Beldarius

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #230136
  Beldarius
  Participant

  Super Robot Wars OG: Record of ATX -sarja olisi mahtavaa saada suomeksi, mutta pelkään pahoin että olen varmaankin sarjan ainoa suomalainen fani… sarjassa on tällä hetkellä kolme osaa (Divine Wars, The Inspector ja Bad Beat Bunker) ja se jatkuu yhä. Onneksi siinä on vasta 13 kirjaa, joten se ei ole mitenkään jättimäinen.

  Super Robot Wars OG: Moon Dwellers ja Super Robot Wars V -nimiset pelit julkaistiin kummatkin englanniksi 2016-2017 ja vaikka ne julkaistiinkin Aasian markkinoille, ne ovat saaneet aikaan hienoisen SRW -buumin länsimaisten fanien joukossa. Sarjaa on nimittäin tehty jo 25 vuotta ja nämä kaksi peliä ovat vasta neljäs ja viides englanniksi julkaistu, suurin piirtein 50:n pelin joukossa. …En myöskään usko että sarjan käännösoikeudet maksavat aivan maltaita, sillä tälläkin hetkellä Dengeki Hobby julkaisee sarjan japanilaista versiota ilmaiseksi netissä (tässä kyseisen sarjan viralliset sivut).

  Ace of Diamond, Haikyuu, Initial D, Kuroko no Basket ja Yowamushi Pedal olisivat myös kiinnostavia.

  • This reply was modified 5 years, 2 months ago by Beldarius.
  in reply to: Lempi pelejä/ peli vinkkejä #228731
  Beldarius
  Participant

  Lempipelini on ollut Suikoden Tierkreis jo useamman vuoden ajan (minulta löytyy pelistä sekä englannin- että japaninkieliset versiot). Pidän myös Tales-sarjasta, Golden Sun-sarjasta, Professor Laytonista, Time Hollowsta, Pokémon-peleistä, Project X Zonesta, Fire Emblemistä ja Super Robot Warsista.

  Pärjään parhaiten juuri roolipeleissä ja strategiapeleissä.

  in reply to: Oletko pelannut…? #228730
  Beldarius
  Participant

  Ei kuulosta tutulta, joten en ole tainnut pelata.

  Seuraavana… Project X Zone?

  in reply to: Pelejä, joita haluaisi kovasti pelata! #228729
  Beldarius
  Participant

  Super Robot Wars OG -pelit ovat ykkösenä ”haluaa pelata, muttei pysty kielimuurin takia” -listallani. Kyseessä on siis mechapeli-franchise, joka ei koskaan tullut länteen – on olemassa ainoastaan kaksi GBA-peliä jotka ilmestyivät Yhdysvalloissa. Kaikki muut (esim. uusimmat PS2 ja PS3 -pelit) ovat ilmestyneet ainoastaan Japanissa.

  Pelisarja on kotimaassaan uskomattoman suosittu, suurin piirtein Final Fantasyn luokkaa – SRW-pelejä on jo suurin piirtein 40 ja niitä tulee yhä lisää. Viimeisimmät ovat Z ja Masou Kishin-sarjojen viimeiset osat, 3rd Super Robot Wars Z (jaettu osiin joiden nimet ovat Jigoku-hen ja Tengoku-hen eli Time Prison Chapter ja Celestial Prison Chapter) ja Super Robot Wars OG Saga: Masou Kishin F – Coffin of the End.

  in reply to: Peleistä anime? #228726
  Beldarius
  Participant

  Tällä hetkellä ainoat peleihin perustuvat animet joita olen katsonut ovat:

  Pokémon (lopetin suunnilleen Johto-kauden alussa)
  Super Robot Wars OG (on muuten yksi lempisarjoistani – toivottavasti tekevät uuden kauden 2nd Super Robot Wars OG -pelin pohjalta… Masou Kishin ja Z -peleistä voisi kyllä myös tehdä sarjoja)
  Tales of Eternia
  Final Fantasy VII: Advent Children

  Ja olen aikeissa katsoa nämä:
  Uta no Prince-sama
  Starry Sky
  Kaikki Neoromance-sarjat (i.e. Angelique, Harukanaru Toki no Naka de, La Corda d’Oro, Neo Angelique)
  Hakuouki
  Samurai Warriors
  Sengoku Basara
  Professor Layton
  Kaikki muut Tales-sarjan animet
  Valkyria Chronicles
  Persona 3 ja 4
  Alice in the Country of Hearts

  On olemassa muutamia pelejä, joiden pohjalta olen halunnut anime-sarjoja jo vuosien ajan. Esim. Time Hollow, Suikoden-sarja, Golden Sun -sarja ja Quinrosen otome-pelit (erityisesti Cinderella-sarja, pääosin Reynaldin takia).

  • This reply was modified 7 years, 10 months ago by Beldarius.
  • This reply was modified 7 years, 10 months ago by Beldarius.
  in reply to: Mistä katsot animea? #121873
  Beldarius
  Participant

  Netistä katselen sarjoja, joita ei ole Suomeen tullut. Jos tulisivat niin ostaisin. :\ USA:sta asti ei käännettyjä sarjoja oikein viitsi tilata kun tulee niin pahuksenmoiset postikulut.

  Olen ostanut joitakin sarjoja ihan täältä Suomesta – omistan nämä tällä hetkellä:

  Kokonaisuudessaan: Ginga Nagareboshi Gin Uncut, Ginga Densetsu Weed ja Fruits Basket.
  Kaikki paitsi yhden osan: Trinity Blood.
  Ensimmäisen osan: DNAngel ja Final Fantasy Unlimited.
  Elokuva: Slayers Movie Box (Yrjönkadun Fantasiapeleistä), Final Fantasy VII: Advent Children, Jin-Roh: The Wolf Brigade ja Totoro.

  in reply to: Oletko katsonut animea pienenä? #121872
  Beldarius
  Participant

  Muumeja on tullut katsottua, samoin Hopsua kun olin ihan pieni (siis jotain neljän tai viiden). Yhtenä päivänä noin 7-vuotiaana löysin Lady Oscar-videon ruotsidubilla (oikea nimi muuten Rose of Versailles), joten päätin ostaa sen. Se katosi jo vuosia sitten, mutta muistan sarjan yhä.

  Myöhemmin aloin seurata Pokemonia, sitten Digimonia ja sen jälkeen Transformers Armadaa ja Energonia (ja lopulta Cybertronia). Ja kyllä, Transformersien AEC-trilogia on animea – se on täysin japanilainen sarja, toisin kuin alkuperäinen Transformers G1 (Hasbron ja Marvelin tuotantoa eli amerikkalaisten tekemä).

  Katsoin myös piirretyn elokuvan "Erämaan kutsu" (perustuu Jack Londonin kirjaan rekikoira Buckista). Sain vasta kaksi vuotta sitten tietää että se on itse asiassa anime.

  in reply to: Suosikkiseiyuut #121871
  Beldarius
  Participant

  Devilman wrote:

  Ryou Horikawan ääntä on aina hauska yrittää bongata, varsinkin, kun herra osaa kuulostaa niin täydellisen erilaiselta yhtenä hahmona, kuin sitten taas toisena.

  Ja välillä jopa samana hahmona. En vain pääse Natsu Tanimoton / Hermitin yli History’s Strongest Disciple Kenichissä. Hahmolla on kaksi eri persoonaa – kiltti mallioppilas koulussa, joka muuttuu koulun ulkopuolella pahansisuiseksi erakoksi. Hänen äänensä on korkea ja ystävällinen mallioppilas-moodissa ja hän kutsuu itseään sanalla "boku", käyttäen myös hyvin paljon kohteliaisuudesta kieliviä sanoja. Mutta todellisen luonteensa paljastuttua hänen äänensä madaltuu ja muuttuu karkeaksi ja julmaksi – plus hän alkaa kutsua itseään sanalla "ore" ja heittää kaikki kohteliaisuusfraasit ikkunasta ulos.

  in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #121870
  Beldarius
  Participant

  Mulla on juuri nyt kesken:

  -History’s Strongest Disciple Kenichi
  -One Piece
  -Katekyo Hitman Reborn
  -Future GPX Cyber Formula (päätin katsoa sarjan uudestaan – olin oikeassa tästä sarjasta, se on niin hyvä että kestää useamman katselukerran)
  -Ginga Densetsu Weed (Nagareboshi Ginin olenkin katsonut jo kokonaan)

  in reply to: Pudota manga- sarja! #121869
  Beldarius
  Participant

  Ajattelin potkaista ketjun hereille (jos se vain on sallittua, en ainakaan huomannut säännöissä mitään necroposting-kieltoa)…

  History’s Strongest Disciple Kenichi
  Valkyria Chronicles
  Sakura Taisen

  Tiputin Fate/stay nightin, koska huomasin sarjan olevan itse asiassa melko tylsä. En vain pystynyt jatkamaan neljää kappaletta pidemmälle.

  in reply to: Foorumilaisten syntymäpäivät #121868
  Beldarius
  Participant

  Allekirjoittaneen päivä on 19.3.

  in reply to: Yllättääkö edellisen ikä? #121867
  Beldarius
  Participant

  Kuvan perusteella luulin itse asiassa lukio-ikäiseksi. o_o;

  Olen 23 – eli foorumin vanhemmasta päästä. Oho. Huomasin vasta nyt että avatar-heppuni Francis on samanikäinen.

  Beldarius
  Participant

  Mulle voisi lisätä muutamia sarjoja~

  One Piece
  Yu-Gi-Oh
  Katekyo Hitman Reborn
  Chrono Crusade
  Bus Gamer
  Fushigi Yuugi
  Horoskooppimysteerit (eli Zodiac P.I.)
  Orange Planet
  Cherry Juice
  Violinist of Hameln (oli alkuperäisessä listassani, mutta no jaa – aloin lukea sen jatko-osaa äskettäin)
  Saint Seiya: The Lost Canvas
  Saint Seiya: Next Dimension

  in reply to: Suosikkiseiyuut #99419
  Beldarius
  Participant

  Inu-Mimi wrote:

  Ja Takeshi Kusao osaa tehdä hauskaa korkeaa naurua yli viisikymppiseksi (Mao, Code Geass). Hellyttävää.

  *squeal*

  Uh. Joo. >>’ Sattuu olemaan lempiääninäyttelijäni, tuo. Eikä muuten ole yli viidenkymmenen vielä. Vasta 45.

  Pidän todella monista Kusaon hahmoista… Ryo Sanada (Ronin Warriors), Capricorn Shura (Saint Seiya: The Hades Chapter), Krad (DNAngel), Kougaiji (Saiyuki), Mao (Code Geass), Lamune (Knights of Ramune), Parn (Record of Lodoss War), Bankotsu (Inuyasha), Cless Alvein (Tales of Phantasia), Clouder / Doubleclouder (Transformers Masterforce), Oz (Fuma no Kojiro)… ja monia muita, joita en muista juuri nyt. …Ai niin, Sanada Yukimura "Sengoku Musou" eli "Samurai Warriors" -pelissä.
  Hän on myös loistava laulaja ja hänen luonteensakin vaikuttaa hauskalta, ainakin erilaisissa keskusteluvideoissa ja -CD:issä. Kunnioitan myös häntä hänen äänialansa vuoksi – hän kuulostaa kahdenkymmenen vuoden jälkeen aivan samalta kuin 80-luvulla.

  Pitääpä kopioida lista lempiääninäyttelijöistäni aniki-foorumeilta, odottakaas…

  Takeshi Kusao – loistava ääniala. Kykenee yhä kuulostamaan chibi-Trunksilta Dragon Ball Z:stä, vaikka tavallinen ääni onkin jotain Saiyukin Kougaijin tasoa. Loistava laulaja myös.
  Toshihiko Seki – Saiyukin. Sanzo. Eipä tarvitse muuta sanoa. XD
  Tomokazu Seki – tämä tyyppi on siis ihan kaikkialla. Ja pidän muuten kaikista hahmoistakin. XD Ja laulajana erinomainen… itse asiassa olen kerännyt SekiTomolta lähemmäs 90 laulua. ._.’
  Daisuke Hirakawa – SQUEEEEEEEEEE. Ihana, ihana, ihana. Hirarinilla on mahtava ääniala myös. Matala ääni on sellainen pelottava ja karmiva, tavallinen ääni on mukava naapurinpoika ja se suloisin ääni on sellainen hieman korkeampi, joka saa hänet kuulostamaan viattomalta, ujolta ja söpöltä. <3 Hän pystyy kaikkiin kolmeen. XD (Muuten, hän on juuri nyt Senbonzakuran äänenä Bleachin fillerissä. Hän käyttää matalampaa ja töykeämmän kuuloista versiota omasta äänestään. Ei ole ihan Kichiku Meganen lasi!Katsuyan veroinen, mutta melkein.)
  Akira Ishida – kaikessa mukana. Äänen tunnistaa helposti, mutta hänen roolinsa ovat aina mahtavia. …Ja oikeassa elämässä se hymy… ei hitto. Saa väkisinkin hymyilemään. (Hän on Final Fantasy Unlimitedin Makenshi, Sailor Moonin Fish-Eye – ja kuulostaa ihan naiselta, Prince of Tenniksen Mizuki, Saiyukin Hakkai, Naruton Gaara, etc.)
  Sho Hayami – asdkjshfkjsdh. Ei muuta. (Aizen. Ja Julious Angeliquesta. Voi hele se ääni.)
  Kenji Hamada – hieman uudempi löytö, mutta ei yhtään muiden alapuolella. Harukanarun Tomomorina hän kuulostaa aivan uskomattoman upealta – sellainen hieman monotoninen, mutta silti karismaattinen ja jollakin tavalla palavatunteinen ääni. Ei sitä pysty edes sanoin kuvaamaan. …Ai niin, aika karmea laulaja, mutta eipä siinä mitään. (Bleachin Hyorinmaru Zanpakuto-fillerissä.)
  Takashi Kondo – myös hieman uudempi. Pidän kuitenkin tyypistä aika paljon – loistava laulaja… ja joissain rooleissa hänellä on tapana päästää sellainen hiljainen, hieman ilkeä nauru, josta olen todella oppinut pitämään. XD (Hän on Katekyo Hitman Rebornin Hibari. Ja Bleachin D-Roy ja Findor Carias.)
  Akio Suyama – Fruits Basketin Hatsuharu. Ihan paras. XD

  Ja naisista…

  Sayaka Ohara – aivan ihanan tumma ja värikäs ääni. Ei voi kuin pitää. <3 (Bleachin Masaki Kurosaki, Milly Code Geassissa)
  Ai Orikasa – sama kuin ylempänä. (Gundam Wingin Quatre.)
  Yumi Touma – ja taas sama. (Fushigi Yuugin Yui.)
  Urara Takano – todella, todella karhea ja "macho" ääni. Ainakin Maria Tachibanan roolissa Sakura Taisenissa.
  Ayako Kawasumi – uudempi löytö. Suloinen ääni, joka pystyy kumminkin kuulostamaan aikuiselta ja luotettavalta. Ja upea laulu. (Fate/stay Nightin Saber.)
  Saeko Chiba – LAULU. WAO. Ja aivan IHANA Azmaria Chrono Crusadessa. <3
  Mitsuki Saiga – loistava pojan rooleissa. Ja miksei naistenkin. ;P (Zabimaru Bleachin Zanpakuto-fillerissä, Wolfram Kyo Kara Maohissa, ensimmäisen FMAn Maria Ross, Makubex Getbackersissa, Rossiu Gurren Lagannissa)
  Yui Horie – uskomattoman. söpö. ääni. (Fruits Basketin Tohru.)
  Megumi Hayashibara – Lina Inverse! *reps*

  Ja katsotaas, 1-3 -lempparit…

  1. Takeshi Kusao, Daisuke Hirakawa, Kenji Hamada.
  2. Sho Hayami, Akira Ishida, Toshihiko Seki.
  3. Tomokazu Seki, Ai Orikasa, Ryotaro Okiayu.

  in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #99410
  Beldarius
  Participant

  Humhum…

  Jatkuvat sarjat, joita seuraan: Bleach.

  Valmiit sarjat, joita yritän katsoa: Future GPX Cyber Formula OVAt (olen katsonut jo ekan kauden), Initial D’n ykkös- ja kakkoskaudet, Saint Seiyan viimeiset jaksot ja Lost Canvas, Saiyuki Gunlock, Digimon Frontierin viimeiset jaksot, Saint Beast, Harukanaru Toki no Naka de, Angelique, La Corda d’Oro, Tales of Symphonian viimeinen jakso, Tales of Phantasia (ARGH CLESS. lol, lempiääninäyttelijä. >>), Tenku Senki Shurato.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 31 total)