molemmat sarjat menevät "tylsempään" tai "huononpaan" suuntaan, mutta One Piece ja jaksaa pitää viihdyttävänä pitkään ja jos oman mielipiteen tuon esille,näitten uusimpien enkku kirjojen mukaan niin, EI se Naruto nyt niiin huono ole, mitä jotku sanoo, toisaalta se menee kliseiseks ja kaikki pyörii kuulemma Sasuken ympärillä näissä uusimmissa chapuis, mut hyvä sarja se silti on niinkuin toi lista tossa sen jo osottaa.

  Padonis
  Participant

  vielä siitä kun joku kyseli siitä että alentaankohan weediä julkaisee tän jälkeen, niin en usko koska weedissä on 60 mangapokkaria, joten jos 1 olis kerran kuussa nii siinä menis tasan 5 vuotta , ellei sitte vähän kalliimmalla ja vaik 2 pokkarin paketeis, mutta jos hopeanuoli on jättimenestyss(mikä se saattaa jopa olla) nii weedin julkaiseminen vois ollakki ihan mahdollista

  Padonis
  Participant

  Loistavaa!! tätä on odotettu, ehdottomasti aion ostaa, joskus oon jopanu lähettäny pyyntö viestin että suomentakaa tää. Ginga nagareboshi gin on loistava sarja, Way to go Punis!

  in reply to: Yuu Yuu Hakusho #98593
  Padonis
  Participant

  Omistan 1-7 ja täytyy sanoa että on loistava sarja, hahmokaarti on hyvä,niinkuin jo devilmankin sanoi, taistelut on hienoja, Piirto jälki on suurimmaksi osakseen hienoa, muutamia ns. luonnosvaiheen näköisiä kohtia on, mutta erittäin harvassa. HxH pitää kokeilla kyllä jos se on kuuleman mukaan parempaan kuin tämä, mutta jos tää on loistava niin mitähän HxH sitten on? Silleen on vähän tylsää/outoa että Urameshin "treenejä" tai siis sitä ku se on Genkain opissa nii sitä ei sillee näytetä, vaan se skipataan.

  Mahtava sarja suosittelen kaikille ja Lisko kerron vielä että vaikka osa 1 saattaa vaikuttaa tylsältä tai sekavalta, niin se ei oo, jos keräät sarjaa vaikka 7 osaan saakka tajuat mikä loisto teos tää on.

  in reply to: Onko sulla…? #98129
  Padonis
  Participant

  Eipä oo, mutta saattaisin tykätä, piirtotyyli ei oo kuvien perusteella ehkäpä mun makuun, mutta tarina kuullosti ihan kivalta.

  Seuraava: 0-Parts Hunter(666 satan) = Seishi Kishimoton tekele

  in reply to: Saint Seiya #97912
  Padonis
  Participant

  Kohta ostan 3 ekaa osaa tätä ja odotukset on kovat,mutta saa nähä sitte mitä tulee, ääninäyttelijöistä tuli mieleen että sen päähenkilön ääninäyttelijä on sama ku Yamchalla Dragonballissa, sehän oli desuconissa viimevuonna ja nimmarinkin sain ^^

  in reply to: Järkytys? #97824
  Padonis
  Participant

  Luin Orange Planet 1 ekat 15 sivuu…….

  in reply to: Fairy tail #97823
  Padonis
  Participant

  No siis en usko että Egmont julkasee Fairy Tailiä koska Raven hidastuksen syy on se että se ei myy, Rave alunperin tehtiin One Piecen kilpailijaks mutta se myy erittäin huonosti(oon jutellu coneissa egmontin myyjien kanssa, joten tieto on 95% varmaa)
  Joten en usko että ne ottaa riskiä ja rupee Mashiman toista sarjaa julkaisemaan

  Jos joku sen julkaisis se olis varmaan Sangatsu tai Punis, mutta en ainakaan usko että se olis egmont, tosin voin kyllä olla väärässäkin…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 254 total)