BlueLeaf0

Forum Replies Created

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Fruits Basket #44978
  BlueLeaf0
  Member

  Lainasin aika vasta kirjastosta ekan DVDn ja pidin yhtä paljon kuin mangastakin. Hyvä sarja pakko myöntää. Eläimet on söpöjä ja huumoriakin löytyy. Jos jostain löytäisin DVD boksin halvalla (suomalaisella tai enkku kannella) jossa ois kaikki osat varmasti ostaisin! 😀

  in reply to: Elfen Lied #44974
  BlueLeaf0
  Member

  Kolme jaksoa (muistaakseni) olen katsonut. Voisi katsoa loputkin mutta en vaan jaksa sitä. Ihan ok sarja vaikken jaksa kattoa. Ei oo vaa mun sarja.

  in reply to: Love Hina #44973
  BlueLeaf0
  Member

  Olen katsonut n.20 jaksoa (en tarkalleen muista) englanninkielisellä tekstityksellä. Ihan hyvä sarja. En vaan koskaan kerkeä katsomaan loppuun… Specialeja en ole myöskään nähnyt. Löytyy yksi (eng.) mangakin. 🙂

  in reply to: The Dreaming.. #44970
  BlueLeaf0
  Member

  Itselläni on kaikki kolme osaa. Ihan hyvä sarja. On tullut pari kertaa luettua läpi mutten ole pitkään aikaan lukenut niitä uudestaan. Luettava sarja.

  in reply to: Onko sulla…? #44588
  BlueLeaf0
  Member

  Kuullut olen, mutten lukenut… Omista en yhtään eikä tuttunikaan…

  Onko kellään/onko kukaan kuullut sarjasta/onko kukaan lukenut The Gentlemen’s Alliance Crossia?

  in reply to: Ikärajat #44587
  BlueLeaf0
  Member

  No minusta mangoissa on hyvä olla ikärajat (niinku kaikessa muussakin).

  Minulla on englanniksi mangoja jotka on OT (older teen) ja oon 13. Niissä en ole huomannut sellaisia asioita jotka ois vaurioittanu mieltä. Elfen lied:iä oon kattonu animena pari jaksoa (vissiin K15) enkä oo järkyttynyt tms.

  Oon kattonu jo pitkään kaiken maailman K15 leffoja ja viime vuonna tuli katottua pari K18 leffaaki (vanhemmat ei ole kovin innoissaan siitä eikä myöskään siitä että katon kauhu leffoja varsinkaan äiti) ja sit omistan itekkin yhen K18 kauhuleffan (en oo ehtiny kattoa).

  Kaikki ei kestä niitä K15, K18 leffoja tai vastaavia joten se on sama juttu mangoissa. Ikä raja pitäis niissäkin ottaa huomioon. Jotku ei välttis kestä. Kyl niissä on tarkotuksella laitettu ikärajat. Dark Metro voi esim olla jollekkin 6-7vuotiaalle liian pelottava ja miksei vanhemmillekkin… Se että asia on piirretty ei tarkoita ettei se ole raaka tai järkyttävä. Ite en kyllä vähästä hätkähä…

  Minusta kumminkin ei vuoden parin ikäraja ikä väli haittaa (esim. jos 13v lukee K15mangan tai 10v K12 mangan). Kaikki tuttuni jotka on saanu kattoo vasta juuri siinä iässä jonku leffan on pelänny enemmän ku ne jotka on jo pari vuotta aikasemmin alkanu kattoon niitä leffoja. Kai se sit on sama juttu mangoissa et jotenkin tottuu niihin. Kumminkin ei liian aikasin ettei pelkää sillee liikaa.

  Sori tuli ehkä vähän liian pitkä teksti joka vähän väliä hyppi aiheesta… 🙄

  in reply to: Mistä saatte rahanne mangaan? #44577
  BlueLeaf0
  Member

  Noo… Kuukausi rahasta menee mangoihin… Sitten saan joskus sukulaisilta rahaa ja kokeista saa rahaa jos tulee hyvä numero (aika useesti tuleeki yli 8) ja… Sitten jo teen jotain hommia nii siit saa rahaa ja sit myös on tallessa jonkin verran rahaa… Eli vähän sieltä sun täältä saan rahaa joilla ostan mangoja (ja vähän muutakin 😀)

  BlueLeaf0
  Member

  Tällä hetkellä kerään näitä:
  Suomeksi:
  Fruits Basket
  Dark Metro
  Yotsuba&!
  Englanniksi:
  Chibi Vampire
  Love Hina
  Gentlemen’s Alliance Cross

  Saatan alkaa keräämään Excel Sagaa (eng.) ku omistan pari ekaa osaa, mut en oo ehtiny vielä lukemaan.
  Death Notesta tykkään (aika paljonkin), mutta en kerää, koska veljeni kerää ja voin lukea ne häneltä 😉

  in reply to: Fruits basket #44554
  BlueLeaf0
  Member

  Lainasin tänään kirjastosta Fruits Basket animea. Vissiin neljä ekaa jaksoo siinä yhellä levyllä jonka lainasin.
  Kävin kaupassa eikä ollut vieläkään tullu kolmosta 🙁

  in reply to: Cherry Juice #44397
  BlueLeaf0
  Member

  Itellä on kaikki. Ihan ok sarja, mutta minusta välillä vähän sekava. Välillä menin sekasin jopa hahmoista 🙄 Juoni oli ihan kiva ja hahmot oli ihan hienoja.

  in reply to: Death note #44391
  BlueLeaf0
  Member

  Minä pidän Dath Notesta kai piirtotyylin ja hyvän juonen takia. Itellä ei oo ku eka osa englanniksi mutta olen lukenut 1-3 ja 5-6. Nelosta en ole lukenut ja harmittaa… Kellään tutullani ei oo nelos osaa… Kuutosta uudempiakaan en ole lukenut… Hyvä sarja!

  in reply to: Tokyo mew mew #44390
  BlueLeaf0
  Member


  1.) Kuka/ketkä ovat suosikkihahmojasi Tokyo mew mew:istä?

  Purin! Jotenkin vain pidän siitä… Se on välillä kai hauska tai jotain… En oikeastaan tiedä miksi pidän juuri Purinista mutta jostakin syystä pidän siitä. Myös Zakuro on kiva.
  2.) Miten aloit katsoa Tokyo mew mew:iä?
  En oikeastaan muista… Kai hoksasin jostakin että tämmöinen sarja on ja ostin testi kappaleen ja aloin lukea… Tais olla eka (tai toka) mangani koskaan… Sitten taisin kattoa kun olin mangat 1-7 ostanu nii pari jaksoo animeakin… Enää en ole niin kiinnostunut mutta silloin joskus pidin. Kyllä niitä voi vieläkin lukea mutta pidän enemmän muista sarjoista.

  3.) Minkä arvosanan antaisit Tokyo mew mew:ille?

  67/100

  in reply to: Yotsuba&! #44387
  BlueLeaf0
  Member

  Koska 6 osa ilmestyy vai onko se jo ilmestynyt??? Itte oon tykänny tästä sarjasta ja aion ostaa nii paljon ku suomeks julkastaan… Toivottavasti julkastaan jossain vaiheessa kaikki joita Japanissakin julkaistaan.

  in reply to: Fruits basket #44143
  BlueLeaf0
  Member

  Loistava sarja!!! Käyvin just koulun jälkeen kattoon kaupassa mut kolmosta ei näkyny 😥 Mut ehkä se ei oo vaan vielä kerenny tänne asti… Pitääpä käyä viimeistään maanantaina katotoon uuestaan nii jos se vaikka ois tullu… Toivottavasti löydän iteltä tarpeeeks rahaa nii voi ostaakki. Pakko saada kaikki osat! By the way… Monta osaa niitä on?

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)