wolffie

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: One Piece #60964
  wolffie
  Member

  Mikuru-chan wrote:

  Minulla on vähän eri asia ❗
  Minä lataan op jaksoja netistä MP3-soittimelle. Lataamisessa voi mennä jopa viikko (riippuu kuinka paljon jaksoja lataa) ja kone täytyy olla päällä yötä päivää.

  No miksi ihmeessä teet niin? One Pieceähän voi katsoa ja lukea netistä englanninkielisillä teksteillä. Paljon helpompaa ja rutkasti nopeampaa hommaa o:

  in reply to: One Piece (spoiler) #60962
  wolffie
  Member

  Hmmmm~ Tänään pitäisi ilmestyä OneMangaan uusin chapu. Ainakin sisko sanoi että ilmestyy aina torstaisin… Nyt pitää kyylätä koko päivä sitä sivua ;D
  Mut mistäs työ oikein luette noita spoilereita? Minäkin haluun lukea, mutta oon liian laiska etsimään…

  in reply to: One Piece #60503
  wolffie
  Member

  Sitä ei ole vielä kerrottu mitä se sanoi… Luulisin (en ihan kaikkea ymmärrä siitä englannin kielisestä One Piecestä). Oon kyllä lukenut ihan uusimpaan chapuun asti. Kyllä se jossain vaiheessa varmaan selviää :3

  in reply to: Lempi pelejä/ peli vinkkejä #60359
  wolffie
  Member

  Mun lempipelejä tietokoneella ovat Spore, The Sims (kaikki ne), Worms World Party, Rayman 1 ja 2, Silent Hill (yksin en pelaa, en ikinä) ja MDK 2. Pleikkaripeleista parhaita ovat Rayman 1 ja 2, Tekken 4, 5 ja 6, Final Fantasyt, Pyuopop Fever, Katamari, Crashbandicoodit (noinkos se kirjoitettiin…?) ja Segallakin on tultu pelailtua ja sen parhaita pelejä ovat tietenkin legendaarinen Mario ja ainakin Sonic 2. Xboxilla oon pelannut vain yhtä peliä joka on Grand Thef Out ja se oli tosi hyvä. Poliiseja oli kiva mennä karkuun ;D
  Sporessa ja The Simsissä on kiva tehdä erikoisia ja omalaatuisia otuksia ja ihmisiä ja ohjailla niitä. Worms on ensimmäisiä tietokonepelejä mitä olen pelannut ja sitä on hauska pelata neljästään sisarusten kanssa ;D Raymaneita en ole tietokoneella paljoa pelannut mutta katsonut kun isoveli pelaa ja jännää oli. Ja olenhan mä Raymaneja pelannut pleikkarilla aika paljonkin. MDK 2 on joku random peli mikä meillä on ollut todella pitkään, mutta siinä on hauska tappaa alieneita ja olen pelannut sitäkin jo aika pienenä. Silent Hillistäkin olen tosin pelannut vain Homecomingia ja kyllä pelotti, huh-huh.
  Meillä on omana Tekken 5 ja Tekken 4 demopeli ja sen demon kautta me isosiskon kanssa innostuttiinkin pelistä. Tekkeneissä on kiinnostavia hahmoja joilla on kiinnostavat ja hauskat menneisyydet. Haluaisin Tekken 6 kunhan se ilmestyy, se vaikuttaa todella hyvältä. Pyuopoppia ja Katamaria olen pelannut vasta aika vähän, mutta ne ovat hauskoja pelejä, eivät liian vaikeita ja auttavat rauhoittumaan. Final Fantasyista oon pelannut vain kasia, mutta olen kattonut kun isosisko ja isoveli pelaa ja tosi kiinnostavalta näyttää. Toisaalta FF:t ei ole mun makuuni koska niissä ei saa mättää rauhassa ;D Crashia pelasin aiemmin aika paljon, mutta isoveljen pelejä kun olivat niin tämä myi ne ): Segan Mario ja Sonic ovat kyllä ihan huippuluokan tavaraa ja niitä olen ekan kerran pelannut ties kuinka pienenä.

  in reply to: One Piece (spoiler) #60358
  wolffie
  Member

  Ooh. Jos Dragonkin tulee niin on kaikki supertyypit koolla ;D Dragon, Luffy, kontra-amiraalit yms. siistit merivoimien tyypit, sekä Valkoparta. (Ei Luffy kyllä ole niin supertyyppi kun noi muut mutta silti superihana…)

  in reply to: Nana #60357
  wolffie
  Member

  Wäääh. Käytiin tänään kirkonkylällä, mutta äiskällä ei ollut rahaa ostaa Nana 8. Haluaisin lukee mahdollisimman pian. Olen vähän noita spoilereitanne lukenut ja vaikuttaa tosi kiinnostavalta… Toivottavasti jollakin olisi pian rahaa ostaa se~

  in reply to: One Piece (spoiler) #60347
  wolffie
  Member

  Kyllä Ace ja Luffy on ainakin jotain sukua, koska Saulhan sanoi että D-kirjain kulkee suvussa. Tästä voimme siis päätellä että kaikki kenen nimessä on D ovat sukua keskenään. Mielenkiintoista tietää sitten mitä sukua ne kaikki ovat keskenään 😀 Ja hauskaa arvailla. Minäkin taidan veikata sitä että Garp ja Roger olisivat veljeksiä… Mutta millähän tapaa Saul liittyy tuohon hullukuriseen sukuun? Tulisi nyt pian se seuraava luku, en malta odottaa D:

  in reply to: One Piece #60345
  wolffie
  Member

  Ai, sehän se olikin… ;D En ikinä muista sen nimee.

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #60344
  wolffie
  Member

  Olen ladannut lähes kaiken mp3-soittimestani löytyvän musiikin netistä, kenties laittomasti. Ainakin niillä sivuilla mistä minä lataan, väitetään että sieltä saa laillisesti ladata… Lataan siksi musiikin netistä, koska ensinnäkin meillä on rahat vähissä ja toiseksi en kuuntelee montaakaan kappaletta samalta esittäjältä, vaan n. 1-4 kappaletta, joten en viitsi ostaa vaikkapa Green Dayn levya jos pidän vain parista biisistä siinä. Lisäksi minusta ei ole oikeastaan väärin ladata netistä ilmaiseksi elokuvaa tms. jota ei edes halua niin hirveästi että siihen laittaisi rahaa. Mutta jos haluaa ihan kamalasti nähdä vaikka jonkun elokuvan, sen on pakko olla sen arvoinen että sen voi ostaa rahalla kaupasta. Vaikka en vastustakaan laittomasti lataamista, niin en ole sitäkään mieltä että se olisi oikein. Tuleehan siinä aina vähän paha omatunto kun latailee musaa netistä ja jättää rahat antamatta sen tekijöille…

  in reply to: Mallista vai ei? #60320
  wolffie
  Member

  Itse piirrän enemmän ilman mallia, mutta joskus otan mallia vaikka One Piecestä jos haluan piirtää vaikkapa Luffyn, tai jos haluan oppia jonkin tietyn asennon tai vaatemallin, niin otan yleensä myöskin mallia jostain mangasta. Esimerkiksi Princess Aissa on todella hienoja vaatteita, ja niistä on hyvä ottaa mallia. Minusta se että piirtää mallista, ei tarkoita etteikö osaisi piirtää. Olen nähnyt muutamia tapauksia jotka piirtävät mallista ja saavat aikaan vain suheron joka jollain tapaa kenties muistuttaa mallia. Minä itse omasta mielestäni piirrän ihan hyvin ilman mallia, mutta paremmin mallista. En kyllä yleensä piirrä suoraan mallista, vaan yritän näyttää myös oman tyylini, paitsi jos piirrän vaikkapa jonkun tietyn mangahahmon, josta haluan juuri sen näköisen kuin hän on mangassakin. minusta on kyllä mukava nähdä myös omalla tyylillä piirrettyja mangahahmoja. Niistä saa mukavaa piristystä kun on tottunut niihin aitoihin ja alkuperäisiin 🙂 Kaikki eivät osaa piirtää mallista, vaan piirtävät paremmin ilman mallia. Piirustus on aina saman arvoinen oli se sitten mallista piirretty tai ilman mallia. Sitä paitsi mallista tai läpi piirtämällä on hyvä opetella piirtämään, koska siinä oppii tekemään muodot yms. sulavasti ja oikein.

  in reply to: One Piece #60317
  wolffie
  Member

  Heyys~ Tungen tännekkin viestiketjuun mölisemään jotain. Oon kattonut animesta melkein kaikki jaksot, paitsi hyppäsin Alabastan ja Water Sevenin ylitse, koska olen myös lukenut kaikki tähän mennessä ilmestyneet mangat joten en jaksanut katsoa. Myöskin fillerit on jäänyt väliin, koska ne ovat minusta karseita, paitsi sen katsoin missä olkihatut ovat kylpyläsaarella ja Foxykin astuu kuvioihin. Se oli ihan okei. En jaksa odottaa että jakso 410 tulee… Oon mangana lukenut paljon pidemmälle ja on tosi jännää. Pakko nähdä animena se kaikki ihmeellisyys o:
  Ne jotka eivät ole vielä katsoneet jaksosta 407 eteen päin ja eivät halua spoilaantua, älkää lukeko seuraavaa:

  Katoin joskus yöllä yhentoista aikoihin sitä jaksoo missä Kuma lähettää olkihatut eri paikkoihin. Itkin, koska oli niin kauheaa kun Luffy joutui katsomaan kun toverit katoavat yksitellen, eikä se voi tehdä mitään ;_____; Mut periaatteesahan Kuma kuitenin pelasti ne… Akizu ja se… tyyppi olisi varmaan tappaneet ne kaikki muuten.

  in reply to: One Piece #60267
  wolffie
  Member

  Niin, asenteestahan se kaikki on kiinni. Jos Luffylla ei olis tarpeeksi asennetta niin siltä ja sen tovereilta olis jo henki pois ;D

  Njuuh~ Meillä on kaikki One Piecet 1-46, kun ollaan systereitten kanssa ostettu porukalla niitä. En malta millään odottaa osan 47 ilmestymistä. Osa 46 samoin kuin 45 olivat yhtä naurua. Repeilin jatkuvasti niitä lukiessani… Olikos se osassa 45 se Sanjin "Mösiõ auringonkukka"? Muttah, ajankohtaisempa; Brook-kun ja Luffy-kun ovat melkoinen parivaljakko ;D Olen animea katsonut pidemmällekin ja sanon vain että Brookin kanssa on vielä muutamia ratkiriemukkaita hetkiä.

  in reply to: Nana #60265
  wolffie
  Member

  Hm? Nana 8? Onkos sekin jo tullut? Pitäneekin heti lähteä metsästämään sitä kaupoista…
  Olen lukenut kaikki Nanat ekasta kirjasta seitsemänteen asti. Minusta ne ovat aika hyviä, vaikka en yleensä pidäkään sen tyyppisistä mangoista. Luen mieluummin tappelumangoja, kuten One Pieceä. Nana on kuitenkin huippu. Nana Oosaki on tosi raju 😀 Itse en tarkemmin ottaen ole ostanut kun yhen Nanan, koska isosisko lukee sitä myös ja se on ostanut kaikki loput. En malta odottaa että saan käsiini kasiosan.

  in reply to: One Piece (spoiler) #60232
  wolffie
  Member

  Mäkin luin juuri sen uusimman chapun. Olin ihan et mitämitämitäv*ttua? Järkytyin ja hämmästyin niin että meinasin tippua tuolilta. Mut jos Roger on Acen isä, niin Luffy ja Acehan ei oo veljeksiä!? o___o Mut mitäh? Onko sitten Roger ja Dragon veljeksiä?? MUT SITTENHÄ GARP OLISI ROGERIN ISÄ O__O Ei, tuskin noissa ajatuksissani on mitään järjen häivää. En malta oottaa uusinta chapteria. Tulisi nyt piaan~ Bon-chankin huolettaa… Ja Ace… Älkää vaan menkö kuolemaan kumpikaan ;_____;

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)