KuroShiro

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Studio Manga -piirrosopassarja #72578
  AvatarKuroShiro
  Member

  susihullu wrote:

  Kävin tänään tämänkin ostamassa ja ensinmäisenä ylistän kirjan aivan ihanaa hintaa, plus sen laatua. Ehkä paras sarjakuva opas mitä on ikinä suomennettu, sillä tästä on oikeasti apua. Ei pelkästään hahmo suunnitteluiden tekoa tai monta sivua täyteen miten piirretään ihmisen pää monesta eri kulmasta. Ja piirtotyyli oli kovasti mieleeni ^^
  Ainoa ehkä isoin miinus minkä haluan antaa, on se että oppaassa ei pahemmin tutustuttu ihmisen koko rakenteeseen- siis sitä miten ihmisen ruumis piirretään kokonaan eri asennoista ilman vaatteita. Ei sarjakuva pelkästään päistä synny, eikä ihmiset aina vaatteet päällä kikkaloi (uikkarit, miehet ilman paitaa jne.).
  Mutta loppujen lopuksi oikein täyttävä kirja josta itsekkin opin paaaljon uutta ja ihmeellistä.

  Kyllä seuraavissa kirjoissa käsitellään asiaa hyvin. Taisipa olla itse asiassa juuri kakkoskirja, eli seuraavassa kirjassa 🙂

  in reply to: Studio Manga -piirrosopassarja #65113
  AvatarKuroShiro
  Member

  Aaargh! Älkää ymmärtäkö väärin, näiden kirjojen julkaisu on enemmän kuin hyvä asia. Omalle kohdalleni tämä vaan sattui hieman liian myöhään.

  Noin kaksi ja puoli vuotta sitten ostin itselleni tämän sarjan kolmannen kirjan Fantasiapeleistä hintaan 15,40 €. Hinta kirpaisi jonkun verran (rahaton kun satun olemaan), mutta siihen aikaan tämän kirjan ja ensimmäisen Katy Coopen oppaan tasollinen ero oli jotakin niin suurta, että päädyin hankintaan. Ja ajan mittaan hankin loputkin kirjasarjan kirjat, kaikki Fantasiapeleistä lähestulkoon samaan hintaan (mitä nyt myöhemmin hinta alentui päälle eurolla). Viimeinen kirja päätyi käsiini viime lokakuussa.

  Nyt noin vuoden jälkeen kuulin tästä, ja kävin tänään kouluostoksilla paikallisessa kaupassa. Huomasin ensimmäisen kirjan suomennetun version ja selailin sitä. Piru vieköön, te pakotatte minut ostamaan saman kirjasarjan suomennettuna! Vaikka kaikki kyseiset kirjat omistan jo ennestään ja kalliit hinnat niistä olen maksanut, niin silti tekee hirveä mieli hankkia suomennetutkin.Ei näitä voi jättää hankkimatta.

  Ärsyttää toisinaan mielettömästi kun on ollut niin sanotusti "aikaansa edellä" ja hankkinut kirjoja kalliilla hinnalla vain huomatakseen, että kirjojen suomennosaikeet tulevat yhtäkkiä ihan puun takaa. Mutta kaikesta tästä valituksesta huolimatta olen aivan täpinöissäni. Ehkä olen tyhmä ja kulutan vähäisiä varojani "vastuuttomasti", mutta tällä suomennostyöllä ansaitsette minun lompakostani kyllä näiden kirjojen hinnan verran euroja. Hyvä Sangatsu!

  in reply to: Oudot tavat #53340
  AvatarKuroShiro
  Member

  Hmm… useimmiten kun saan rauhan talossa, niin menen koneelle ja kuuntelen musiikkia täysillä ja laulan mukana 😀

  in reply to: Now Playing #53339
  AvatarKuroShiro
  Member

  Green Day – 21st Century Breakdown
  Enkä tarkoita nyt yksittäistä kappaletta, vaan koko uutta levyä. Ostin heti julkaisun jälkeisenä päivänä erikoisversion, eikä pettänyt odotuksia. Todellinen helmi.

  in reply to: Parkour #52841
  AvatarKuroShiro
  Member

  Monninen wrote:

  Vanhempieni ja aika monen muunkin aikuisen mielestä parkour on pelkkää hyppimistä missä ei ole mitään järkeä, ja sitä osaa kaikki. Mutta eihän se niin ole! Siinähän on ne tietyt liikkeet ja kaikki. Olen koittanut selittää sitä, mutta ei niiden aikuisiin itsepäisiin kalloihin mahdu sitä tietoa. D8<

  Aika lailla näin. Tottakai kuka tahansa osaa hyppiä ja tehdä jotakin missä ei ole mitään järkeä, mutta kun pitäisi parkouria yrittää niin tahtoo homma hankaloitua 😀

  in reply to: Parkour #52054
  AvatarKuroShiro
  Member

  Ties kuinka monta vuotta jo harrastanut, mutta viime aikoina on jäänyt harmittavan vähälle ajalle kouluhommien ja muiden takia. Tosin aina keväällä ja kesällä tulee monesti juostua koulujen pihoilla ja kiipeiltyä aidoille ja muualle istuskelemaan ja hyppimään.
  Tosin itseänikin vaivaa useimpia muitakin harrastajia harmittava ongelma, eli paikkojen puute. Viime keväällä meni hyvä paikka kielletyksi, kun kukkahattutädit kauhistelivat hyppelyäni Osuuspankin viereisillä portailla jostakin piilosta, ja muutama päivä myöhemmin koulun aamunavauksessa oli ilmoitus että Osuuspankin läheisyydessä havaittu "pelleily" on tästä lähin kiellettyä.
  Otti päähän kun hyvä paikka kiellettiin, ja kun parkouria sanottiin pelleilyksi 👿 Mutta minkäs sille voi, kun kukkikset eivät jaksa ikinä ottaa selvää, mistä parkourissa on oikein kyse. Aina leimataan ilkivallaksi kaikki mitä ei omana aikana tehty. Onneksi kuitenkin koulut ovat (vielä) suhteellisen rauhallisia paikkoja treenata.

  in reply to: Now Playing #51423
  AvatarKuroShiro
  Member

  Bullet For My Valentine – Waking The Demon

  On tässä viimeiset kaksi päivää soinut soittimessa/koneella lähes koko ajan. Aivan loistava kappale.

  in reply to: Laulaminen #51229
  AvatarKuroShiro
  Member

  Samaa settiä täälläkin, eli tykkään laulaa mutta vain silloin kun olen yksin. Tai jos satun olemaan bileissä joissa lauletaan Singstaria 😀

  in reply to: Kirjoittaminen #51164
  AvatarKuroShiro
  Member

  Kyllä, harrastan kirjoittamista koulun ulkopuolella. Ala-asteesta asti ainekirjoirukset on sujuneet hyvin, mutta oikeat ensimmäiset omat jutut tein seiskaluokalla. SIitä asti on tullut kirjoitettua vähintään kaksi kunnon juttua per vuosi, hyvällä tuurilla enemmänkin. En harrasta tarinoiden "hautumaan jättämistä", vaan yleensä kirjoitan jutun suunnitteluvaiheesta puhtaaksi ilman pidempiä taukoja.
  Kirjoittelen jatkuvasti aika lailla samantyylisiä juttuja, eli tarinoita (ongelma)nuorista väkivallalla ja järkyttävällä imelällä roskalla höystettynä. Eniten pelottaa se että itse pidän sellaisita tarinoista O_O Suurin ongelma tulee aina tarinan keksimisessä, hahmot ja tilanteet tulevat mieleen aika lailla luonnollisesti. Mutta kun niitä pitäisi alkaa nivoa yhteen järkevästi, niin tulee ongelmia. Pisin aika tällaista miettiessä on ollut tähän mennessä kuukausi. Mutta itse kirjoittaminen on miellyttävää. Hyvien henkilöhahmojen tarinan kuljettaminen haluamaansa suuntaan on todella palkitsevaa, erityisesti tapauksissa jolloin huomaa keksineensä johonkin tilanteeseen aiempaa paremman ja loogisemman ratkaisun verrattuna alkuperäiseen.
  Tähän mennessä en ole antanut juttujani "levitykseen", vain kouluaineet opettajalle ja omat kirjoittamani vain yhdelle hyvälle tutulleni luettavaksi, joka itsekin harrastaa kirjoittamista. Ovat meinaan melko valonarkaa materiaalia, ei olisi erityisen kivaa jos jotkut muut tutut saisivat ne jutut käsiinsä O_O

  in reply to: Musiikin laiton lataaminen #51158
  AvatarKuroShiro
  Member

  Itse en harrasta laitonta latailua, vaan pyrin aina ostamaan kaiken musiikin, pelit ja elokuvat omilla varoilla. Ajoittain olen tosin lainannut tutuilta levyjä ja kappaleita, jotka he luultavasti ovat laittomasti hankkineet. Ja toisaalta nyt rahapulan iskiessä mikä tahansa shoppailu tulee vähentymään tympeästi… mutta minkäs sille mahtaa, töihin vaan kesäksi.

  in reply to: Muistosi musiikki #51157
  AvatarKuroShiro
  Member

  No huh huh… Tähän on melko lailla mahdotonta merkata yksittäistä kappaletta, koska niin monet erilliset kappaleet ja levyt ovat jättäneet niin sanoakseni pysyvät merkit alitajuntaan erinäisistä syistä, niin monista etten ala tässä kaikkia luettelemaan.
  Kokonaisista levyistä voin mainita Green Dayn American Idiotin ja My Chemical Romancen Black Paraden, eli siis koko levy kaikkine kappaleineen peräkkäin kuunneltuna. Lisäksi listalle on pääsemässä hyvää vauhtia Mokoman Kuoleman Laulukunnaat sekä Kotiteollisuuden Iankaikkinen.
  Yksittäisiä kappaleita on taas L’Arc-En-Cielin Ready Steady Go (tuo mukavasti aina kevään ja kesän mieleen), Apulannan Armo, Zen Cafen Mies jonka ympäriltä tuolit viedään ja Laiska, tyhmä ja saamaton,YUPin Joutilas, Stam1nan Kadonneet Kolme Sanaa ja Under The Counterin Permanent Vacation.
  Tulipas rustattua taas perusteellinen lista… mutta tasaisin väliajoin löytyy aina puhtaita kappale- ja levyhelmiä, ja ne ovat aina hieno asia 🙂

  in reply to: YouTube #50167
  AvatarKuroShiro
  Member

  Uusittu käyttäjäsivu on tässä: http://www.youtube.com/user/KuroShiroFin
  Ei videoita ladattuna, mutta suunnitelmissa on kunhan projekti pääsee käyntiin. Pyrin favettamaan videoita mahdollisimman vähän ja valikoidusti, jotta muut saisivat mieltymyksistäni tarkemman kuvan.

  in reply to: Aikamatkustus #46955
  AvatarKuroShiro
  Member

  Heh, tulee tästä aiheesta heti mieleen Chrono Trigger 😀 mutta niin, jos saisin mahdollisuuden niin matkustaisin ihan vain muutaman vuoden taaksepäin, korjatakseni silloin tekemäni virheet.

  in reply to: Kännykät Japanissa #46305
  AvatarKuroShiro
  Member

  Tosiaan on tullut huomattua että Japanissa käytetään paljon simpukkapuhelimia… joka on yksi suuri osatekijä siihen että haluaisin itsellekin simpukkapuhelimen >.< Nokian malleista ehkä lähimpänä "japanilaista simpukkaa" on N76, mutta pelottaa että se poistuu markkinoilta ennen kuin ehdin kerätä rahat siihen. Mutta nämä kännykkäkorut ja muut vastaavat kiinnostavat myöskin, siinä määrin että olen suunnitellut niitä itse 🙂

  in reply to: Foorumilaisten iät #46298
  AvatarKuroShiro
  Member

  Tällä hetkellä 17 vuotta, 1.9 tulee kahdeksantoista täyteen.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)