erakko

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 377 total)
 • Author
  Posts
 • Avatarerakko
  Participant

  One Piece 69 näkyi Akateemisessa kirjakaupassa, jospa tänään muuallakin.

  in reply to: Off-Topic #142068
  Avatarerakko
  Participant

  Itse kyllä pidän valtavasti uudesta ulkoasusta. Voisi sanoa että sivusto on nyt viimein nykyajassa! Pientä hiomista ehkä foorumin ulkoasussa mutta muuten loistava. Huomasin kyllä että mangainfo antaa vain vihaisen ketun katsetta.

  Suuri kiitos julkaisut-sivusta ja ajankohtaisten julkaisujen päivämääristä! Toivottavasti näiden hallinta on todellakin nyt helpompaa ja saadaa myös jatkossa kätevästi päivämääriä tuleville julkaisuille.

  Saa nähdä tuleeko täällä hengeiltua enempää, mutta nyt kun ei foorumiaikaa ole rajattu niin todennäköisyys on suurempi.

  Avatarerakko
  Participant

  One Piece 67 nähty ja napattu talteen.

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #125458
  Avatarerakko
  Participant

  Kun joskus vuosia sitten lueskelin täältä lukuisia ehdotuksia Hunter X Hunterista en ymmärtänyt sitä hypeä, mutta kun animea aloin katsomaan niin ymmärrän ehdotukset nyt täysin. Ehdottomasti kyseinen sarja pitäisi saada suomeksi! Laadukkaampaa shounenia kuin Naruto ja Bleach yhteensä, vaikka oikeastaan on vähän halventavaa sarjaa kohtaa ottaa noin huonoja esimerkkejä. En sitten tiedä miten sarja menestyisi mutta kyllä tuo shounen tuntuisi kelpaavan jossain määrin.

  Sarjassa on selkeitä One Piece (ja ennenkaikkea Naruto) fiiliksiä aluksi mutta sitten sarja ottaakin vähän synkemmän ja vakavemman suunnan, antamalla tämän lisäksi vielä monimutkaisia juonikuvioita sekä erittäin monipuolisia hahmoja sekä taisteluja. Taistelutkin pohjautuvat lähinnä aina pelkkään strategiaan ja mikäs sen mielenkiintoista.

  Soul Eaterkin loppuu parinkymmenen kirjan kohdalla joten joku korvaajahan on löydettävä? Puhumattakaan siitä miten Naruto myös antaa merkkejä lopusta. Toki nämä ovat vielä kaukana tulevaisuudessa mutta Hunter X Hunter olisi erittäin hyvä kandidaatti, vaikken nyt tiedäkkään mitään sarjan jatkumisesta tai loppumisesta. Jotain olen lukenut että sarja olisi jäänyt tauolle mikä on aika sääli.

  Toinen toive josta olen vain haaveillut olisi Jojo’s Bizarre Adventure. Ja ihan alusta asti. Englanniksihan on vain julkaistu Part 3 mikä on tavallaan aika sääli. Vanha sarja on toki kyseessä ja sarjahan vieläkin jatkuu, jopa sadan pokkarin verran, joten siinä mielessä en uskoisi että sarja menestyisi. Mutta hei, aina saa haaveilla!

  in reply to: Soul Eater #125432
  Avatarerakko
  Participant

  Itseäni pohdituttaa vain että kiristyykö pokkarien julkaisutahti Suomessa jos sarja kerran on päättymässä.

  Hyvä uutinen sinänsä, sarja ollut laadukasta settiä eikä sitä haluaisi turhaan pitkitettävän.

  in reply to: One Piece #125009
  Avatarerakko
  Participant

  Siilikala wrote:

  …mutta minun pokkarini ainakin haisee todella vahvasti.

  Kaupan vika, minun pokkarissa on tuo ihana uuden mangan tuoksu <3

  Brookin runo oli kyllä kaunis. Herkistyin ihan.

  Tuonen tuuli
  mi hyytää hurmeen suonten
  kunpa sillä saisi hameetkin ylös

  ; v ;

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #124991
  Avatarerakko
  Participant

  On kysyttävä että mikä myyntiaika Kill Me Baby 3:lle oli? Tuossa maanantaina tuli kierreltyä Helsingin marketteja ja kauppoja ympäriinsä, mutta ei vaan mistään löytynyt. Vai olisiko kyseessä vaan hyllystä loppuneet kappaleet, kuitenkin Saukkolan pienen pienestä K-Marketista tuon kyllä bongasin viime lauantaina, en vaan tajunnut ostaa…

  in reply to: K-ON! #124782
  Avatarerakko
  Participant

  Pahoittelen tuplapostausta mutta miten ihanaa kun toiveeni tuossa yllä kävi toteen!

  in reply to: Rave #124781
  Avatarerakko
  Participant

  Soijakuningas wrote:

  Rave sucks bla bla bla

  Anteeksi, en vaan voinut olla nauramatta kun tätä luin. En siis itse ole koskaan Ravea lukenut.

  Tervetuloa vaan sangatsulaan!

  in reply to: Pokémon #124774
  Avatarerakko
  Participant

  Oho, olihan täällä puhetta uusista Pokémoneista.

  Itselläni lähtee 3DS ostoon juurikin Y:tä varten, Pokémon yksittäisenä pelinäkin on jo niin iso että riittää syyksi konsolin ostoon. Muuten olisin odottanut suosiolla Ace Attorney 5:sta.

  Eipä tuosta mitään kummoisia fiiliksiä herännyt, toivon vain että peli viimeinkin olisi hallittavissa pelkältä kosketusruudulta, HG/SS sitä jo yritettiin mutta sen jälkeen sitä ei ole nähty. Ja vaikka tuo remake kaksikko oli aika kuraa niin tuo hallinta pelkältä kosketusruudulta (liikkumista lukuunottamatta) oli aivan loistava. Jos oikeasti saisin Platinumin tarinan, kartat ja Pokémonit niillä HG/SS kontrolleilla sekä niillä muutoksilla mitä B/W:hen tehtiin niin siinä olisi meikäläisen Pokémon nirvana. Kuitenkin, innolla odotetaan ekaa 3DS Pokémonia.

  Nyt olenkin Y:tä varten vanhoja Pokémoneja pelannut ja siirtänyt niitä sitten Whiteen. Tarvitsisi hiukan työtä niin melkein olisi koko Pokédex täynnä, niin hyvästi Platinumista, Sapphiresta ja Soul Silveristä sai irti. Ja peittosin jopa Redin kun siirsin Platinumin tiimin Soul Silveriin! Koskaan en sitä ole tehnyt sillä salipäälliköiden tasoerot G/S/C:ssä ovat niin pienet ja perusotteluita on niin harvassa että en mitenkään jaksanut tasolta 60 grindata 20 tasoa lisää. Platinumissa oli onneksi niin paljon tekemistä että taso 80 napsahti koko tiimille ilman ylimääräistä grindausta, ainakin itselleni.

  Nyt Platinumin tiimi koristaa myös Whitea, senkään Championia en saanut peitottua White tiimilläni sillä se olisi vaatinut myös 20 tasoa grindausta. Tarkoituksena olisikin sitten siirtää Whiten kaikki omistukset Y:hyn, jolloin voin aloittaa kaikkien vanhempien pelien pelaamisen uudelleen, ja saan helposti ylimääräisiä legendary Pokémoneja joita vaihdella.

  Ehkä jonain päivänä saankin Pokédexin täytettyä ja voin kutsua itseäni luvan kanssa Pokémon mestariksi.

  in reply to: Paras Ghiblin elokuva? #124773
  Avatarerakko
  Participant

  Näköjään olen pari näistä nähnyt ja täytyy sanoa etteivät oikein erityisiä fiiliksiä herättäneet että pystyisin suosikkia valitsemaan. Onkin vaikea ymmärtää näiden leffojen suosiota ja jotenkin tuntuu väärältä "ei-animea katsovien ihmisten" toteavan silloin tällöin "en tykkää animesta mutta liikkuva linna (esim) oli kiva".

  En tiedä, voi olla siksi että elokuvat eivät genreltään ole tarkoitettu minulle, piirrostyyli ei oikein uppoa tai sitten leffoihin vaaditaan joku tietty älykkyysosamäärä jotta sen syvällisemmän viestin osaisi tulkita. En tosiaan tiedä, ei vaan oikein nappaa. Kissojen Valtakunta paperilla vaikutti kiinnostavalta mutta itse elokuva oli aika tasapaksua puuroa.

  Saa nähdä miten Ni no Kuni: Wrath of the White Witch sitten uppoaa, mutta onneksi kyseessä on Level-5:n peli ja tietääkseni Ghibli on ollut tässä mukana vain grafiikan kanssa.

  in reply to: Naruto:SPOILER! #124549
  Avatarerakko
  Participant

  Oli komea loppu viimeisimmässä luvussa. Jännäksi menee!

  Olisi kyllä tosiaan kiva tietää mitäs ne Sasuke ja Orochimaru oikein puuhaa, mutta onhan tässä nyt meneillään sellaista settiä ettei tässä keskeytyksiä kaipaa. Rinin kuolemalle olisi kanssa kiva tietää syytä.

  Murottaja wrote:

  – Itachin Narutolle luovuttamat voimat ? Itachihan luovutti Narutolle ennen kuolemaansa voimiaan ja toivoi, ettei Naruton tarveisi koskaan käyttää niitä. Mitkä voimat? Kenties Sharingan taikka jopa Rinnegan ?

  Eikös se ollut se joku varis/korppi minkä Naruto oksensi kun taisteli Itachia vastaan sodan aikana? En muista mitä virkaa sillä oli mutta lintu oli peräisin Itachilta xd

  Murottaja wrote:

  – Kenen Sharingania Obito käytti vasemmassa silmässään, esim. Konania vastaan taistellessa ? Hänen omansahan on ollut Kakashilla kaiken aikaa?

  Obitollahan on hirveä läjä Sharinganeita varastossa. Varmaan kun Uchihan klaani tuhottiin niin tämä poimi silmät kaikki talteen. Joku Uchihan klaanista joka tapauksessa siis.

  in reply to: onko tämä luvallista?? #124492
  Avatarerakko
  Participant

  No siis, minäkin cossaan aina itseäni joten eiköhän se ole. Jossain kilpailuissa saattaa tulla rajat vastaan.

  in reply to: Jungle Taitei #124449
  Avatarerakko
  Participant

  Täytyy sanoa ettei kyllä hotsita yhtään. Eipä eläinmanga (???) ole muutenkaan lähellä sydäntä, Chitä ja Hamtaroa lukuunottamatta.

  in reply to: Naruto pelit #124434
  Avatarerakko
  Participant

  Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 3:n keräilyversio onkin hiukan koreampi kuin edellisissä. Selkeästi sarjan suosio ja näkyvyys alkaa olla korkealla kun uskalletaan tehdä ihan figuurilla varustettu versio ja vieläpä kaksi erillaista?

  [url=http://storage.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/Willoffire.jpg][/url]
  [url=http://storage.siliconera.com/wordpress/wp-content/uploads/2012/10/TrueDespair.jpg][/url]

  "Will of Fire" sisältää kansitaiteen jossa näkyy Gaara, Killer Bee sekä Nine-Tails Mode Naruto, 16 cm korkea Naruto figuurin ja A2 kokoisen (kuulemma kaksipuolisen?) julisteen jonka kuvana on Will of Fire version kansitaide.

  "True Despair" kansitaiteessa näkyy Itachi, Tobi sekä Pain, mukana on Sasuke figuurin (16 cm) ja julisteen kuvana on True Despair version kansitaide.

  Kummassakin on mukana pelin soundtrack (todennäköisesti ei ole kokonaisuudessaan kuten 2:sen keräilyversiossa), Dragon Ballin Goku puvulle latauskoodi (todennäköisesti tämän asusteen kuitenkin saa jossain vaiheessa peliä avattua) sekä joku premium keräilykortti.

  ————————————

  Ottaen huomioon millainen kakkosen keräilyversio oli (juliste, peli, latauskoodi Minaton hahmolle jonka sai avattua myöhemmin pelissä joka tapauksessa sekä vajaa soundtrack), ei tämäkään hirveän ostettava ole, mutta jos version ajoissa ostaa, ei pelistä joudu maksamaan kuin ehkä kympin tavallista versiota enemmän. Mukana tulee kuitenkin figuuri ja kansitaiteen juliste on aina siisti.

  Will of Fire todennäköisesti lähtee ostoon, mutta tällä kertaa en mielellään käytä 120€ sen ostamiseen. Olen jo laittanut kyselyä asiasta parille verkkokaupalle, jos tätä ei tarvitsisikaan ulkomailta edes ostaa.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 377 total)