Sarutobi_Sasuke

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 199 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Cosplayt näytille #111201

  Laitan tänne nyt yhden ^^

  Sarja: Pandora Hearts
  Hahmo: Vincent Nightray
  Cosplay: Me

  Joo, tän cossin debyytti oli Cosplaygaala 2010, jonka aikana kuvakin on otettu. Sen jälkeen olen käyttänyt tätä perkkareissa ja Traconissa.
  Housut ja kengät on ostetut, samoin valkoiset hansikkaat. Housuissa on lahkeissa kumilenkit, jotka menevät kenkien alta, niin ne pysyy hyvin niiden päällä. Nyt olen ostanut uudet kengät, koska nuo edelliset vaan tappoi mun jalat. Normaalisti en koskaan käytä korkkareita ja nyt sitten käytin huonoja sellaisia X’)

  Cossi alkoi alusmekon teolla. Tein sen puuvillakankaasta ihan perusmekon kaavasta. Silloin en kyllä vielä noita helma- ja hihansuuhörsökkeitä tehnyt, vain perusmekon. Sitten tein mustan mekon. Tosi hämärää puhua miehen kohdalla mekosta, mutta mekko se on niin on XD. Kaavana käytin kietaisumekkoa, joka oli vielä joku äitiysmekko xDD Käytin vain yläosaa kaavasta ja pidennin sitä. Ommeltuani sen kokonaiseksi laitoin mustaa kanttinauhaa kaulan alueelle ja etuosassa päälimmäisen kappaleen alle jäävän kappaleen reunaan.
  Laitoin vuorikankaasta itse silittämääni kanttia helmaan, päälimmäisen etukappaleen reunaan ja hihansuihin. Sitten siirryin tuon pienen viitan tekemiseen. Siinä on mustaa kangasta (koko työn kangas on muuten mallorca-puuvillaa) kaksinkerroin ja taas tekemääni kanttia. Koristeet olkapäiden kohdalla ja hihansuissa on painatettu.
  Sitten tuli ristin vuoro. Isä auttoi sen tekemisessä. Siinä on keskellä (piilotettu edestä) ruuvi, jolla sen saa viittaan tekemäni rei’än kautta kiinni mutterilla. Erittäin kätevä! Keskellä tappi on sitten kiinnitetty rengas, josta roikkuu nuo tupsut (nyt olen hankkinut uudet) ja ketjut, jotka ovat kiinni toisesta päästä napin alla. Maalasin ristin akryylimaalilla ja reunoihin käytin jotain koristejuttua, että sain sen kolmiulotteiseksi.
  Lopuksi ompelin alusmekkoon hörsökkeet ja siinä se. Jossain välissä hankin peruukin Ebaysta, en muista milloin…
  Ainiin ja korvikset tein itse. Ostin askartelukaupasta sellaiset valmiit korviskoukut ja tein niihin noi punaiset helmet massasta. Maalasin ja kiinnitin korviksiin.

  Saappaissa tosin ei ollut noita kultaisia kärkiä, nyt uusiin teen ne.
  Mutta tykkään cossata Vincentiä tosi paljon. On vain niin hieno hahmo ja oon tyytyväinen cossiin.
  Tän vuoden Traconissa kyllä olin ihan saunassa, koska oli niin kuuma ja mulla oli mustaa päällä ja vielä monta kangaskerrosta. Vanhat korkkarinilkkurit tosin teki kävelemisestä kivuliasta, varsinkin loppupäivästä, mutta nyt on paremmat ja vieläpä saappaat. Cossaan seuraavassa tapahtumassa häntä (kunhan vähän korjailen cossia), kun siskokin pääsisi nyt Gilberitinä. Kun vaan seuraava tapahtuma, johon pääsisin, tulisi.

  in reply to: Final Fantasy #110640

  Olisi todella upeaa saada FFVII remakinä (Cloudkin olis niin nätti), mutta henk. koht. pidän kyllä ihan alkuperäisesti.
  Tänä vuonna olen peliä pelaillut ja tykkään tosi paljon. Grafiikkaan tottuu nopeasti ja meininki on kunnon FF-tyyliä. Olisi ehdoton ykkönen ilman neitijä Aerith ja Tifa ><. En pidä heistä tippaakaan, ihme perässäroikkujia. Siksi en heitä porukassakaan pitäny, Aerith jäi jollekin 15 levelille, hähää XDD.
  Juoni kulkee mukavasti ja monena yönä pelasin peliä. Pitäis ostaa omaks.
  Pelissä olen ihan loppujutuissa, pitäis vaan leveelata ennen loppumättöä.

  Muita, joita olen pelannut. Alleviivatut omistan.
  FF XII = on yksi lempparini. Jotenkin tykkään siitä, ei ärsyttäviä hahmoja, vaikka meininki ei ole ihan FF-tyylistä.
  FF X = pelannut jonkun verran, mutta jotenkin pelin vuoropohjaisuus on todella hidasta, joten ei jaksa. Kesken ollut jo vuosia.
  FF X-2 = sain pelin halvalla, maksoi vain 10 e. Ostin sen, koska ajattelin, että ois kiva hyllyssä ja sinne se on pääasiassa minun kohdalla jäänyt. Ei kestä sitä tyttöenergia-kamaluutta…
  FF III = Ds:n remakinä pelannut muutaman tunnin, vanhaa kunnon fantsuseikkailua.
  FF Dissidia = oikein hyvä peli, yksi lemppari ehkä siksi että saa innostumaan aikaisemmista FF:stä (esim. III) ja kivaa pelata kaikilla sankareilla ja pahiksilla.
  FFVII: Crisis Core = taas lemppari. Tykkään pelata Zackilla ja Cloudkin näkyy, lisäks mukana Sephiroth, Genesis ja Angeal. Olisi täydellinen ilman Aerithia, joka ensin sanoo vihaavansa erilaisia ihmisiä (SOLDIERit), mutta sitten alkaakin väittää Zackia poikaystäväkseen. Ei siis mitään logiikkaa. 👿
  FF XIII = tuli ostettua, koska pelin grafiikka vaan oli niin upea ja pitäähän sitä nyt ostaa uusi hieno osa. Todellisuudessa petyin erittäin pahasti. Hahmoista kukaan ei ole mielenkiintoinen ja porukka tuntuu jotenkin etäiseltä toisistaan. Lisäksi pelisysteemi on ihan uusi ja huono, tosin mielenkiintoinenkin ja välillä cool, mutta ei… Ja pelissä ei kuulu tuttua fanfaaria, kun voittaa bossen tai tappelun. XII:ssä sentään sitä kuulee pomotappelun jälkeen. Summonien haltuun saaminen on tuskallista…
  Toivon, että Agito ja Versus ovat parempia, ja siltä vaikuttaakin jo tässä vaiheessa ^^

  in reply to: Samurai Deeper Kyo #110639

  Olen lukenu useamman vuoden, pidin välillä taukoa ja ostelen mangoja, kun ehdin. Tällä hetkellä löytyy 1-9, 13-15 ja 31-38.
  Sarja ähtee hitaasti etenemään, mutta lähtee käyntiin siinä 11/12 pokkarin kohdalla.
  Täytyy todeta, että on parhaimpia sarjoja mitä olen lukenut ja rakastan tätä aivan hillittömästi. Hahmot alkavat saada persoonaa, kun tarina kulkee ja huippuhahmoja on vaikka millä mitalla. Lemppareita on useita, esim. Hotaru, Akira, Shinrei, Muramasa, Fubuki, Hishigi, Akari, Aka no Ou, Julian, Yuan (Yun-Yun XP),….

  Juoni muuttuu ajan myötä mielenkiintoiseksi, tekee yllättäviä käänteitä (joskus saa säikähtää ihan todella jonkun puolesta), saa pitämään hahmoista, joita alussa ehkä vihasi ja itkemään moneen otteeseen.
  Hahmojen välisiä suhteita on mielenkiintoista seurata ja hienoa nähdä miten jotkut tulevatkin toimeen ja luottavat toisiinsa 110%. Jotain hienoa filosofiaa tässä on.
  Taistelut kestävät toisinaan aika pitkään, mutta ei niissä ehdi kyllästyä, ei todellakaan.

  Piirtotyyli tosiaan on alussa aika suttua, mutta paranee huomattavasti pokkari pokkarilta ja loppupuolella on suorastaan jumalaista XD

  Voi, surettaa tosiaan, kun tämä nyt loppui, mutta onneksi löytyy hyllystä (pian kokonaisena) niin voi lukea uudestaan ja uudestaan.
  Suosittelen sarjaa vakavasti eeppisestä samuraitarinasta kiinnostuneelle ja kannattaa jaksaa alun hitautta, koska eteenpänä odottaa nannaa ^^

  Aloin katsoa/lukea sarjaa ihan hetki sitten ja nyt se on TOP 5 suosikkisarjoissani.
  Tykkään hahmojen välisistä suhteista, juonesta,…

  Aluksi Saiyuki mangassa piirtotyyli häiritsi, mutta siihen tottui hetkessä ja luin mangan hetkessä. Sitten siirryi Reloadin pariin, ensin mangaa (jota en pääse vielä lukemaan loppuun, kun chapuja ei ole käännetty) ja sitten katsoin animena. Ekaa tuotantokautta on mahdotonta katsoa nykyään japaniksi ja enkuksi dubattuun en koske.
  Gunlockia en ole animena (japaniksi puhuttuna) löytänyt ;((( Ja Requim -leffan olen katsonut ja ekan OVAn.

  Mangat aion ostaa tässä piakkoin ja Gaidenin olen myös lukenut. Aivan huippu oli. Tilaan varmaan mangat Japanista, kun sitä ei varmaan enkuks käännetä. Kyseisestä sivutarinasta on jossain vaiheessa tulossa OVA, vaikka animessa nähdään siitä jaksoja ekan tuotantokauden lopulla.

  Haluaisin päästä jo Reload Blastiä lukemaan, mutta ei voi ennen kuin Reload on lopussa. Luen myös Ibunia nyt, joka on myös sivutarina.

  Lempihahmoissa ykkösenä on Sanzo. Pidän paljon myös Hakkaista, Gojyosta, Gokusta (pääasiassa vain Gaidenissa) sekä Gaidenissa Konzenista, Tenpousta, Kenrenistä ja Dragon King Goujunista.

  Ja tällainen offtopic kysymys: Onko kukaan lähitulevaisuudessa cossaamassa kyseisestä sarjasta? Itse olen tässä jossain vaiheessa Sanzoa. Sarja vaan ei ole kai kovin suosittu, joten cossaajia en ole nähny…

  in reply to: Japaniksi vai Englanniksi? #101995

  Tietysti japaniksi puhuttuna ja pääasiassa enkun teksteillä.
  Japanin kieli ja ääninäyttelijät on osa animen sielua ja kun ne otetaan pois, myös osa sielusta katoaa.
  Enkun dubit on pääasiassa todella huonoja. Pois voi laskea vain FFVII:Advent Childrenin, jonka enkun toteutuskin on ihan kuunneltavaa. Toki katson kyseisen leffan aina japaniksi X)

  in reply to: Shounen Ai:ta etsimässä :3 #101994

  Satou wrote:

  En oikein tiedä kuuluukohan Shounen onmyouji vielä näihin mutta itse sen löysin kun yritin kysellä samaa muualla.

  Eipä anime ainakaan ollu. Toki yaoimielinen (kuten minä ja moni muu) voi löytää viittauksia, mutta kyllä päähenkilöpoju ihan tyttöön rakastuu >_>

  in reply to: Bakacon 2010 #101993

  Cossaan molempina päivinä Fai D. Flouritea Tsubasasta.
  Cossi tosin vielä kesken eli en tee seuraavina kahtena päivänä mitään muuta kuin sitä XD

  in reply to: Omistatko? #97842

  En, koska ei kyseiset sarjat kiinnosta X)

  Filosofisen ajattelutavan?

  in reply to: Lempi pelejä/ peli vinkkejä #97731

  Sarutobi_Sasuke wrote:

  Final Fantasyt on suosikkeja, XII paras! Kovin montaa en ole ehtinyt pelata.

  Sitten ehdoton suosikki on Devil May Cryt, näistä eritoten kolmonen, ykkönen ja varmasti nelonen, kun nyt joku päivä pääsen pelaamaan (ostin vuosi sitten tietokoneelle, eikä koneen ole tarpeeksi tehokas)

  Suosikkeihin kuuluu myös Lord of the Rings: Battle for Middle-Earth. Kakkonen on ihan paras. Kivaa taktista pelaamista ja armeijan johtoa. Hmmm, haltiat….

  Nyt myös suosikkeihin kuuluu Naruto: Ultimate Ninja 3 ja 4. Ei voi mitään, on niin kivoja mättöpelejä.

  Kindom Heartsit kestosuosikkeja.

  EDIT: Lisänä Guilty Gear X2. Mahtava mättöpeli, mukana kivasti juonta, hahmot upeita. Ens vuonna Ky Kiskeä (joka on huippu) cossaamaan. Muhahaa.

  Tähän lisäillään Guilty Gear X2: Overture, GG: Dust Strikers, Blazblue ja The World Ends With You. Ja Devil May Cry 4.
  Guilty Gearit ovat aivan huippuja, varsinkin tuo uusin osa. Ja Blazblue on GG-sarjan tekijöiden uusin peli. Täytyy vain odottaa, että se ilmestyy ja kolahtaa postilaatikkoon.
  Devil May Cry 4 on odotusten mukaan huippu. Mikä grafiikka!
  The World Ends With You on taas Square Enixin peli eli ei ihme, että on hyvä. Tykkään sen uudesta pelisysteemista, hahmoista ja juonesta.
  Final Fantasyistä vielä lisäys: Uusimmat tulevat olemaan mahtavia, kolme XIII:t! Erityisesti odotan Final Fantasy versus XIII.

  in reply to: Shounen Ai:ta etsimässä :3 #97730

  Tactics on nätti sarja niin piirtotyyliltä kuin tarinalta. Mutta jos ei japanilainen mytologia kiinnosta niin voi olla hitaanpuoleinen. Itse tykkäsin tosi paljon, kun pari vuotta sitten katsoin. K13

  Cluster edge. Sotilaskoulu pohjalta. Nätti piirtotyyli ja juoni pitää mukanaan. K13

  Meine liebe ja Meine liebe wieber. Kertoo saksalaistyylisestä sotilaskoulusta. Oikein mukava sarja. K13

  Saint beast. Todella sweet-sarja. Sarjaan kuuluu 6 jaksoa plus 13+2 OVAa. K13

  Yami no matsue. Vähän rajumpaa, K15/16 tavaraa.

  Nyt kun puhutaan shounen aista niin ei paljon muuta ole. K16 eteenpäin on jo yaoia, mutta itse tykkään yleisesti käyttää sanaa BL (boy/’s love), kun puhutaan sekä yaoista että shounen aista.
  Jokunen K18 sarjakin on, mutta taidan jättää ne nyt pois, kun tällä foorumilla on niin nuorta väkeä.

  in reply to: CosplayGaala 2010 #95243

  Tulossa ollaan, cossina Vincent Nightray (Pandora Hearts) tai Fay D. Flourite (Tsubasa). Asia riippuu siitä ehtiikö Vincen peruukki tulla, ebaysta kun tilasin X)

  in reply to: Fighting Dreamers Production #95241

  Twin teki asiasta videon, mutta poisti, koska ei halunnut sen sillä lailla levitä, joten ei puhutaisi asia näin ääneen, vaikka ei se salaisuus ole.

  in reply to: Mitä TV-sarjoja seuraatte? #86234

  Ainoa mitä todella seuraan on Rillit huurussa.
  Nörttikulttuurin harrastajana tunnen samaistuvani hahmoihin ja ymmärrän vitsitkin xD Sheldon on kyllä niin hieno henkilöhahmo, että samanlaista saa etsiä.

  Muuten tulee katsottua jotain Simpsoneja ja Frendejä, jos ei ole illasta mitään tekemistä, mutta muuten ei tv enää ääreensä vangitse…

  in reply to: Mangapäivä 12.9.2009 #67508

  Mahdollisesti tulossa. Cossista en ole varma vielä….

  in reply to: Reborn! #63338

  SPOILER manga:
  Juu, vähän liikaa tekstiä chapussa, mutta eiköhän sitä selvitä xD. Irien arvo laski. Sinäänsä hän pilasi Byakuranin (sai sen tajuamaan aikamatkustuksen tai vastaavan). Tosin tulevaisuus ei olisi mitään ilman Byakurania XDDD

  Anime:
  Nää fillerit vaikuttavat mielenkiintoisilta, varsinkin kun viimesimmässä jaksossa Hibari ja Mukuro kohtaavat jälleen *torven toitotusta ja yleisö hurraa* XD Seuraavassa jaksossa kai hautaavat sotakirveen hetkeks ja mättää Skullin. ^_^

  END

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 199 total)