Sonoe

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Koulupukeutuminen #59442
  Sonoe
  Member

  pp-chan wrote:

  Itse en kovinkaan paljon pidä vaatekaupoista kiertelystä, olen kyllästynyt pinnalliseen nykymuotiin enkä useimmiten löydä mitään, minkä vuoksi haluaisin uhrata rahojani.
  Ostan vaatteita usein kirppareilta ja joskus myös Seppälän tai H&M:n kaltaisista putiikeista.

  Kirppareilta usein löytyy kaikkea kivaa ja halvalla kun meillä ei satu kauheesti raaha olemaan. Meijän koulussa kyllä ollaan vähän sellasia massapukeutujia ja jos satun pitämään tyttönä maihareista ja armeija tyylisistä vaatteista niin ei se musta kai hullua tee eihän?
  Joo olen ehkä pukeutumiseltani erikoinen ja tykkään tummista vaatteista mutta se ei ole syy haukkumiseen. En mainosta itteäni mangafaniksi joten kukaan ei siitä tiedä. Satun kyllä asumaan neljän isoveljen kanssa että mahtaakohan se valaista asiaa? En tie.

  in reply to: Elitismi ja ikärasismi #59441
  Sonoe
  Member

  Mikila wrote:

  ThunderBeer: totta, mutta täytyy myös muistaa, että ne ovat ikä suosituksia. Esimerkiksi tupakka on lailla kielletty alle 18.v. ihmisiltä, mutta esim. DragonBall:ia ei suositella alle 12.v. ipanoille. Eli alle 12.v.kin saa niitä ostaa. Tottahan toki niitä ikärajoja pitäisi sen verran kunnioittaa, ettei 9.v. pennuille myytäis DeathNotea jne. Mutta jos joku kauppias olisi niin tarkka ettei myisi, niin jos se pentu tosiaan sen haluu niin se ostaa sen muualta.

  Itse koitin lainata kyseistä Vampire Hunter D kirjastosta enkä sitä saanut koska olen vasta 15. Joten ei ne ihan vain suosituksia voi vain olla vai kuinka?

  in reply to: Tutustutaan! #59440
  Sonoe
  Member

  Ja jos kiinnostaa mun pärstä niin käykää irc-galleriassa nimimerkki on ^Akumu^ ja ystäväksi täällä saa myös lisäillä 😀

  in reply to: Tutustutaan! #59347
  Sonoe
  Member

  oon 15v tyttö turun läheltä ja en mikään kaihean herkkä että jos mua haukkuu niin saa samalla mitalla takasin. Sitä teettää kun on neljä isoveljeä eikä yhtään siskoa 😀

  in reply to: Elitismi ja ikärasismi #59346
  Sonoe
  Member

  aloitin itse mangan lukemisen tosi nuorena varmaan joku seitsemisen vuotta sitte ihan koska isoveljeni tutustutti mut siihen. itse olen lukenut monia sarjoja ja ostan niitä ihan kaupasta suomeksi koska ei ole oikeen rahaa ostaa enkun kielisiä nettikaupoista. Ikärajoja sais kyllä kunnioittaa mutta jos haluaa kaupungilla huudella ”kawaii” niin opiskelis sit kunnolla japaniakieltä eikä vaan sitä mitä nyt sattuu lukemaan mangasta. mun tavoitteeni on joskus opiskella japania ja lukea mangaa japaniksi mut se on viel haave.

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #59340
  Sonoe
  Member

  Se oli hienoa musiikkia! Mä tykkäsin todella. Melodista musiikkia mun makuun. 😀

  sitte saa valita:

  Disturbed – Haunted

  HIM – Right Here In My Arms

  in reply to: Hevi #59336
  Sonoe
  Member

  kuuntelen tosi paljon eri bändejä tässä niist pari:

  HIM
  Sonata Artica
  disturbed
  Nightwish
  Metallica
  Rammstein
  System of a Down
  ja niin edelleen…

  in reply to: Räppi #59331
  Sonoe
  Member

  En kuuntele ite räppiä mutta jotkut ei nyt tajua että räppi ei ole vaan pälätystä mikiiin… Se runoutta johon on sovitettu rytmi ei siin ole tarkotustakaan olla melodiaa, eikä sellaset jotka eivät ole ensinnäkään mustia ja köyhiltä asutus alueilta ja pölöttävät siihen mikkiin mitä vaan eivät ole oikeita räppäreitä. Räppi kertoo vaikeuksista ja köyhyydestä amerikan mustan väestön keskuudessa.

  in reply to: Viikkoraha #54709
  Sonoe
  Member

  ei siin mitään pahaa kyl oo jos saa rahaa joka kuukaus tai viikko mut musta olis järkevää että jos saa vähän enemmän niin pistäis säästöön niin että olis rahaa pahan päivän varalle niin mäkin teen jos saan rahaa

  in reply to: Viikkoraha #54708
  Sonoe
  Member

  Mä ostan vaatteeni ite kun saan rahaa kun teen töitä sukulaisille ja ripari lähestyy niin saan rahaa mut kun mopoon menee ja uuteen läppäriin eli kohta ollaan taas vararikossa. jos saisin rahaa hyvistä numeroista olisin varmaan rikas ja äiti ihan vararikossa 😀

  in reply to: Lävistykset #54707
  Sonoe
  Member

  naamassa olevat lävistykset ovat ihan hienoja mutta kielilävistykset ovat musta ällöjä sellasta en ikinä ottais mut tää on vaan mun mielipide.

  in reply to: Koulupukeutuminen #54704
  Sonoe
  Member

  Käytän sellaisia vaatteita kuin haluan sanokoot muut mitä haluaa ja sama juttu pätee kavereihin. Jos joku ei tykkää mun vaatteista niin ei tartte mua sitte kattoo vaan painuu jonnekin muualle.. ainahan just niit ”aatelisia” joita matkitaan mut jos he haluavat matkia niin siitä vaan se on heijän tyylinsä ei muuta. Itse tykkään erottua ja viihdyn niissä kuteissa missä olen. Käytän usein vähän löysempiä housuja ja tiukempia paitoja ja usein aika erikoisia. Maiharit on ollu välillä jalassa ja sitähän kaikki koulussa kyl kummastelikin (olivat varmaan kateellisia kun eivät ite uskalla) 😆

  in reply to: Sisarukset #51595
  Sonoe
  Member

  BlackStar wrote:

  Miksi työ jotkut vihaatte sisaruksianne? "o____o
  Mää itte omistan pikkuveljen, puoli vuotta nuorempi kuin minä, enkä voi vihata häntä!! DD:
  Ollaan oltu aina tooosi läheisiä. ^^ Tullaan toimeen hyvin, ymmärretään toisiamme
  ja ollaan toooosi paljon tekemisissä toistemme kanssa ja nuin. :3
  Ollaan kuin hyviä ystäviä. ^w^

  Koitas tulla asumaan 4 isoveljen kanssa samaan kämppään.. ja oon nuorin ja ainoo tyttö….

  in reply to: Lemmikit #51589
  Sonoe
  Member

  mulla on leonberginkoira Donna voi käydä irc:ssä kattomassa jos kiinnostaa nikki: ^Akumu-kun^

  in reply to: Viikkoraha #50859
  Sonoe
  Member

  heh, saan rahaa sillo kun äiskällä on 🙂 se on siis yksinhuoltaja… isältä en voi pyytää kun se on niin pihi….

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 46 total)