scarecrow

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #229840
  scarecrow
  Participant

  Okei, vau

  Siitä on about viisi (5!) vuotta kun viimeksi olen päivittänyt tänne mangapokkarien määrää. Totaalisen hämmentävää kuinka nopeasti vuodet kuluu – ja nyt tajuan kuulostavani joltain käävältä, mutta eläkää itse yli kaksikymppisiksi 😀 Yhtäkkiä viiden vuoden takaiset jutut tuntuu viimevuotisilta. Joka tapauksessa, muistin että olen pariin kertaan päivittänyt pokkarimäärät tänne, ja ajattelin jatkaa perinnettä 😀

  Juuh elikkäs, niistä pokkareista – viime päivityksessä lukema oli 179, kaikki suomeksi. Nyt mulla on jopa muutama japaninkielinen, jotka itse asiassa ovat hyllyn tuoreimpia yksilöitä, ja jotka ihan itte hain Japanista saakka. Saa nähdä, opinko koskaan niitä kunnolla lukemaan, mutta ovatpahan mukavia matkamuistoja :3

  Mangahyllyn suomenkielinen sisältö:

  Black Lagoon: 1-9
  Bleach: 1-44, 46-66
  Chi’s Sweet Home: 1-8
  Dragon Ball: 1-4, 15-42
  Fruits Basket: 1-23
  Naruto: 1-77
  One Piece: 1-77
  Titaanien sota: 1-6
  Trinity Blood: 1-17
  Wanted

  Japaninkieliset:

  Ansatsu Kyoushitsu: 1-2
  Gangsta.: 1-3
  One Piece: 1 & 25
  OnePunch-Man: 1-2

  Yhteensä 324 pokkaria nopeasti laskettuna.

  Katotaan taas viiden vuoden kuluttua uudestaan 😀

  • This reply was modified 6 years, 6 months ago by scarecrow.
  in reply to: One Piece #228838
  scarecrow
  Participant

  Entä jos Doflamingon oikea nimi onkin Donquixote D. Oflamingo? Mingohan on osoittanut omaavansa piirteitä, jotka yhdistetään useimmiten D:n nimen kantajiin: karismaattisuus, kunnianhimo, vahvuus, rämäpäisyys, valtiaan aura…

  Mulla on tuohon liittyvä teoria siitä, mitä D. saattaa hahmojen nimissä tarkoittaa. Tämä on toki erittäin löysiin perusteisiin pohjautuvaa spekulaatiota, ja huomautan että luen sarjaa sitä mukaa eteenpäin kun se ilmestyy suomeksi – eli ei pelkoa spoilereista, tämä on pelkkää arvailua.

  Ilmeisesti täällä foorumilla ei voi käyttää spoileritageja – tai sitten en vaan löydä & osaa käyttää niitä 😛 No, joka tapauksessa:

  Jos et halua tietää hassunhauskaa teoriaani, tässä on hyvä kohta hypätä seuraavaan postaukseen.

  Juuh elikkäs, jo silloin kun ryhdyin lukemaan OP:a, pohdin että josko D. olisi lyhenne sanasta Don sekä naisilla Dame, joka siis on kunnianimitys romaanisessa kulttuurissa ja joka ainakin Portugalissa on lyhennetty muotoon D. (lähde: wikipedia :DD ). Hylkäsin kuitenkin ajatuksen, koska, no, se oli aika antiklimaattinen. Juha90:n postaus kuitenkin sai taas pohtimaan, josko ehkä mahdollisesti olisin sittenkin oikeassa? Tämä siksi, koska Don Quijote Doflamingo. Don Chinjao. Don Krieg. Toki voi olla, että Oda on vaan mieltynyt nimeämään hahmonsa Doneiksi 😀 Sitä en taas mene arvaamaan, että mitä D:n tahto tarkoittaa – ovatko siis kaikki D:ä nimessään kantavat sukua tai jotain muuta vastaavaa, i dunno.

   

  in reply to: One Piece #125459
  scarecrow
  Participant

  Yy, kävi vanhanaikaisesti – kirjoitin ihan laittoman pitkän postauksen, ja kun olin lähettämässä sitä, jotain mystistä tapahtui ja koko teksti katosi… Rrrgh.

  No, uusi yritys.

  Odotin siis uutta One Piecea aivan tärinöissäni, ja kun se viimein olisi ollut tarjolla kaupan hyllyllä, tapahtui yhtä ja toista jonka johdosta vasta tänään sain kyseisen pokkarin käsiini. Ja se oli aivan mahtava. Pitkästä aikaa tuntuu siltä, että pitäisi lukea uusin OP heti uudestaan.

  Nereidisaaren tapahtumat lähtivät jotenkin hitaasti liikkeelle, ja koko ”Sanjin henki on vaarassa kauniiden merenneitojen tähden” säätäminen oli vähän tuskastuttavaa. Toisaalta se oli ehdan Odamainen juonikoukku, jolla hän toi esiin nereidisaaren ongelmat. Mjaa, taistelun lähtiessä käyntiin myös tarina pääsi vauhtiin, ja erityisesti Chopperin monsterimoodi aiheutti ihailua – jotenkin hienoa, että porukan pienin pystyy muuntumaan jopa Frankyn jättirobottia suuremmaksi 😀 Oli muutenkin siistiä nähdä pitkästä aikaa, kuinka koko Olkihattuporukka kurmuuttaa vihollisiaan oikein tuelta. Noa ja Joy Boy jäivät ilmeisesti yhä osittain mysteeriksi, mutta Shirahoshin ja Poseidonin yhteyttä en kyllä osannut odottaa. Olin kyllä spekuloinut mieleni sopukoissa jotain siihen suuntaan, että Poseidon löytyisi nereidisaarilta, sillä Poseidonhan tarkoittaa meren jumalaa. Jonkin aikaa arvelin, että kyseinen superase olisi ollut kätkettynä Noaan (millaiseksi superaseen sitten kuvittelin – ehkä jättimäiseksi tykiksi?), mutta lopulta hylkäsin teorian, koska Hody olisi varmaan löytänyt sen Noan liepeillä majaillessaan jne. Joka tapauksessa, nereidisaaren tapahtumat jättivät paljon uusia tiedonrippeitä pohdittavaksi.

  Aokijin ja Akainun taistelun olisin kyllä halunnut nähdä. En osaa kuvitellakaan, millainen rytinä on ollut käynnissä niiden kahden taistellessa, mutta Jinbein ottaessa asian puheeksi arvasin heti, että Aokiji ei voisi voittaa Akainua. Akainu vaikuttaa kaksikosta vahvemmalta ja vähemmän armollisemmalta, oli vastustajana sitten piraatti tai entinen asetoveri.

  Big Mom taas vaikuttaa pesunkestävältä friikiltä :’D Tyyppihän söi ilmeisesti omia alaisiaankin… *hyyts* Anyways, huomioni kiinnitti se kolmisilmäinen nainen – kuka hän mahtaa olla ja mikä on hänen diilinsä? Ja Big Momista puheen ollen, minulla on sellainen epäilys että Lola on hänen tyttärensä, ja että Lolan Namille antama vivrecard johdattaa Olkihattuporukan puolivahingossa Big Momin luo. Minulla ei tosin ole muuta perustetta tälle väitteelle kuin se, että Big Momin lipun pääkallon huulet muistuttavat Lolan suuvärkkiä. Ja joo, olihan Lola kotoisin Uudesta Maailmasta ja hänen äitinsä on ”tosi huisa piraatti”. Suomentaja on muuten onnistunut mahtavasti kreivi Tamagon puheenparren toteutuksessa, nauroin vedet silmissä repliikille ”Joitakin päiviä sitten ’Captain Kid’, se nulikka, upotti kaksi alustammerde”. Mahtavaa työtä! :DD

  Myös Smokerin ja Tashigin meiningit oli hienoa nähdä pitkästä aikaa. Pohdinkin, että millaiseen järjestykseen Smoker on pistänyt asiat Uuden Maailman alkupäässä. Kyseenalaisen porukan on ainakin saanut komennettavakseen, käristää nyt merirosvoja elävältä laivan kannella – laivahan voi roihahtaa ilmiliekkeihin ja upota, ellei olla varovaisia.

  Odottelinkin että koska Oda laittaa Olkihattujen vastustajaksi lohikäärmeen. Onkohan niitä lisääkin? Punkhazard vaikuttaa muutenkin aika erikoiselta mestalta (you don’t say), mutta en osaa sanoa, että kumpi saarelta löytyy, Buggy vai Law. Toisaalta kallistun enemmän Law’n puolelle, sillä hänellähän on kyky leikata ihmisiä vahingoittamatta sen enempää. Buggyn kykyhän taas rajoittuu pelkästään hänen omaan kroppaansa, tiemmä. Toisaalta, ympäriinsä valtoimenaan kirmaillut alaruumis taas puhui kaapparilordista…

  Tl;dr: uusi One Piece on mahtava, lukekaa ihmeessä!

  in reply to: YouTubers #124726
  scarecrow
  Participant

  Nonniin, viime kerrasta kun tänne Sangatsulaan olen kirjoitellut on vierähtänyt jo aika reipas tovi… Foorumilla oli ilmeisesti jokin ongelma kun viimeksi yritin kirjautua sisään (paino sanalla yritin). Mutta ei siitä sen enempää, sillä foorumin ongelmien lisäksi toinen asia, joka on vienyt huomioni Sangatsusta, on ollut YouTube. Muutettuani opiskelukämppään noin vuosi takaperin olen elänyt ilman tv:tä ja huomasin että YT käy kivasti töllönkorvikkeesta, ja kaikki vapaa-aika meinaakin nykyään kulua videoita toljottaessa.

  Eniten aikaa ovat ilman muuta vieneet GaLmin Let’s Play -videot. Muun muassa Dishonoredin, Far Cry kolmosen ja Sleeping Dogsin playthrought on tullut katsottua tässä parin kuukauden sisällä. GaLmin pelityyli on melko suorasukainen ja kommentointi on ihan järjellistä ja välillä aika huvittavaakin settiä. Tutustuin GaLmiin vuosi takaperin hänen vanhan kanavansa GamerClipzin kautta, jolta katsoin Fallout: New Vegasin ja Skyrimin let’s playt.

  Uudempi juttu on Red vs. Blue, ja kun kirjoitin "uusi" tarkoitin siis uutta lähinnä minulle 😀 Poikakaveri pisti linkin tähän tässä eräänä kauniina iltana ja jäin heti koukkuun. Kyseessä on siis Halon moninpelimoodia hyödyntämällä tehty sarja joka käsittelee punaisen ja sinisen tiimin edesottamuksia. En tiedä missä virtuaalisessa tynnyrissä oikein olen könnännyt, kun en ole ennemmin tutustunut RvB:hen… No, joka tapauksessa, suosittelen katsomaan sarjan alusta saakka. Luvassa persoonallisia hahmoja (skaalaa on ilkeästä idiootista rasittavaan idioottiin ja laiskasta idiootista idioottiin idioottiin) sekä välillä jopa hillittömän rajat ylittävää läppää.

  Jenna Marbles on persoonallisuuksien persoona, jollaista en ole tavannut livenä tai edes Internetin syövereissä koskaan aiemmin (tosin se ei oikeastaan ole mitenkään ihmeellistä, kun miettii kuinka löysin Red vs. Bluenkin vasta nyt). Minuun iskee Jennan roisi huumori ja kielenkäyttö, ja ensimmäinen video jonka hänen tuotannostaan katsoin sai kyllä nauramaan vedet silmissä. Lisäksi Kermit ja Mr. Marbles ovat söpöjä otuksia.

  Sitten vielä Criken. Tyyppi pelaa erilaisia pelejä ja tekee niistä montagetyyppisiä videoita, joihin hän on koonnut erilaisia wtf-hetkiä tai muuten vain hölmöä säätämistä sisältäviä pätkiä. Jälleen, eka video jonka kautta tutustuin Crikeniin on melko hyvin Fallout: New Vegasin mielipuolisuuden yhteenniputtava tekele. Crikenillä on taito tehdä mistä tahansa huvittavaa – tästä olen vakuuttunut, sillä jopa Battelfield kolmosen betaversiosta tehty Ruhpears for Hiler on mielestäni helmi, vaikka muuten en bäfästä mitään tajuakaan.

  in reply to: Off-Topic #123461
  scarecrow
  Participant

  Heippa ihmiset…

  Ajattelin vain kysyä, että kuinka moni teistä on kuullut tästä ACTAsta, joka tällä hetkellä puhuttaa maailmalla?

  ACTA on siis kansainvälinen sopimus tekijänoikeusrikkomusten estämiseksi. Suomi on jo allekirjoittanut sopimuksen, mutta sopimus ei siis vielä ole voimassa. ACTA on SOPAn kanssa tavallaan samaa sarjaa, ja siitä on neuvoteltu suljetuin ovin kaikessa hiljaisuudessa. Minusta tämä on paha juttu, sillä ACTA lisäisi nettisensuuria ja palveluntarjoajien oikeuksia puuttua asiakkaidensa tekemisiin. ACTAn käyttöönotosta neuvotellaan vielä, ja vielä on aikaa ilmaista mielipiteensä tällaisia tempauksia vastaan.

  Tässä on vielä linkki ACTAn vastaiseen nettiadressiin, jos joku tahtoo sanoa ei ACTAlle.

  in reply to: Now Playing #123443
  scarecrow
  Participant

  Skrillex & The Doors ~ Breakn’ a Sweat

  Skrillexin mcd Bangarang on lähes täydellinen > v <

  in reply to: One Piece #123441
  scarecrow
  Participant

  Xosis":1qrk0zyg][quote="scarecrow":1qrk0zyg][quote="SlamDunk wrote:

  — voisiko olla, että herra Odalla on käynyt VIRHE!?!?!?!

  Veikkaan että se päheehiuksinen pikkunainen jäi (varhaiselle?) eläkkeelle ja Sanjin valokuvan ryssinyt oli kyseisen henkilön työnjatkaja. Mies oli vielä sen verran amatööri, että unohti poistaa linssinsuojuksen 😀

  Varsin mukavaa, että ihmiset eivät vaivaudu lukemaat muiden kommentteja, eivätkä näin huomaa OIKEITA vastauksia, ja päätyvät itse antamaan VÄÄRIÄ <3

  Pyydän anteeksi, että epähuomiossa jätin viimeisimmän kommenttisivun lukematta (ja näin ollen epähuomiossa sivutin oikean vastauksen, joka kaikessa tärkeydessään mullisti loppuelämäni) ja sen sijaan kirjoitin kommentin mieleeni nousseesta mielikuvasta, jonka tarkoitus ei ollut olla absoluuttinen totuus aiheesta 😀

  in reply to: One Piece #123405
  scarecrow
  Participant

  SlamDunk wrote:

  — voisiko olla, että herra Odalla on käynyt VIRHE!?!?!?!

  Veikkaan että se päheehiuksinen pikkunainen jäi (varhaiselle?) eläkkeelle ja Sanjin valokuvan ryssinyt oli kyseisen henkilön työnjatkaja. Mies oli vielä sen verran amatööri, että unohti poistaa linssinsuojuksen 😀

  in reply to: One Piece #122458
  scarecrow
  Participant

  Uhoh, vai kolmen kuukauden välein? Nnngh, vähän nakertaa mutta no can do. Mut Wanted kuulostaa mielenkiintoiselta, toivottavasti sen julkaisu onnistuu ^^

  in reply to: Now Playing #122388
  scarecrow
  Participant

  Garry Schyman ~ Praan

  Löysin tän kappaleen samalla kun löysin yhden parhaimmista YouTube-videoista ikinä. Turhaa varmaan sanoa että kappale on upea C:

  in reply to: Now Playing #121865
  scarecrow
  Participant

  Cassius ~ I Love You So (Krusha Remix)

  Tämän löysin puolisen tuntia sitten ja oon jo nyt sitä mieltä että tässä biisissä kitetytyy mun alkusyksyn fiilikset… C:

  in reply to: Now Playing #121757
  scarecrow
  Participant

  Pendulum ~ The Other Side

  Hyvät naiset ja herrat, muistakaa: 720p.

  Ei ihan niin upea kuin Different, Propane Nightmares tai The Tempest, mutta silti yksi In Silicon parhaista raidoista <3

  in reply to: Durarara!! #121756
  scarecrow
  Participant

  Löysin Naurunappulasta giffin jossa Shizuo tinasee satunnaista jengiläistä. Olin aiemminkin ollut kiinnostunut Durarara!!sta, ja ajattelin että törmääminen kyseiseen giffiin olisi hyvä syy aloittaa sarjan katsominen 😀

  Tällä hetkellä menen jaksossa 10. Aluksi Durarara!! vaikutti sekavalta mutta samalla siistiltä, hauskalta ja koukuttavalta. Pidän monista hahmoista, ja olinkin todella innoissani, kun selvisi että päätön "ratsastaja" on nainen; Celtysta tuli täten yksi suosikkihahmoistani. Tykkään myös Dotachinista ja Simonista; kumpikin vaikuttaa rauhalliselta mutta vahvalta hahmolta. Izaya ja Shizuo ovat hauskoja kissa ja hiiri -leikkeineen, ja repeilin jaksolle jossa Shizuo vakuutteli vihaavavansa väkivaltaa ja heitteli samalla kaikkea mahdollista käteensä sattuvaa irtaimistoa ympäriinsä :’D

  Ainoat jutut, joille mutristelin katsoessani muutamaa ensimmäistä jaksoa, olivat animessa käytetyt musiikit. Ne tuntuivat epäsopivilta ja omituisilta, mutta kyseessä oli loppujen lopuksi pelkkä tottumiskysymys… Nyt hassut taustamusiikit äryttävät enää vähän. Sen sijaan Theatre Brookin Uragiri no Yuuyakelle annan täydet pisteet, todella hyvä kappale!

  Minulla on paha tapa jättää animesarjojen katsominen puolitiehen, mutta jos onnistun katsomaan Durarara!!n loppuun, saatan tulla kommentoimaan lisää 😀

  in reply to: One Piece #121644
  scarecrow
  Participant

  Eipä tuosta suurempaa harmia koitunut, kiitos toimintaohjeista 😀

  in reply to: One Piece #121642
  scarecrow
  Participant

  Uusin OP melkein luettu. "Melkein" siksi, että ostin ilmeisesti jonkilaisen virhepainoksen, kun lopusta tuntuu puuttuvan osa (en älynnyt tarkistaa pokkarin kuntoa, olin sen verran tohkeissani kaupassa). Viimeisen luvun viimeinen kupla on Sabon huudahdus Acelle "Ei se ole mikään kaupungin pikkukonna!!", ja seuraava sivu onkin sitten takakansi. Lopusta puuttuu siis täysin se perinteinen "Seis!"-ilmoitus ja mainokset. Pokkari ei kuitenkaan vaikuta muuten vialliselta, tarina vain loppuu kuin seinään. Onko muilla samanlaisia kokemuksia?

  Muuten tää pokkari täytti odotukset täysin.

  Kerberos-marja kuulostaa uskottavalta. Itsekin olen miettinyt Mustaparran lipun kolmen pääkallon merkitystä, koska luulisi että lipussa olisi kallo mustalla parralla somistettuna (vrt. Valkoparran lippu). Mustaparralla oli jo ennestään melkoiset voimat, ja nyt tuntuu mahdottomalta ajatella että moista korstoa vastaan pärjäisi enää kukaan…

  Itse herkistyin todella Valkoparran vastaukselle takaumassa, jossa häneltä kysyttiin mitä hän haluaa jos aarteet eivät kelpaa… Todellinen Isäukko.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 137 total)