OtaQ

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 144 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Piirtopöydät — Skannerit #122814
  OtaQ
  Member

  rroora wrote:

  Äh, mulle oltaisiin piirtis ostamassa ja nyt olen ihan hämilläni. Wacomia kehutaan, kyllä, mutta hintataso on sitä luokkaa etten tiedä kehtaako pyytää… Aiptekista taas on kahdenlaista mielipidettä; ihan okei toimii ja sitten että ihan kuraa. Joten miten on?

  Tämä taisi olla tuossa aloitusviestissä myös? Sellaisen varmaan ottaisin jos jonkin. OtaQ, hankitko jo tälläisen? Jos osaisit kertoa kannattaako hankkia..

  En ole hankkinut, mutta hommaan sen tässä kuukauden sisällä. Laitan tarkemmin omaa mielipidettä kun opin vielä sitä käyttämään 😀

  in reply to: Omat sarjakuvanne #122650
  OtaQ
  Member

  Pienenä mainostuksena(ko?) Salmiakkimursu jatkaa taas töitä pienoisen taukonsa jälkeen ja muutamia uusi sivuja on luoettavissa. Suunnitteilla on ihka oikeat kotisivut sarjallemme ja kaikelle muulle randomille. Olkaa siis hyvät Greippi on taas täällä! http://salmiakkimursu.deviantart.com/#/d47oci8
  ———————————————————————-
  Juonen alkua lyhyesti kerrottuna:
  – Jackie,Greg ja Riku on nuoria pienen satamakaupungin asukkaita, jotka unelmoivat jännittävästä elämästä merirosvoina…Kunnes he löytävät haavoittuneen merirosvon rannalta ja heidän elämänsä muuttuu lopullisesti.

  in reply to: DeviantArt #121823
  OtaQ
  Member

  Loin uuden DA:n (joka olisi pitänyt tehä jo aikoja sitten?). Ja miksi näin? koska: 1.Olen käyttänyt tätä nimimerkkiäni jo pitkään töissäni 2.Halusin aloittaa puhtaalta pöydältä 3.Inhosin vanhaa nimimerkkiä yli kaiken ::: D. No tässä se sitten on!—–> Saa käydä tsiigaamas(ja watchaamas 😀

  in reply to: Arvostele edellisen piirrustus -ketju #121822
  OtaQ
  Member

  No, en osaa sanoa työstäsi mitään. Onhan se ihan okei. Olisi helpompi arvostella sellaista työtä, jonka olisit kokonaan tehnyt itse. Työssä voisi olla värejä ja taustaa… nyt se näyttää nopeasti tehdyltä luonnokselta. :/ Mutta, kyllä se siitä. : )
  Tässä oma työni, jonka tein kaverini kanssa. (Kaveri piirsi hahmoa lyijykynällä ja loput tein itse.) Pahoittelen kuvan vinoutta.. Olin laiskalla tuulella enkä jaksanut korjata :”””DD:
  http://salmiakkimursu.deviantart.com/ar … -254757968

  in reply to: Lastenohjelmat #120212
  OtaQ
  Member

  Shakkuri wrote:

  Rimani wrote:

  Mahtaako kukaan muu muistaa, joskus muinoin tulleen, lastenohjelman nimellä kulkeneen K18 kauhuleffan nimeltä "Aasi, Morso ja Mouru", jossa kynitty ihmisen ja villakoiran sekoitus järkytti lapsia ympäri suomea. No, minua se karmii vielä nykyäänkin, saatikka sitten lapsena 😀

  Joo, se oli mielestäni pelottava ja aika tylsä, joten en ikinä oikeen katsonut sitä. Nyt myöhemmin olen miettinyt, mikä se Morso oikeasti ees on : o

  in reply to: Lastenohjelmat #120211
  OtaQ
  Member

  Miksi enään ei tehdä niin hyviä lastenelokuvia kuin ennen, mm. Aladin, Leijonakuningaat yms.
  Niissä oli hyvät musiikit ja aina jotenkin opettavainen. Nykyään on vaan jtn toiminta elokuvia, jossa ei se ees yhtä hyvä musiikki joka olisi tunnelmallinen.


  Kumminkin tässä omat lempiohjelmani pienenä:
  – Digimon!! ( Olin suuri fani pienenä, keräilin tarroja, leikimme tarhassa digimon leluillamme, ja opettelin digimon elokuvan ulkoa läpi. En silloin tiennyt sen olevan animea, vasta paljon myöhemmin. :D)
  – Muumit
  – Leijonankuningas (lemppari piirretty elokuva edelleen<3)
  – Pokemon ( ei ollut mielestäni niin hyvä kuin Digimon, mutta ihan hyvä kumminkin)

  Katoin muita ohjelmia myös, en kaikkia noita ainoastaan. Mutta erityisesti listassa olevia.

  in reply to: Kuvataistelu #120210
  OtaQ
  Member

  Lääkkeet+ viina= tiedätte kyllä mitä (huonot seuraukset)
  ja siitä seuraa —>
  http://www.google.fi/imgres?imgurl=http … 00&bih=935

  in reply to: Helsingin kuvataidelukio #119795
  OtaQ
  Member

  Kiitos, kiitos. (: Täällä meilläpäin ei asu ketään, joka tietäisi tästä lukiosta yhtään mitään, joten sain tosi paljon tietoa siihen verrattuna.
  Kertokaa ihmeessä jtn lisää, jos joku tietää. Toivottavasti mua onnistaa sitten vuoden päästä. 🙂

  in reply to: Kysy pojilta pojista #116933
  OtaQ
  Member

  Mitä mieltä pojat ovat siitä, jos tyttö tulee meses/faces yms juttelee tosta vaan, vaikka ei kunnolla tuntisikaan? Mitä pitäisi tehdä, ettei poika kyllästy juttelemaan tai pidä muuten tylsänä? Mitkä on sopivia aiheita jutella, jos kummallakin on eri harrastukset?

  in reply to: Omistatko? #116929
  OtaQ
  Member

  Joo, tuolhan se olkkarissa.

  Pelikortteja? (ihan normaalei niiku niit jos on jokerti,ässät,padat yms.)

  in reply to: Piirto-oppaat #116927
  OtaQ
  Member

  En oikee usko noihin piirto-oppaihin (varsinkin noita ”manga piirto-oppaita”). Piirtämään oppii mielestäni itsenäisesti ja vuosien saatossa. Samalla sinulle kehittyy oma tyyli ja kehityt ajattelemaan ja tulkitsemaan taidetta.

  in reply to: Copic vs. Promarker #116106
  OtaQ
  Member

  Hei sanokaa, mistä olette ostaneet Copic kyniä? Minkä nimisestä liikkeestä ja missä?

  in reply to: Soitatteko mitään soitinta? #115372
  OtaQ
  Member

  Kitara = )

  in reply to: Arvostele edellinen biisi #115369
  OtaQ
  Member

  Apua! D: En kuuntele tälläistä musiikkia, vaikea arvioida.. En ole ikinä kuunnellut tämän nimisestä bändistä, pahoittelut siitä.
  Silti oma-arvosanani ( tämä on vain oma mielipiteeni, arvostelen vain omien tuntemuksien mukaan).
  -Instrumentit + Viulu (oliko tuolla joku muu soitin huilu? en kuullut huudon yli)
  -Sanat – Oli jotenkin synkät, ite en pitänyt
  -Laulu – En pidä yleensä tämmösestä *kuten mä sanon* huutomusasta jossa laulun sanoja ei erota kunnolla, musiikki kuulosti kyllä kauniina taustalla, olisin halunnut kuulla sitä enemmän, mutta laulu peitti ikävästi musiikin.
  Arvosanaksi annan: 6

  Oma biisi: NeverShoutNever – Trouble —> http://www.youtube.com/watch?v=lLJdK3grm5w
  Omia mielikuvia biisistä: On taito säveltää biisi, jossa käytetään ainoastaan helppoja sointuja ja vain muutamia instrumentteja. Tässä tapauksessa laulu on aika tärkeä osa biisiä. (miksi? kuuntele ja selvitä :D)
  P.s kyseinen artisti on soittanut vain 6 vuotta kitaraa, ettei hän ole mikään superhyvä, joka näppäilisi kieliä ettei sormia huomaisia.

  in reply to: Now Playing #115367
  OtaQ
  Member

  NeverShoutNever- Big City Dreams

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 144 total)