Johapossu

Forum Replies Created

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: DeviantArt #123639
  Johapossu
  Participant

  Tässä oma dA-tilinä klick

  in reply to: Seurustelu #122317
  Johapossu
  Participant

  En seurustele enkä kokisi tarvetta siihen vielä tässä iässä, tiedän monien saman ikäisteni ja vielä nuorempienkin seurustelevan, mutta jotenkin tuntuu ettei ole oikea hetki vielä. Joskus minusta tuntuu että olisi mukavaa että olisi joku, mutta mistä voin olla varma että minulla olisi aikaa sille kyseiselle henkilölle? se tuntuisi ikävältä, enkä haluaisi kellekään ihmiselle sellaista. Olen silti varma etten tule seurustelemaan moneen vuoteen, mitä sille tekee kun näyttää petolinnun perseeltä.

  in reply to: Kysy pojilta pojista #122316
  Johapossu
  Participant

  Mikä olisi reaktionne jos saisitte tietää että joku henkilö on ihastunut juuri sinuun? mitkä olisivat ensimmäiset fiilikset? ja miten haluaisitte kuulla asian? – kaveriltanne, tytön kaverilta, kännykän, netin välityksellä vai naamatusten?

  Musta tuntuu että mun vihjailut tolle yhdelle on ihan hyödyttömiä, kun en edes uskalla mennä puhumaan sille enää face to face. Mun kaveri on sillä linjalla että se soittaa mun kännykällä sille tyypille ja laittaa mut puhumaan sille, mut mitä se nyt kelais jos joku puoli tuntematon koulusta soittaisi, mitäs te miettisitte tästä? pitäisittekö tyttöä ihan hulluna vai? on mulla ihanat kaverit ku yrittävät auttaa mua mutta tää ei ehkä oo oikea tapa, mutta mikä sitten? 😀

  in reply to: Tiedä japanilainen nimesi #122315
  Johapossu
  Participant

  Minun nimeni olisi Zumorikatotoka, täh? tätä se tekee kun omistaa pitkän nimen :’D

  in reply to: Oletko katsonut animea pienenä? #122312
  Johapossu
  Participant

  Nagareboshi Gin":mjgtw04b] Kawamaru wrote:

  [quote="Beldarius wrote:

  Katsoin myös piirretyn elokuvan "Erämaan kutsu" (perustuu Jack Londonin kirjaan rekikoira Buckista). Sain vasta kaksi vuotta sitten tietää että se on itse asiassa anime.

  Mitä, onko se anime? O__O Hitsi kun en ole tiennyt, olen aina pitänyt sitä amerikkalaistuotantona… No, meiltä löytyy se VHS, voisin joskus tarkastaa lukeeko siinä alkuperäismaata :’D
  Mutta hieno elokuva on, todella. Mikäs on muuten alkuperäisen kirjan nimi? :3

  Elokuvan alkuperämaa taitaa olla ihan U.S.A, mutta kuka tietää, jos tuolla animaatioelokuvalla on ollut japanilaisia piirtäjiä… Elokuvan sekä kirjan nimi oli The Call of the Wild =).
  Erämaan kutsu on anime ja se on japanilaiselta nimeltään: Arano no Sakebi Koe: Howl, Buck
  (荒野の叫び声 吠えろバック) ja se on Toei Animation tuotantoa vuodelta 1981.

  Itse on tullut kaiken näköisiä animeja vuosien varrella katsottua VHS:änä. mm. Barbapapa, Eukko Pikkurilli, Tao Tao, Peukaloliisa, Lady Oscar, Alfred J. Kwak, Matka maapallon ympäri ja tietenkin Hopeanuoli ja Muumit ovat tuttuja, näitä riittää mielettömästi mutta tuossa taisi olla jo muutama.

  in reply to: Wolf`s Rain #122298
  Johapossu
  Participant

  Voiko eläinfanina olla tykkäämättä tästä? – ei! Tykkäsin tästä sarjasta todella paljon. Hahmot olivat todella omaperäisiä ja jokaisella oli aivan omanlaatuisensa persoona. Oma lempi hahmoni on ehdottomasti Blue, eikä perusteluja varmaan tarvita? itsekin erehdyin luulemaan Blueta ensin koiraksi, sillä sen olemus oli niin koiran aaltopituudella, ehkä se johtui siitä että se oli Popsin lemmikki niin satuin sen takia luulemaan Blueta koiraksi. Pari kertaa olen tämän animen katsonut, ja olisihan se joskus mukavaa katsoa uudestaan jos vaikka silloin kun saataisiin wolf’s rain suomeen.

  in reply to: Versailles no Bara #122297
  Johapossu
  Participant

  Rakastan tätä sarjaa aivan hirveästi, joskus pienenä omistin yhden VHS:än ja kai se tuolla jossain tavaroiden seassa on. Jos olisi vielä kunnollinen VHS nauhuri olisi mukavaa katsoa se, harmillisesti näitä VSH nauhureita ei löydy uusina enää oikein mistään.
  Itse sarjan olen kokonaan katsonut englanniksi ja vain sanoa että sarjan edetessä tykästyin tähän vielä enemmän.

  in reply to: Alice 19th #122296
  Johapossu
  Participant

  Itse ostin ensimmäisen osa, mutta kiinnostukseni lopahti samantien, harvoin yleensä näin käy mutta jostain syystä ei vain minuun iskenyt.

  in reply to: D•N•Angel #122293
  Johapossu
  Participant

  Itseltäni löytyy hyllystä D.N Angelin kolmas osa mangana, englanniksi tietenkin. Löysin kyseisen mangan joskus kauan sitten jostain kirjakaupasta ja todella halvalla lähti. Itse mangaan en ole pahemmin perehtynyt, mutta toivomus olisi että tämä ilmestyisi joskus suomeksi.

  in reply to: Fruits Basket #122292
  Johapossu
  Participant

  Tästä sarjasta on jo keskustelu

  in reply to: Vesivärimaalaus #122291
  Johapossu
  Participant

  Itse en menisi maalaamaan tavalliselle A4 vesiväreillä mitään, suoraan sanottuna siitä ei tule kuin kylmää vettä niskaan. Paperi räpristyy ja menee ruttuun, mutta kyllä nuo ohuet maalauspaperitkin menevät liiasta veden käytöstä hieman ruttuun. Olen sen verran noitten maalien kanssa touhunnut että tiedän suhkot hyvin minkälaista paperia kannattaisi käyttää, mutta älkää missään nimessä maalatko tavalliselle paperille vaan käyttäkää maaleille tarkoitettuja papereita.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)