SlamDunk

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 395 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: One Piece #125595
  SlamDunk
  Member

  "Chopper, sitä sattuu! Paranna se!"
  "Mikäs nyt on?"
  "Mocha…!"
  "Unnh…!"
  "Aaarh…!"
  "Dolan, säkin!?"

  Dolan pls

  in reply to: One Piece #125510
  SlamDunk
  Member

  Heitetääs tähän väliin sellanen villi arvaus kuin Aokiji liittyy Olkihattuihin… Tai ehkä apinallisiin (apinaattisiin) kapinallisiin?

  Luenpa tässä OP:ta nyt alusta. Kolmisen viikkoa takana ja kirjassa 29 mennään. Smoker on ihan mahti äijä ja on tosi tyhmää, ettei sitä ole näkynyt Alabastan jälkeen. No ok ehkä arkkien lopussa ja siellä Valkopartojen + merivoimien verilöylyssä (joillekin merilöylyssä, damn you Aokiji!). Onneksi astui nyt 66:ssa taas kuvioihin!

  Tajuaa kyllä tässä lukiessa, miten paljon olen unohtanut tästä sarjasta. No, tällähän se korjaantuu.

  Ainiin, Antti-sedälle lukijapalautetta. Käännös on muuten ärmeen bueno, mutta jokainen sana, jolla viitataan johonkin, mikä on kivaa tai hauskaa, on käännetty "lystiksi". Tai ainakaan en ole huomannut muita. Okei Tohtorinna Kurehalle se sopii kuin nyrkki Bellamyn silmään, mutta muuten ei ihan uppoa, varsinkaan piraateille. Eli jos aina johonkin väliin voisit laittaa sanan "kiva" tai "hauska", niin olisin kiitollinen.

  Edit: Niin ja kääntäjällä on myös härmistyminen ja tiivistyminen mennyt sekaisin. Tästä esimerkki kirjan 30 sivulla 146 ja myöskin Namin ja Miss Doublefingerin matsissa. Härmistyminen siis tarkoittaa sitä, kun höyry muuttuu suoraan kaasusta kiinteäksi, tiivistyminen taas sitä, kun kaasu muuttuu nesteeksi. Hmm… Vai olisiko kenties arvoisa herra Eikka Odakki tehnyt virheen, joka siirtyi käännökseen… Paha mennä sanomaan. Kerro meille tiedonjanoisille, Antti-Setä! (ketään muuta varmaan kiinnostakaan kuin mua…)

  in reply to: One Piece #125441
  SlamDunk
  Member

  Oho, pitkästä aikaa pystyy kirjautumaan sisään!

  Ei huhhuh, mitä tykitystä tämä uusin kirja. Nämä Nereidisaaren tapahtumat oli aika tylsiä, mutta nyt pitkästä aikaa ei yhtään jaksaisi odottaa uusinta kirjaa. Erityiskiitos Antti-Sedälle, joka taas loisti suomennoksillaan, joiden takia oikeastaan lopetin nettikäännösten ja ja japanitahdissa lukemisen. Nyt kyllä houkuttelisi taas aloittaa, mutta pitää pysyä vahvana!

  Jaa, vaikuttaisi siltä, että Buggy pääsi kuin pääsikin kaapparilordiksi, ihan kuin siitä palapalamiehelle tullusta lepakosta pystyikin päättelemään. Oppinut näköjään jo paloittelemaan muitakin kuin vain itseään. Smokeriakin taas näkyy, yks meikän lempihahmoista.

  Vähän luulen, ettei Jimbei liity olkihattuihin. Hienoahan se olisi, mutta taitaa olla vähän turhan iso kiho, että Oda laittaisi hänet Luffyn miehistöön.

  Kaikkea hienoa tapahtui, ja olen nyt niin täpinöissä, että kirjoituskaan ei oikein suju selkeästi 😀

  in reply to: Suuri mangamyynti ^^ #123687
  SlamDunk
  Member

  Ne on niin hyviä että kaikilla on ne jo ;]

  in reply to: One Piece #123334
  SlamDunk
  Member

  Lähetin tän jo Odalle, mutta tuntuu kyllä vähän, että englanninkielisten kirjekuorissa olevien korttien on vaikea päästä kysymysnurkkaan. Pistetäänpä tännekin pohdittavaksi: Eli, Oda sanoi jossain, olikohan se joku kysymysnurkka 24 tai 25:sta, siitä keltakantisesta, jossa oli ne kaksi komeeta apinaa. Sanoi, että kaikki Wanted-fotot ottaa joku pienikokoinen nainen jolla oli spiraaliposket ja sellanen aika pähee fleda. (Nimi siis sanotaan siellä ja kuvakin on, allekirjoittaneella vain on aika hatarat muistikuvat) Mutta, Sanjin kuvan ottanut merivoimasälli, joka oli amatöörimäisesti unohtanut linssisuojuksen päälle, oli joku mies ja aika kaukana pienikokoisesta (tai no, onhan se nyt aika pienikokoinen, kun pitää mielessä, että sarjahan on One Piece).
  Eli mitäs tämä nyt sitten on? Ellei alkuperäinen kuvaaja ole käynyt ahkerasti kauneusleikkauksissa, niin voisiko olla, että herra Odalla on käynyt VIRHE!?!?!?!

  in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #123209
  SlamDunk
  Member

  ^
  Asiaa, kannatetaan!

  in reply to: Kysymys seuraavalle #122733
  SlamDunk
  Member

  Taitaapi olla tuo Harry Potter ja Puoliverinen Prinssi. Muistan, kun joskus kahdeksisen vuotta sitten sen sain, niin ei vaan pystynyt lopettamaan lukemista ja lukusessiot venähti sinne neljään asti yöllä. Sillä on myös tosi hyvä jälleenlukemisarvo, että on ihan senkin puolesta hyvä.
  Kirjahan oli ihan mahtava kerronnaltaan ja juoneltaan ja oli paljon jännempi ja monipuolisempi sarjan aiempiin kirjoihin verrattuna. Varsinkin ne kaikki Voldemortin lapsuudenajan kertominen ja lopussa hirnyrkin metsästäminen oli tosi hienoja kohtauksia.
  Mutta eihän se kirja nyt enää niin hieno ole, kun sen on jo lukenut ja fantasiakirjallisuus on alkanut tuntumaan lapselliselta (mitä se ei aina tietenkään ole) ja itseään toistavalta. Mutta samanlaista uppoutumista kirjaan mulla ei ole ikinä tota Härski Potter kutosta ennen ollut eikä myöskään jälkeen, joten sen täytyy olla sitten se

  Seuraavalle: Jos saisit valita itsellesi kolme toivetta, mitä toivoisit? (ei siis mitään maailmaa parantavia ja muita miljoonaan kertaan kuultuja juttuja)

  in reply to: One Piece #122460
  SlamDunk
  Member

  No just edellisellä sivulla sanottiin, että julkaisu vähän viivästyy. Ja sen jälkeen julkaisutahti muuttuu kolmeen kk per kirja.

  in reply to: One Piece #122406
  SlamDunk
  Member

  ^Nyt jo 3 kuukauden välein? Jahas, jahas. Tulee olemaan vielä vaikeempaa odottaa uutta numeroa, mutta minkäs sille mahtaa. Mutta loistavaa, että yritätte julkaista Wantedin (: Sitä on kyllä odotettu.

  in reply to: One Piece #122404
  SlamDunk
  Member

  Tuli tuossa eilen hapkido-treenien loppumietiskelyssä mieleen, että jos Luffy venyttäisi itteensä ääeimmillee ja laitaisi kaikki raajat ynnä kehon umpisolmuihin, niin mitäs sitten tapahtuis, kun Mustaparta tulisi ja veis voimat pois. Repeäiskö Luffy osiin vai tä?

  Jesjes, neljä päivää seuraavaan kirjaan.

  in reply to: Off-Topic #122300
  SlamDunk
  Member

  Tervepä terve! Enpä ole tainnut tänne ikuisuuksiin kirjoittaa, ei vaan ikinä jaksa… No mutta kuitenkin, syksy lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Autokoulukin alkoi, teoriapuoli ihan loppusuoralla ja 2. päivä ensi kuuta ois eka ajotunti.

  Joo, rahaa menny tässä parin kuukauden aikana ihan törkeesti. Eka autokoulumaksu 1400 erkkiä, mangaa (oikeastaan vaan Planetes 3) ynnä muuta, sitten Sony Walkman 130 € ja vielä toiset 130 € uuteen biljardimailaan. Edellinen meni rikki, kun koitin kummalla mailan päällä saisi enemmän tuhoa aikaan, kun löisi sillä niin kuin pesismailalla. No meni sit katki ja suuri tieteellinen koe tyssäs siihen. Oon kohta vararikossa.

  Ja elämä pyyhkii ihan hyvin, paitsi että vapaa-aikaa on vaan niin ruutanan vähän, kun autokoulu, koulu, hapkido, kitara ja piano kuitenkin verottaa sitä aika paljon. Mut kohta toi autokoulu ainaki lähtee pois päiväjärjestyksestä, et josko sitten ois vähän paremmin. Ja ens viikolla pitäis saada ykkösjakson kokeet takas. Johan niitä on jo melkein kuukaus odotettu…

  On muuten aika hirveen noloa, kun istuu luokassa ja on ihan hiljasta ja kukaan ei istu sun vieressä. Sit tulee joku hauska juttu mieleen ja alkaa repeilee sille yksin siellä luokassa ja kaikki kääntyy kattomaan ku ois mikäkin mielisairaalapotilas…

  in reply to: Pudota manga- sarja! #122220
  SlamDunk
  Member

  No molemmissa on aika karmea piirrostyyli, mutta juonen perusteella Valkyria Chronicles vaikuttaa mielenkiintoisemmalta. Vaikka ei kyllä sillä, että rupeisin sitä joskus lukemaan…

  Uutta!

  Giant Killing
  Bakuman
  20th Century Boys
  Real
  Hunter x Hunter
  Eyeshield 21
  Planetes
  Shingeki no Kyojin
  Beelzebub
  Fairy Tail
  Monster
  Sgt. Frog
  Rurouni Kenshin
  Chi’s Sweet Home
  Vinland Saga

  in reply to: Trinity blood #122158
  SlamDunk
  Member

  ^No en kyllä yhtään ihmettele, että et ole mitään saanut selville, kun et voi edes edellistä viestiä lukea.

  in reply to: Mitä TV-sarjoja seuraatte? #121913
  SlamDunk
  Member

  South Park: On kyllä niin loistava sarja. Satiiria, parodiaa ja vessahuumoria. Toimii. Tulee kyl katottua jokainen jakso.

  Psych: Tää on kyllä niin loistava sarja. Päähenkilö on opetettu kiinnittämään huomiota yksityiskohtiin ja se ratkaisee sen kyvyn avulla rikoksia. Paitsi että se esittää meediota ja vetää aina himmeet tekokohtaukset, kun se muistelee jotain näkemäänsä rikosaineistoa. Paketti on höystetty komedialla ja saa kyllä aina kunnon naurut, kun kattoo ohjelmaa. Harmi, että ei näy Suomessa. Tuotantokausiakaan ei myydä, kuin kakkoseen asti täällä. Pitää ladata jaksoja netistä.
  Suosittelen, todellakin.

  Mentalist: Vähän niin kuin dramatisoitu versio Psychista (ja tuntuu, että Mentalist on oikeasti kopioitu Psychista). Idea on hyvä, juoni on hyvä, hahmot on hyviä, kokonaisuus loistava. Tää onneksi näkyy Suomessa ja kohta pitäis alkaakin jo kolmas tuotantokausi.

  Muita en oikein katso. Paitsi tietty Frendit, mutta katon niitä aina satunnaisesti DVD-bokseilta.

  in reply to: Off-Topic #121791
  SlamDunk
  Member

  eerol wrote:

  Näitä on jo luettu:
  One Piece, Full Metal Alchemist, Eyeshield 21, Bartender, Tough, Dragonball, Bakuman, Psyren, Slam Dunk, Beelzebub, Real, HunterxHunter, Billy Bat, Pluto, 20th Century Boys, Nononono, Dragonball Multiverse, Captain Tsubasa, Jojo’s Bizarre Adventure, Bleach, Fairy Tail, Shingeki no Kyojin, Toriko, Sandland, Kajika, Silver Spoon

  No luepas vähän Makoto Yuukimuraa, eli Planetesia ja Vinland Sagaa. Molemmat ovat aivan hävyttömän hyviä. Vinland Sagassa on vaan se huono puoli, että yksi luku ilmestyy per kuukausi, eikä millään jaksaisi aina odottaa uutta lukua.

  Koulu vie ihan tajuttomasti aikaa, ens tiistaikskin pitäis tehdä enkun 250-sanainen essee ja lukea 340-sivuinen kirja äikän tunnille. Ei vaan jaksais, ei niin millään.
  Eipä tässä oikein mitään, frendit-maratoonia tässä vetelen ja odottelen, että inFamous 2:n hinta putois 30 euroon.
  Joo ja autokoulu alkaa ens tiistaina, mitäköhän siitäkin tulee…

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 395 total)