Tsuki no kage

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Ghiblin elokuvia #51312

  Ghiblin elokuvat ovat aivan parhaita! 😀 Oma suosikkini on Maameren tarinat, luin cinemangan, katsoin elokuvan ja lopulta luin kaikki romaanitkin. Olen jopa kirjoittanut sarjasta ficin, joten saa haukkua faniksi. Ja olen ajatellut katsoa Nausicaän joskus, jos vain löydän sen jostain. Taisin jossain vaiheessa odotella sitä kotikaupunkini elokuvateatteriin, mutta sitä ei tainnut koskaan tulla… nyt pitäisi metsästää dvd jostain. Lainasin kirjastosta kolme ensimmäistä mangaa, kai tiedätte ne mustavalkoiset A4-kokoiset. Ovatko ne niin kuin cinemangaa vai onko leffa hieman erilainen?

  in reply to: Animecon 2009 #51311

  Olen tulossa yhden kaverini kanssa, mutta en tiedä, kuinka kauan aion viihtyä. Cossaan Mermaid Melody Pitchi Pitchi Pitchin Saraa ihmismuodossaan Black Pearl Mermaid Princessina. Joo, monimutkainen ja pitkä nimi, mutta asu itsessään on onneksi tosi yksinkertainen. Katsotaan vaan, saanko sen tehtyä. Siellä ehkä nähdään!

  in reply to: Teiniagentti Luna #46919

  Juu, olen lukenut ja tykkäsin kyllä kovasti. Lainasin joskus kirjastosta osat 1 ja 2 ja tykästyin todella. Viime kesänä ollessani kyläilemässä tätini luona Helsingissä hoksasin kolmannen osan ja oli ihan pakko ostaa. Kaksi viimeistä ostinkin sitten ihan kioskilta. Mutta tykkäsin kyllä todella paljon sarjasta, juoni oli melko mielenkiintoinen ja piirrostyyli selkeä ja helposti ymmärrettävä. Mielenkiintoista oli ainakin Oliverin äidin ilmestyminen sarjan viidennessä osassa. Francesca oli mielenkiintoinen hahmo, mutta kyllä vähän harmitti, ettei hänelle kerrottu Lunan alkuperästä. Kokonaisuudessaan kyllä hienoa työtä, mutta en tiedä, ostaisinko, jos sarja jatkuisi. Ehkä.

  in reply to: Re: Anime oheistuotteet #46825

  Pientä päivitystä edelliseen viestiini, kamaa tuli hommattua Traconista jonkin verran. Kröhöm.

  A4-kokoinen Naruto-juliste (saattaa olla shippuuden-kaudelta)
  Naruto-otsanauha
  Kunai-heittokeihäs ja -tähti
  Naruto-ranteenlämmitin
  Death Note -vihko (no ei tietenkään oikeasti toimiva te, jotka melkein saitte sydänkohtauksen ajatuksesta!)
  Light Yagami -figuuri
  Death Note -CD

  Joo… eiköhän siinä ollut kaikki. Ja ainakin viisikymppiä kulutettu noihin.

  in reply to: Ōkami #46245

  Kaverini sanoi päässeensä läpi, eli kiitokset Nicohakulle!

  in reply to: Cosplay vs. ei-cosplay #45955

  Mimeko, Shoe ja te muut jotka puolustitte ei-cossaajia coneissa: Ihan täyttä asiaa! Meikäläinen on ollu tkiinnostunut mangasta ja animesta noin puolitoista vuotta ja cosplaykin kiinnostaisi, mutta kun ne hiivatin asut. Kaikki eivät osaa käyttää ompelukonetta eikä kaikilla ole varaa ostaa pukua jostain Amerikasta. Ja aika harvoin saa aikaan tunnistettavaa asua, jos vain yhdistelee alekoreista löytyneitä vaatekappaleita. Eijei, ihmiset, kyllä coneihin saa mennä cossaajana tai ei-cossaajana, ei se siitä riipu. Minä aion kyllä ainakin "puolicossata" Traconissa ja aion kyllä tehdäkin jotain. Bofferityöpaja, Animekaraoke ja Hare Hare Yukai -tanssi ovat listan kärjessä, siitä vain sitten minua etsimään.

  in reply to: Mermaid Melody Pitchi Pitchi Pitch #45886

  Pitää varmaan lisätä, että onnistuin tässä viikko sitten tykästymään myös Return to the Sean italiankieliseen vastineeseen Assoluto Amoreen. Opettelen parhaillaan ulkoa. Ei kenelläkään hajua, mitä sanat tarkoittavat? Kaverini tulkkasi, että otsikko tarkoittaa "Päättymätön rakkaus", mutta kaikki muu on lähes hepreaa. Tajuan vain sanan sieltä, toisen täältä, opittu lähinnä musiikin teorian tunneilla (termit ovat italiaa).

  in reply to: Surulliset kappaleet #45884

  Nykyisin kyllä aika monikin biisi saa minut surulliseksi tai aiheuttaa muuten tunnekuohuja. Normaalia musikaaliselle teinitytölle?

  in reply to: Ōkami #45016

  Yhdellä kaverillani on tämä peli ja hän puhuu siitä jatkuvasti. Kuulostaa ainakin mielenkiintoiselta, olen ajatellut kokeilla joskus itsekin…
  Kaverini on kyllä ilmeisesti jumissa jossain kohtaa… hän on vähän huono selittäjä, mutta sain sen verran selvää, että pitäisi hypätä jonkin sortin laavahuoneen yli. Tasanteen, josta pitäisi hypätä, edessä on jonkinlainen seinä, joka liikkuu, kun tulee lähelle… sytyttääkö kenelläkään? Miten siitä pääsee läpi, luulen että jelppi kelpaisi ystävälleni todella…
  P.S. Peli on Wii-versiolla, jos muistan oikein.

  in reply to: Mikä sinusta tulee isona? #44773

  Kirjailija, sen olen päättänyt. Tai ainakin se on TOP10-listan kärjessä tällä hetkellä (mitä minä höpisen, ei minulle edes ole niin montaa ammattihaavetta!). Tarinankin ole jo suunnilleen päättänyt, mutta kirjoittamista en ole ajatellut vielä vähään aikaan aloittaa.

  Toinen haave olisi laulaja, mutta ei siitä sen enempää. Nähdään Idolsissa kuuden vuoden kuluttua.

  in reply to: Inuyasha #44772

  Sesshoomaru on kyllä sitkeä kaveri (aika "äijä"), kieltämättä. Someone wrote:

  Naraku taas on lähestulkoon ihailtavan sitkeä pirulainen (lähestulkoon siksi, että on suoraan sanottuna turhankin sitkeä)

  Yhdyn edelliseen puhujaan. Sääli, että 38-pokkarissa nyt kävi niin kuin kävi, olisin halunnut Sesshoomarun ja Kaguran tarinan jatkuvan. Ei, mutta, pitäisi varmaan puhu aanimesta. Se puoli on jo hoidettu, katsokaa ylempää.

  in reply to: Inuyasha #44569

  Puhutaanko nyt Inuyasha-ANIMESTA vai Inuyasha-MANGASTA?

  Kesälomalla ollessani kummitätini luona yökylässä Helsingissä hänen miehensä poltti minulle muistaakseni 83 englanninkielistä Inuyasha-animejaksoa. Katsoin "Only you, Sango" -jaksoon asti, mutta sitten innostus tyssäsi. Pitäisi varmaan katsoa loppuunkin asti… tykkään kaikkein eniten Kohakusta, eikä Kagurakaan paha ole (noin kuvaannollisesti katsottuna). Joskus yritin katsoa YouTubesta "The Castle Beyound the Looking Glass" -elokuvan (vai mikä sen nimi nyt olikaan) englanniksi tekstitettynä, mutta se jäi kesken, kun en löytänyt yhdessä vaiheessa enää jatkoa… Inuyasha-vaihe on tosin meikäläiseltä mennyt jo vähän ohi, mutta luen kyllä edelleen, katsoakin varmaan pitäisi. Aion jatkaa loppuun asti.

  in reply to: Arvaa kirja -peli #44565

  Unohdinko mainita, että sitaatin antaneen täytyy tarkistaa aina, onko tullut oikea arvaus ja jos on, kertoa, kuka arvasi oikein ja sitten antaa vuoro seuraavalle?
  Mutta kyllä, kyseessä oli Rick Riordanin Salamavaras.

  Vuoro Seyralle.

  in reply to: Surulliset kappaleet #44301

  *nyyh* Kyllä niitäkin löytyy.

  Eri Kitamuran Beautiful Wish ja Aoi Teshiman Teeru no uta ovat kyllä listan kärjessä, ja lisäksi – niin outoa kuin se onkin – Asumi Nakatan, Hitomi Terakadon ja Mayumi Asanon KIZUNA. En tajua, se ei ole edes surullinen kappale, mutta aina katsellessani animea ja tämä biisi kuuluu, minu aalkaa itkettää. En tajua.

  in reply to: Code Lyoko #43618

  Hm… en varsinaisesti seuraa sarjaa, mutta yhden kaverin luona käytäessä tulee aina jakso katsottua. Joo, piirtotyyli voisi ehkä olla vähän parempikin, mutta siihen tottuu. Ajan myötä siitä muodostuu aivossani jonkinmoinen "code-lyokomainen piirrosjälki". Mielenkiintoista on myös siirtyminen piirrosanimaatiosta tietokoneanimaatioon Lyokoon siirryttäessä. Tykkään ehkä eniten Yumista ja Ulrichista (kirjoitetaanko se noin?).

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 45 total)