Kyubi_i

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
 • Author
  Posts
 • Kyubi_i
  Member

  Minäkin löysin yllättäen kaupan hyllystä Hero tales 1 ja heti tarttui mukaan. Minun mielestä pakko ostos kaikille. Pidin erityisen paljon siitä. Muistuttaa hahmoiltaan paljon fullmetal alchemistiä. (huom samalta tekijältä)

  in reply to: Naruto #122419
  Kyubi_i
  Member

  Itse välttelin ja valitin Naruto sarjasta lukiessani muita manga sarjoja. Mutta sitten ajattelin että ei se voi ihan kuraa voi olla kun se on kuitenkin yksi suosituimmista sarjoista. Päätin ottaa riskin ja katsoa sitä animena muutaman jakson jotta tietäisin millainen sarja se on. Heti ensimmäisen jakson jälkeen rakastuin sarjaan ja sitten olikin ainoana hoitokeinona katsoa kaikki jaksot. Kun sain Narutot katsottua, siiryin lukemaan mangaa ja katsomaan Shippudenia. Kaikki käsimerkit,liikkeet ja sun muut on tultu opeteltua ulkoa ja puheessanikin esiintyy tuttuja lausahduksia.
  Lempihahmoni on ehdottomasti neljäs hokage eli Minato Namikaze. Pidän hänestä niin paljon että on hankala sanoa mikä erityisesti hänessä on se miksi pidän niin paljon. Minato on aina rauhallinen,iloinen,harkitseva ja tekee sen minkä lupaakin. Tässä näenkin yhteläisyyksiä oman ja Minaton persoonan kanssa. Ehkäpä se on se mikä hänestä tekee minun lempparin 😀

  Kyubi_i
  Member

  Tässä juuri syön Miso ramen nuudeleita pitkästä aikaa 😀

  in reply to: Spiritismi #122398
  Kyubi_i
  Member

  En ole itse kokeillut eikä ole kukaan tutuistakaan. Haluasin kokeilla mutta tilaisuutta ei ole tullut ja tunnustan että en oikein tiedä asiasta mitään.

  "Ensi kerralla kun joku kokeileen, kutsu minut mukaan :D"

  in reply to: Sangatsulaiset esittäytyy #122397
  Kyubi_i
  Member

  Moi kaikille!
  (0_0 ujous iski………aloitan varmasti ja selkeästi)
  Elikkäs minä olen Kyubi_i. Olette voineet nähdä minut useassa keskustelussa, koska täällä yritän aktiivisena olla. Olen ollut täällä paljon edellisellä tunnuksellani mutta päätin aloittaa nyt alusta koko homman.
  Olen -95 syntynyt poika joka vietti juuri 22.10 syntymäpäiväänsä täyttäen 16. Asun Uudellamaalla tarkemmin vielä lohjalla joka on aika lähellä helsinkiä. Lemmikkeinä löytyy 2 koiraa, Emmi ja Tiuku, molemman ovat pörröisiä vanhaenglannislammaskoiria. Harrastan tällä hetkellä lenkkeilyä ja opiskelen japania. Kesäisin harrastan kaikkea jalkapallosta yleisurheiluun. Käyn lukion ensimmäistä luokkaa ja kaiken mitä jää, kulutan kavereihin, mangan lukuun, cosplay pukujen tekoon ja yleiseen foorumeille kirjoittamiseen. Olen kuin Minato Namikaze Narutosta 😀

  in reply to: Lempivärit #122396
  Kyubi_i
  Member

  Kaikki värithän ovat kivoja!! 😀

  in reply to: Olisko pokkaa…? #122394
  Kyubi_i
  Member

  Tottakai!! Sitähän teen joka kesä. +30 astetta hellettä ja minä pidän grillijuhlat 😀

  (Tämä on aika random) Olisko pokkaa kadulla halata tuntemattomia?

  in reply to: Seurustelu #122393
  Kyubi_i
  Member

  En tällä hetkellä seurustele enkä koe sitä mitenkään välttämättömyytenä/kiireellisenä/pakkona. Sitten seurustellaa kun seurustellaan eli kun löytää jonkun josta (oikeasti)välittää ((ja toinen(toivottavasti) ajattelee samoin 😀 )yhdessä. Mutta koin asian paremmaksi että "eroamme" koska kummatkin opiskelemme vielä ja tulevaisuutta ei tiedä. Parempi oli myös että kasvamme ja aikuistumme ennen kuin alamme ""oikeastI"" seurustella.

  in reply to: Kysy pojilta pojista #122391
  Kyubi_i
  Member

  Ensireaktioni minulla olisi että "Hei, tunnenko/olenko nähnyt tyttöä" Ensimmäisiä fiiliksiä olisi minulla tietysti iloisuus/ujous, ei siitä sen enempää 😀

  in reply to: Pahin kokemasi tapaus!! #122387
  Kyubi_i
  Member

  Omani on aika samankaltainen kuin edellinen. Olin joskus pienenä lomalla Kreikassa ja olimme siellä rannalla. Leikin vedessä kun aallokko suureni. Tulessani rantaa kohden, aalto vei hiekkaa jalan alta ja kaaduin selälteen veteen. Vesi vaahtosi ja en tiennyt miten päin olen siellä vedessä. Isäni oli videokuvannut minua samaan aikaa ja heitti kameransa mereen ja nosti minut jalasta ylös.
  En tiedä oliko tämä pahin kokemani tapaus mutta kuolemaa tässäkin uhmattiin….

  in reply to: Yksi viesti päivässä -ryhmä #122385
  Kyubi_i
  Member

  Synnyin valmiina tähän 😀 Minut voi laskea mukaan

  in reply to: Lemmikit #122384
  Kyubi_i
  Member

  Kaksi koiraa lemmikeinä, Emmi ja Tiuku. Rodultaan vanhaenglanninlammaskoira (näyttää valkoiselta hattarapallolta pesun ja hiustenkuivaajan jälkeen. En tiedä miksi sanon näin)

  in reply to: Mikä sinua ilahduttaa? #122383
  Kyubi_i
  Member

  -Frostbite desucon lähenee päivä päivältä
  -Sain juuri ommeltua kaikki cosplay pukutilaukset
  -Kavereideni synttäri onnittelut
  -Synttärijuhlat Mangacafessa
  -200 luettua mangasarjaa tuli juuri täyteen

  in reply to: Ammattikoulu vai lukio? #122382
  Kyubi_i
  Member

  Itse olen tiivistänyt asian näin, Lukio= paperityöt ja toimistossa istuminen. Ammatikoulu=käytännölliset ja arjelliset työ (siis vaikka auton korjaus, puutarhuri, jne) Mutta tämä on aika liioilteltu käsitys. Kumpikaan ei myöskää sulje toisiaan pois. Voit siirty lukiosta siirtyä ammattikouluun kesken(mutta silloin ei ole varmuutta sisäänpääsystä tai juuri siitä linjasta jolle haluaisit) tai sen jälkeen.
  Itse olen ensimmäistä vuotta lukiossa ja sanon että käsitys lukio opiskelusta on erittäin liioiteltu. En yläasteella ollut mikään opiskelusta kiinnostunut ja olin suorastaan vain istuskelemassa oppitunneilla. Lukiossa panostan tietysti vähän mutta siellä riittää se että avaa joskus kirjan ja lukee vähän.(en tiedä miten muualla on) Lukion opiskelu on täysin vapaaehtoista eli teet tunnilla mitä teet mutta itse kannat vastuun siitä että koeviikolla pääset kokeesta läpi. Ja koeviikkokaan ei ole mikään pelättävä asia. Kokeista löytyy muutama selitys tehtävä ja essee. Aikaakin löytyy 1.5h-3h joten panikoitavaa ei ole ja hyvin ehtii muistella kaiken.

  in reply to: Leipominen #122381
  Kyubi_i
  Member

  Leipominen on parasta!!(Heti mangan ja anmen jälkeen) Pidän siitä että voin ilahduttaa muita ihmisiä(ja koiriani) leipomuksillani. Alan leipomaan joskus pelkästä ajatuksesta ja innosta. Leipoisin vaikka joka päivä mutta ei ole tarpeeksi suita syömässä niitä 😀

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)