pakke

Forum Replies Created

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Japaniksi vai Englanniksi? #94344
  pakke
  Member

  Japaniksi tulee aina katsottua, tosin en niin hyvin Japania ymmärrä, että ilman enkkusubbeja osaisin animua katsoa. Eli normaalisti tulee Japaniksi subejen kanssa kahteltua.

  En ole vain koskaan sietänyt muille kielille Dubattuja versioita, niiden äänet ovat vain jotenkin karmivan kuuloisia >.<.. Ainoa sarja jossa olen oikeestaan sietänyt Enkkudubeja, on ollut Pokémon ^^’..

  in reply to: Mangat kaupasta, netistä vai kirjastosta? #94343
  pakke
  Member

  Tulee suurimman osan mangoistani ihan kaupoista ostettua, jos ei löydy mistään sarjoja, ne tulee luettua sitten netistä. Pyrin kuitenkin hommaamaan kaikki netistä luetut sarjat, ainakin jos ne ovat ostamisen arvoisia.

  in reply to: Bakuman #94339
  pakke
  Member

  Nuo kaikki ilmestyneet luvut on tullut luettua, ja kyllä on ihmeen hyvää jälkeä. Kaveri taisi tuota jossain viimevuoden puolella mainostella, kun tuota ei ollut vielä kauhiasti vielä ilmestynyt. No tietenkin tahdoin kokeilla sarjaa, ja jäin oikeestaan heti koukkuun. Samana yönä taisin lukea ne kaikki ilmestyneet Chapterit, jonka jälkeen olin tietenkin Ångst, kun lukeminen loppui. En kauhiasti tykkää netissä lukemisesta, niin tuo sarja ns. unohtui, koska en tiennyt kuinka usein niitä lukuja ilmestyy (enkä jaksanut edes katsoa…). Mutta vähän aikaa sitten otin tuon sarjan taas kiinni, joka oli kylla hauskaa, kun oli paljon luettava .__. .. Oikeestaan tekisi nyttenkin mieli jättäytyy tuosta sarjasta, että voisi sitten taas lukea turbona sen kiinni. Tarina kertoo hienosti, miten vaikeaa Mangakan elämä oikeasti on.

  Thee, kyllä tämä tulee heti hyllyyn hommattua, kun on siihen mahdollisuus ;3..

  in reply to: Fairy tail #94336
  pakke
  Member

  En ole mangaan tutustunut niin ihmeellisesti, joskus koitin netistä lukea, muttei lähtenyt innostus. Animea näinä viimeisenä parina päivänä on tullut katsottua, ja tykkään ehdottomasti. Tuttua ja turvallista Mashimaa ;3.. Luulen, että jatkan animen katsomista sarjan edetessä, ja jossain vaiheessa voisi Fantsusta alkaa näitä ostelemaan, jossei parempaa tule mieleen.

  En osaa kirjoittaa mitään järkevää, koska olen katsonut tätä vasta bout viisi jaksoa..?

  in reply to: Rave #94334
  pakke
  Member

  Rave on varmaankin yksi lempi Shounen mangoista, mitä olen lueskellut. Jostain syystä minuun ei ole mitkään One Piecet yms muut Shounenit enään jaksaneet kiinnostaa. Ravea olen jaksanut alusta saakka ostella, ja se on kokoajan ollut sydäntä lähellä. Pidän kaikenmaailman otuksista, hahmoista yms. muista joita Mashima tarinoihinsa on luonut. Pepunheiluttaja jengi saa ehdottomasti Propseja, vaikken olekkaan mitenkään ihmeellisesti pieru kakka huumorin ystävä.

  Mangat ovat kaikki hyllyssä, mutta animea en ole pahemmin jaksanut katsoa. Parisentoista jaksoo on kyllä varmaan sitäkin katsottua tullut, mutta siihen sekin jäi. Anime tuntuu vain turhan halvalta sarjaan, kun vertaa muita sarjoja :/..

  Onko kellään mitään hajua, millon seuraava Rave ois taas ilmestymässä..?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)