meizi

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 96 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Now Playing #57886
  meizi
  Member

  Np: Steen1 – Käyttöohje

  Hiton haikea fiilis tulee aina tästä biisistä..

  in reply to: Parkour #57885
  meizi
  Member

  Deserax wrote:

  Minä aloitinm sen muutama viikko sitte. Mutta haluasin kysyä, onko hyvää harjoittelua, jos kiipeää isojen kivien päälle jne.? Ystäväni väittää että se ei muka kuulu parkouriin, mutta minun serkkuni sanoi että isot kivet ovat hyviä paikkoja.

  Kyllähän parkourata voi melkein missä vain. Täytyy käyttää mielikuvitusta 🙂

  in reply to: Kauhuelokuvat #56172
  meizi
  Member

  10 riviä tekstiä ja tasan kaksi pistettä. 😉

  in reply to: Parkour #56167
  meizi
  Member

  Parkourasin joskus muutaman vuoden, olin siinä jopa aika hyvä. Edelleen on ainakin osa taidoista tallella. Voisi melkein aloittaa uudestaan, on se niin hieno laji kyllä.. Ja kyllä niitä paikkoja löytyy! Turha väittää ettei ole paikkoja, senkun vaan juoksee ympäri kylää/kaupunkia, hyppii aitojen yli, kiiepeilee katoille jne.. Usein juu koulujen pihat ovat hyviä mestoja, mutta täällä meillä päin koulujen katot ovat vielä parempia. 😉 Paikat pitää oppia näkemään oikealla tavalla, niin heti löytää parhaat spotit. =)

  in reply to: Genret #56163
  meizi
  Member

  Jep, laidast laitaan. Genreuskovaisuus on vajaata. 😉

  in reply to: Fingerpori #48780
  meizi
  Member

  Noi on muuten hyviä, mutta minulla usein kestää jonkin aikaa tajuta nuo vitsit… =D Nytkin luin tuon jutun, pysyin noin 10 sekuntia ihan totisena ja hiljaa, tuijotin vain näyttöä. Yhtäkkiä tajusin jutun ja repesin. : D Että juu, kyllä nuo hyviä juttuja ovat kunhan ne tajuaa. : D

  in reply to: Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset #48779
  meizi
  Member

  Budhalaisuuden uudelleensyntymisessä ainakin kielletään sielun olemassa olo, joten niitä ei voi tulla uusia.. Tämähän onkin aika jännä juttu kun tarkemmin rupeaa miettimään.. Eihän nuo uskomukset voi pitää paikkaansa jos ei uusia "sieluja", tai mitä sitten ovatkaan, tule lisää mistään.

  in reply to: Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset #48767
  meizi
  Member

  pikku-oRkki wrote:

  PrincessOfParadise wrote:

  Tällä hetkellä uskon ihmisen jälleensyntymiseen, eli siis siihen että hän syntyy uudestaan kuoleman jälkeen.

  Rupesin miettimään tota jälleensyntymistä. Eikös se vaatisi käytännössä sen, että aina olisi ollut vakiomäärä elollisia asioita? Koska jos jokainen yksilö (paitsi ne, jotka vapautuvat jälleensyntymisen kehästä ja sulautuvat osaksi maailman sielua) syntyy kuollessaan uudestaan, niin miten ihmisten määrä on aiemmin ollut nykyistä paljon pienempi? Ja miksi se kasvaa jatkuvasti? Mistä ne uudet ihmiset oikein sikiää?

  Ei se ihan noin yksioikoista varmaankaan ole, enkä tosiaan ole jälleensyntymis-/sielunvaellus-/vastaaviin oppeihin kovin hyvin perehtynyt, mutta tuli vaan mieleen.. 🙄

  En ole minäkään perehtynyt, mutta muistaakseni joskus uskonnon tunneilla on kerrottu että ihminen voi syntyä vaikkapa koiraksi, eikä välttämättä ihmiseksi. Onko siis näin että myös koira voi syntyä ihmiseksi? Liittyikö tähän nyt niitä karma juttuja vai miten se sitten menikään.. Jos vain ihmiset voivat syntyä ihmisiksi, ja osa syntyisi eläimiks, niin silloinhan ihmisten lukumäärän kuuluisi pudota kokoajan.. En kyllä tiedä.. Mielestäni tuo koko jälleensyntymis juttu on täyttä sontaa.

  in reply to: Sisarukset #48574
  meizi
  Member

  Löytyyhän noita.. Kolme pikkuveljeä ja kaksi pikkusiskoa. =P

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #47814
  meizi
  Member

  Satou wrote:

  Ennen latailin paljonkin, mutta sittemmin olen tullut ehkä vähän vainoharhaiseksi: ’ ou mai gaad, kaikesta mitä teemme netissä jää jälki ja jonain päivänä ne kaivaa ne jäjet ylös ja laittaa kaikki latailijat vastaamaan teoistaan!! ’ .

  Lex Nokian myötähän tämä voi olla mahdollistakin.. Kohta ei ole netissäkään yksityisyyttä.
  http://www.adressit.com/lex_nokia
  Käykää ihmeessä pistämässä nimenne tuohon.

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #47703
  meizi
  Member

  Gaara no jutsu wrote:

  eli lasketaanko tätä waretukseksi???

  No ei todellakaan…. .__.

  in reply to: Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset #47428
  meizi
  Member

  Al Chemist wrote:

  Ja kyllä uskon, että asiat saivat vähän väriä, munkit kirjasivat tarinat ylös ja maailman myydyin fantasiaromaani syntyi.

  Tuskin se kovin myyty on, kun sitä ilmaiseksikin jaellaan. =D

  in reply to: Uskonnolliset/aatteelliset vakaumukset #47238
  meizi
  Member

  DJ Jack wrote:

  Lisäksi, vaikka kuinka esitettäis että Suomi on tasa-arvonen maa ja ties mitä… Niin kyllä ne silti siellä työpaikkahaussa kattoo kieroon jos sanot että olet eronnut kirkosta… =/

  Ei Suomi muutenkaan ole tasa-arvoinen.. Katopas joskus kun kuljet kaupungilla, siellä liikkuu työttömiä(ehkä myös kodittomia) ja rahattomia sugeja jotka pummii massii, mutta porvarithan vaan käskee sellasten suksia PUMPELIIN… Sairas järjestelmä. Löytyy monia muitakin juttuja joista näkee selvästi ettei ole tasa-arvoisuudesta tietoakaan.

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #47154
  meizi
  Member

  Tiituli83 wrote:

  no.. en nyt oikeen tiiä, en sillä tavalla oikeastaan lataile mitään, mutta äänitettyä tulee paljonkin (kunhan kotona ei ole ketään, joka voisi tulla rääkymään taustalle ja koko roska menis kertaheitolla uusiks) välillä…

  Siis täh.. Mitä oikein äänität? Omaa lauluasi/soittoasi? : o

  Tiituli83 wrote:

  en ole edes kuullut moisesta XP

  Tynnyrissäkö asut?

  in reply to: Now Playing #47152
  meizi
  Member

  Np: Jonde – Myrkytetty kansa feat. Puppa J

  Uuden levyn latasin. Ekaa kertaa kuulen tämän henkilön musiikkia. Ihan hyvältä vaikuttaa. : )

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 96 total)