Shiroyuuun

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Leipominen #106769
  Shiroyuuun
  Member

  Juuri äsken leivoin raparperipiirakkaa :—D Ihan hyvää, vaikka ulkonäkö pisteitä ei paljon tipukkaan.

  in reply to: Mikä tulee mieleen edellisestä sanasta? #106736
  Shiroyuuun
  Member

  Kaukosäädin.

  Silmälasit?

  in reply to: Japaniksi vai Englanniksi? #106714
  Shiroyuuun
  Member

  Ehdottomasti japaniksi, en englanninkielisiin koske pitkällä tikullakaan. Tykkään originaaleista sen verran paljon, että niillä kaikki pitää katsoa. Muutenkin, on kiva bongata tuttuja ääninäyttelijöitä sieltä täältä, ja se onnistuu vain japaniksi puhutuissa versioissa :—-D

  in reply to: Kigurumi #106710
  Shiroyuuun
  Member

  Kaverini onkin joskus vuonna miekka ja kilpi näköjään jo kertonut että kigut omistetaan :””D Tilattu kettu-kigu siis kaapista löytyy, ja käyttö on huvennut _todella_ paljon. Onhan se yhä ihan kiva, mutten taida kehdata sitä päälle laittaa, julkisille paikoille ainakaan.

  Itse tehty kigurumi on vieläkin haave, mutten uskalla minkäänlaisia ompeluprojekteja aloittaa tuolla esihistoriallisella ompelukoneella joka meillä on.

  in reply to: Arvaa edellinen biisi #106707
  Shiroyuuun
  Member

  Three Days Grace – I hate everything about you, vai mitä?

  in reply to: Rankkasateessa [An Cafe, MikuxKanon] #101832
  Shiroyuuun
  Member

  Pyydän anteeksi kaikilta jotka ovat odottaneet tähän jonkinlaista jatkoa, kun sitä ei ole kuulunut. Tämähän on odottanut ensimmäistä lukuaan lievästi sanottuna ikuisuuden! D: Ei ole kirjoittaminen oikein inspannut, ja vaikka luku onkin jotenkin päässä kehkeytynyt, en ole saanut kuin alun näpyteltyä.

  Muitakin ficci-ideoita on kehkeytynyt tämän ikuisuuden aikana, mutta alkuun ei ole päästy. Se yksi Death Note ficci tosin saatiin alkuun, mutta aluksi se jäikin.

  Anteeksi vielä, yritän kyllä saada sen ensimmäisen luvun kirjoitettua. Hildulle vielä sen verran, että Mikun pitäisi ilmestyä silloin. Ja kiitos kommentista! : )

  in reply to: Rankkasateessa [An Cafe, MikuxKanon] #97641
  Shiroyuuun
  Member

  Kiitos kommentista, RynoW. Kiva että sinäkin tykkäsit, ja jatkoa kirjoittelen parhaillaan. Hieman hitaalla tahdilla, ikävä kyllä. Mutta hitaasti hyvä tulee, eikö? 8))

  in reply to: Rankkasateessa [An Cafe, MikuxKanon] #97436
  Shiroyuuun
  Member

  Kiitos kovasti! Ihanaa, että edes joku vaivautuu kommentoimaan! 8)

  Tuon virheen korjaankin pikimmiten, taidan myös jopa piikitellä betaani joka ei huomannut tuota >:)) Tulevaisuudessa täytyy opetella niin tarkaksi etten betaa tarvitse… (Ikävä kyllä muuten sieltä voisi löytyä useampikin tuollainen moka 8D)

  Ja kiva että tykkäsit myös, nyt kun joku kommentoi, niin pakottaudun jatkamaan heti kun saan jotain aikaiseksi. Söpöllä katseellasi voinee myös olla jotain tekemistä asiaan..? =D

  in reply to: Haasteficcejä muille! #95887
  Shiroyuuun
  Member

  Minullekkin saa haaseficin laittaa tulemaan, nyt kun olen kirjoittelusta innostunut. Minulla tosin on tälläkin hetkellä kaksi kirjoitusta kesken, että en lupaa saada sitä pikaisesti valmiiksi tai mitään.

  Hentaita ja yuria en suostu kirjoittamaan, joihinkin yaoi-viittauksiin saatan suostua. Muuten shoujo-ai, shonen-ai ja heteromeininki menevät kyllä läpi.
  Furubasta, Gravitationista, jostakin Arina Tanemuran suomennetusta sarjasta tai An Cafesta voisin mielelläni kirjoittaa. Sanon kuitenkin suoraan, etten kirjoita Miku x Bouta tai mitään, missä Kanon on semenä, vaikka henki menisi. Myöskään Tohma x Yukiin tai Shuichi x Maikoon en koske pitkällä tikullakaan. Furubassa ei mitään "rajoituksia" sitten olekkaan.

  in reply to: Erase [SasoDei, lievä angst] #95882
  Shiroyuuun
  Member

  Ihana ficci, kaikenkaikkiaan~ Teema on kiva ja tämä oli hyvin kirjoitettu. Virheitä en löytänyt. Ja koska en nyt osaa tämän paremmin kommentoida, käytän tuota ah-niin-ihanaa lainausnappulaa.

  räsynukke wrote:

  Ajatuksia.

  Toinen miete seurasi ensimmäistä ja kolmas liittyi joukon jatkoksi. Ajatukset alkoivat kiertää kehää, hyppivät ryhmänä Deidaran pään sisällä. Sinne ja tänne, poukkoilivat edes ja takaisin.

  Eivät jättäneet häntä rauhaan.

  Sitä oli jatkunut jo pitkään. Liian pitkään.

  Aah, rakastan tätä alkua *33* Se on jotenkin todella ihana ja tuo "hyppivät ryhmänä Deidaran pään sisällä." on jotenkin kekseliäs.

  räsynukke wrote:

  Tyhjyys oli tunteettomuus.

  Tästä lauseesta tykkäsin kanssa todella paljon. Hieno. 8)

  räsynukke wrote:

  Deidara oli luullut tietävänsä, miten käyttäytyisi. Hän oli monta kertaa kuvitellut, että itkisi -kaikkihan itkevät, miksei siis hänkin? Varmasti, hän oli kuvitellut, varmasti hän huutaisi. Itkisi ja huutaisi. Hän oli kuullut tarpeeksi tarinoita kuolemasta tietääkseen, kuinka sen jälkeen elämän täyttäisi pohjaton suru.

  Tämä oli outo. Tai siis, Deidara on niin ylpeä että on vaikea uskoa hänen hyväksyvän sen että itkisi ja huutaisi. 8D Mutta se kuulosti silti hyvältä, eikä jäänyt häiritsemään.

  räsynukke wrote:

  Rakastaisiko Sasori häntä edelleen?

  Jos hän kuolisi?

  Ja siinä se oli, ensimmäinen hymy Deidaran kasvoilla pitkään aikaan. Virnistys, pelkkä irvikuva siitä joka se oli joskus ollut. Mutta hymy silti.

  Siirtämättä hetkeksikään silmiään käsillänsä lepäävästä skorpionista, tappavasta, kuoleman vaarallisesta skorpionista, Deidara kohotti toisen kätensä. Avasi suunsa viimeisen kerran.

  "Katsu."

  Kaikki ajatukset katosivat.

  Lopetus oli ihana, ihana ja ihana. Kaunis, ja todella hyvä. Mutta silti; yhyy, kehtasitkin tappaa Deidaran! D:

  in reply to: Saat anteeksi, Mello #95862
  Shiroyuuun
  Member

  Aaa, kiitoksia kehuista, BaKa-san! Näin kyllä tämän viestin aikoja sitten, mutta jotenkin jäi vastaamatta… Anteeksi :”3

  Paritus on tosiaan suloinen, ja hyvä jos tämän ficin loppukin sitä oli. 8) Itse en tosin kehtaa enää lukea tätä pätkää, mutta hyvä että jotkut siitä silti pitävät. Hyvin kirjoitettu? Kiitos! Mutta ei tämä kyllä muuten hyvin kirjoitettu ole, kieliopillisesti vähävirheinen vain. XD

  BaKa-san wrote:

  Mutta mitäpä sitä ei Mellon takia tekisi.

  Näin juuri. Itse hakisin suklaata vaikka 24/7 jos herra niin vaatisi 8–D

  Kiitos vielä kehuista~ Tällä hetkellä työstän Miku x Kanon-ficciä (jonka aloitin tänään XD epilogi on valmis, en tiedä uskaltaako tänne laittaa.) + sitä uutta Wammy’s House-ficciä, joka etenee tosin kovin hitaasti.

  in reply to: Ärsyttävin mangahahmo top 5! #94647
  Shiroyuuun
  Member

  Kyllähän näitäkin hahmoja on, vaikka yleensä opin tykkäämään monista hahmoista.

  Kiyomi Takada, Death Note – Ei herranjumala, mikä ämmä. Misakin on yliärsyttävä ilmapää, mutta Takada on niin ällönimelä ja itsevarma ja muutenkin maailman turhin hahmo! Jonka syytä on kaikenlisäksi että Mello ja Matt kuolivat! D:: Onneksi Light teurasti sen lehmän! Ainoa hahmo kaiketi, joka saa minut oikeasti kiehumaan.

  Sakura Haruno, Naruto – Menee vähän parempaan suuntaan Shippuudenissa, mutta inhoan Sakuraa eritoten alussa. Idiootti juoksee epätoivoisesti Saskan perässä, vaikka on se on ihan toivotonta. Ja inhosi Narutoa oikeastaan vain koska muutkin tekivät niin eikä ollut edes yrittänyt tutustua. Luuseri. Samaan syssyyn kuuluvat myös Ino ja Hinata, epätoivoista naisväkeä. Onneksi meillä on Temari, Tsunade jne.

  Kyo Aizawa, Power!! – Tässä hahmossa ei muuten ole mitään vikaa, mutta on liian nolo intoillessaan Chiharusta ja muistakin pojista. Liikaa myötähäpeää, eihän sitä kestä lukea.

  Gilraen wrote:

  3. Weed (Ginga Densetsu Weed)
  Monta miljoonaa kertaa ärsyttävämpi tapaus kuin isänsä. Weed on paitsi raivostuttavan ylivoimainen taisteluissa, myös liiankin hyvä kaikkia kohtaan. Järjettömin teko häneltä on kyllä ehdottomasti Hougenin puolustaminen sen jälkeen, kun hän on itse taistellut tätä vastaan ihan raivopäänä (animessa ainakin, mangasta en tiedä). Selittelee siinä kaikille, että elämää pitää kunnioittaa, ja että kaikki ansaitsevat elää ja niin edelleen. Argh.

  Tämä on niin totta. Weed on häpeäksi isälleen ja isoisälleen (+ isoisoisälleen) joita minä itseassassa arvostinkin. Niillä on juuri sopivasti oikeanmielisyyttä, mutta Weed on niin kakara että ei tapa ketään, ja sitten ne vielä ylistävät Weediä siksi! Oli niin hermot mennä. Weed on muutenkin niin turha hahmo, koko GDW oltaisiin voitu olla tekemättä.

  – Toki lähes kaikki TMM -tyypit, perustelutkin löytyvät jo täältä.

  //Veikkaampa, että monet tytöt vihaavat tyttöhahmoja koska ne vievät kaikki hyvännäköiset miehet. :–D Toinen osa vihaa niitä koska ne eivät itse osaa mitään jne. Itse kuulun varmasti molempiin ryhmiin. 8—D//

  in reply to: Minkä manga-sarjan maailmassa haluaisit olla? #94634
  Shiroyuuun
  Member

  Näitäkin varmasti riittäisi, kiittäkää luojaanne etten nyt muista oikein mitään. :—D

  Naruton maailman ehdottomasti! Hyvännäköisiä Ninjoja, kaikenlaista hyvää syötävää (hehz) ja mitkä maisemat ja paikat! Olisi tosi siistiä asua vaikka Konohassa~

  Loveless olisi sitten toinen. On hauskaa kun neitsyyden merkkinä on söpöt korvat ja häntä~ Ja se että kaikilla on jokin "tosinimi". Olisi kiva omistaa myös Fighter (tai Sacrifice jota ei kyllä omisteta, ei sekään olisi huono vaihtoehto).

  Ouran High School Host Club olisi myös jotain todella mahtavaa! Hostit ovat hotteja, niiden kestittävänä olisi varmasti aina hauskaa. Mieluummin olisin tosin Host ja pääsisin juttelemaan muille Hosteille paljon läheisemmin~ ♥

  Kissojen Valtakunta & Henkien kätkemä eivät ole mangoja, mutta noihin olisi todella siistiä päästä. Kolmas samanlainen olisi myös se Haurun linna Liikkuvasta linnasta.

  Muumitkaan eivät ole manga, mutta muumipiirretyt ovat periaatteessa animea. Muumilaaksoon muuttaisin vaikka tältä istumalta. Sehän on lystikkäin paikka koko universumissa!

  in reply to: Hokuto Manga #94627
  Shiroyuuun
  Member

  Kirjastosta (kaikki kunnia sillekkin paikalle) olen minäkin lukenut molemmat Hokutot, toisen osan luin viime viikonloppuna kaverilta, oli ihan kiva lukea uudelleen, oli paljon juttuja mitä en muistanut ollenkaan. 8) Ykkösestä en kamalasti muista, mutta hyvä sekin oli. Kakkosesta suosikkini ovat Vaahterasiirappisörsseliä ja se Yakuza-juttu jonka nimeä en muista, ikävä kyllä. (Se on shounen-ai~ Ja ihuna stoori muutenkin ^^)

  in reply to: Death note #94087
  Shiroyuuun
  Member

  Death Note kuuluu yksiin suosikkisarjoihini, mangan olen lukenut jokseenkin hajanaisesti ja animekin on katsottu viimeistä episodia lukuunottamatta, jonka katson varmaan pian, näinä päivinä.
  Youtuben ja muiden netin syövereiden avulla toisaalta tiedän hahmoista ja sarjasta yhtä sun toista, ilman että minun on tarvinnut keskittyä sarjaan nenä siinä kiinni. Myös kaikenlainen fanituotanto on edistänyt niin tietämystäni kuin mielipiteitäni vähän kaikesta.
  Sarja on aivan hurmaava, niin mangana kuin animenakin. Taide, idea, juoni, teema, hahmot, hahmojen ääninäyttely (Mamoru Miyano ♥ ) animessa, animen musiikit etc. kaikki muu. Aivan nerokasta! Koko sarja taiteesta ideaan on vähän vanhemmalle väelle, en minä ainakaan pikkulapsille antaisi Death Notea käteen ihan heti. Eihän pienenpieni pää edes ymmärrä niin monimutkaista ja vakavaa (sekä runsasta) tekstiä, raa’asta meiningistä puhumattakaan. Vaikka kyllä lapsille kaikenlaista raakaa näytetään nykyään joka tuutista. Kuusivuotiaat pelaavat ja katsovat K-18 elokuvia ja pelejä jne.
  Minuun tuollainen ihmismieltä käsittelevä juttu tehoaa. Hahmot ovat kaikki mielenkiintoisimpa mitä tiedän; aivan hemmetin älykäs herkkuja ahtava kaikessa-hyvä etsivä, oikeudenmukainen, komea opiskelija, joka hetkessä muuttuu massamurhaajaksi ja suklaaholisti jolla on vakava ongelma asettamansa kilpailuasetelman tähden etc.etc. Sarjaa saa myös tosissaan miettiä. Sehän on oikeastaan aika syvällinenkin sepustus. Ja nerokas; pienellä vihkosella voi tappaa muutaman ehdon täyttyessä kenet vain. 8D Ja sarjassa on fantasiaa kaikesta realistisuudestaan huolimatta.

  Koska tuo näytti menevän täydeksi jaaritteluksi otankin suosikkihahmoni nyt tähän loppuun vain (eivät ole järjestyksessä!):
  ~ Matt – Tämä herra on saanut minut täysin puolelleen, silkka rakkaus, en minä muuta osaa sanoa. 8D
  ~ Mello – Tottahan toki tämä pikku suklaa-addikti on yksi suosikki
  ~ L – Ihan nerokas hahmo, pakko sanoa >3 Kun päähenkilö on ylivoimainen, myös vastustajan pitää olla (kun tämä ei ole typerä mättösarja)
  ~ Near – Leluilla leikkivä söpö poika, joka on fiksukin kuin mikä ^3^ No anteeksi että koko Wammy’s Housen väki on minun suosikkilistallani (toki Watari, BB, ja muutkin oikeastaan täällä ovat)
  ~ Mikami – Tämä jos mikä on loistava hahmo! Mikami on fanipoika, josta ei voi olla tykkäämättä. Sillähän on täyden kympin hymykin 88DD

  Mahdollisia spoilereita tästä eteenpäin.
  Ainoat hahmot keistä en ollenkaan pidä ovat Misa (onhan siitäkin iloa ja hyötyä ollut) ja Takada. Takadasta en edes viitsi käyttää sellaista kieltä mitä välillä satun käyttämään. Koko naikkonen on raivostuttava lehmä, ja syytän häntä Mellon ja Mattin kohtalosta. Light ei kuulu suosikkilistaan, koska on Kiran syy että niin moni minulle tärkeä hahmo heittää henkensä, mutta muuten koko hahmo on täysin nerokas. Ulkonäössä ei ole valittamista, vaikka Wammyn pojat vievätkin voiton, ja Lightin/Kiran äly ei lakkaa koskaan hämmästyttämästä. Ja animessa "Raito-kun" on saanut kunnian saada Mamoru Miyanon äänekseen~! *33* Lottovoitto, sanon minä. Mies hallitsee Kira-naurun minun henkilökohtaista terapiaani täydellisesti. ;D Eikä saa unohtaa muitakaan helmiä, kuten Kappei Yamaguchi L:n roolissa. ♥
  Shinigamit ovat niin nerokas asia erikseen, etten heistä sanokaan mitään. Ehdotonta valiokastia suosikeissani, vaikkeivat nimet listalla esiinnykkään.

  Tekstissä on paljonkin aukkoja mielipiteeseeni nähden, mutten jaksa kirjoittaa pienoisromaania tästä, joten lopetan nyt.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)