Alchemist144

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 116 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #122889
  Alchemist144
  Member

  (En viitsinyt käydä läpi 30 sivua, mutta en usko monen edes tietävän tätä sarjaa. Siinä tapauksessa että tätä on jo ehdotettu, niin pahoitteluni.)

  Violinist of Hameln – Hamelnin Viulisti

  Maailman kaikki pahuus oli suljettu lippaaseen, jonka nainen nimeltä Pandora aukaisi päästäen vapaaksi sen sisältämät kauhut…

  Hamel on suurta viulua käyttävä sankari, joka pelastaa ihmisiä taistelemalla hirviöitä vastaan – hän tosin vaatii palveluksistaan huikeita summia… Vaikka hän on itsekäs, ahne ja uhraisi toverinsakin jotta välttyisi taistelulta, hän on maailman ainoa toivo demonikuningas Chestraa vastaan, jota hänen alaisensa yrittävät vapauttaa Pandoran lippaasta.

  Sain juuri luettua tämän suorastaan eeppisen 37-osaisen tarinan ja lukisin sen uudestaankin, jos se ei olisi niin vaivalloista tietokoneella. Se perustuu yksinkertaiseen tarinaan Pandorasta, mutta tällaista mangaa ei ole toista – ei edes huumorin osalta. Tähän mennessä ainoa sarja joka sai minut nauramaan yhtä kovaa kuin itkemäänkin. On sääli, että sillä ei ole sen ansaitsemaa huomiota, ei edes virallista käännöstä englanniksi.
  Jos tämä sarja julkaistaan suomeksi minun elinaikanani, voin kuolla onnellisena. Ottakaa tämä tosissanne, harvoin löytää mangaa josta niin mielellään maksaisi lukeakseen.

  in reply to: One Piece #121416
  Alchemist144
  Member

  zoka wrote:

  Pikkusiskoni luki One Piece:a tänään neljän viiden maissa yöllä ja kysyi kysymyksen joka ei ollut mulle itselleni ilmestynyt kertaakaan: "Miks Valkoparran nimi on valkoparta, vaikka sillä ei oo partaa?"

  *Syvä hiljaisuus*

  Minä: "Mikäs sitten, valkoviiksi vai?"

  *Molemmat räkättävät hullun lailla*

  Siis oikeesti olis todella uskottavaa ja pelottavaa: "Pelätkää, olen merirosvo Valkoviiksi!"
  Vihulaiset kuolisivat nauruun… XD

  Heräsi tuo kysymys itsellenikin, mutta en sillä pahemmin vaivannut päätäni – kyse on varmaan luontevammasta käännöksestä, kuten on jo mainittu. Muita käännöksiä olisi varmaan ollut Valkohapsi tai Valkohaiven. "Valkohapsi, pelätty joulupuk- eikun merirosvo."

  in reply to: One Piece #118208
  Alchemist144
  Member

  juha90 wrote:

  One Piece 56 ostettu ja luettu. Enkä kadu yhtään!

  Luvun 550 paljastus tuli kyllä niin puun takaa että meinasin lentää katon läpi! En olisi ikinä arvannut moista! Edes sadalla yrityksellä! Vieläkin kädet vapisee tätä kirjoittaessani! On yhä vaikea uskoa sitä…

  Omalla kohdallani ei tullut samanlaista reaktiota, vaikka tulihan se yllätyksenä. Enimmäkseen iski sääli Luffyyn, jos se ei ole tietoinen ja ymmärrys siihen, miksi merivoimat otti hirveän riskin Valkoparrasta huolimatta.
  Enemmän minua järkytti luvun 544 kansi. En olisi Sanjista uskonut, se kun on OP:n kovin naistenmies. Mutta homppeleilla on kai tätä maailmaa suurempia voimia, minkä Bontsi meille opetti. Kovasti toivon että tämä ei ollut hänen loppunsa ;_;.

  in reply to: One Piece #117549
  Alchemist144
  Member

  juha90 wrote:

  Eggles Up!in kysymykseen Inazuman sukupuolesta: Lienee turvallista olettaa, että Iwan alaiset leikittelevät välillä pyytämällä pomoaan vaihtamaan heidän sukupuolensa hormooneilla.

  Tuota mietin itsekin, mutta paras vain olla miettimättä kumpi kukaan alkujaan oli. Päänsäryn siitä vaan sain. Ja henkilökohtaisesti Inazuma näyttää minusta paremmalta miehenä.

  Antti-setä wrote:

  Kerrrrrassaan mahhhhhdoton spoileri: Luffysta tulee uuminen. Jatkossa näemme päähenkilön aina verkkosukissa.

  …hups, tulikin väärä väri. No, älkää lukeko jos ette halua.

  Aika paha jos tuo ei ollutkaan vitsi. Meinaan, voin jo kuvitella Luffyn verkkosukkiksissa, pikku hamosessa ja kehnossa meikissä… -w-
  Tuskin nyt sentään Luffysta tulee homppelia(tai Sanjista. En osaa kuvitella.), mutta niinkuin Bontsi-fiiliksissä? Se olisi aivan mahtava taisteluasu XD.

  in reply to: Soul Eater #112182
  Alchemist144
  Member

  Kaveri kuvataidekoulussa puhui siitä koko ajan ja pakkohan sitä oli kokeilla. Olin jo ekasta jaksosta lähtien koukussa ja nyt jo 37 jaksoa takana :3. Kaikki hahmot on niin hauskoja, mutta ehkä etupäässä Soul, Black Star, Kid, Stein, Crona ja Shinigami – Kaikki jollain tavalla koomisia. Jostain syystä tykkään harvoin naishahmoista shounen-mangoissa(pidän Cronaa poikana).
  Se kaverini on muuten aivan hillitön Stein-fani ja puhuu siitä koko ajan. Ja Stein on yllättävän helppo piirtää, haluaisin kyllä kokeilla Black Staria ^w^.

  Suosikkijakso on kyllä ehdottomasti 6; Soul ja Black Star tappelivat Kidiä vastaan Shibusenissa XD!

  in reply to: Minkä pirunmarjan söisit!? #111237
  Alchemist144
  Member

  Ehkä Gumigumi-marjan tai Trafalgar Lawin pirunmarjan. Joku logia-tyypinkin kävisi, mutta paramythia olisi minusta parempi. Jos sellaisia pirunmarjoja olisi; haluaisin kontrolloida vettä tai rautaa :3. Uimataidonkaan menetys ei sinänsä haittaisi, kun en ole uinut lainkaan viiteen vuoteen, mutta hukkuminen ei kiinnosta.
  Turhimmat/tylsimmät olisi varmaan ihoiho-, vaahtovaahto- ja varjovarjomarja. Ei olisi kivaa viedä auringonvaloa ihmisiltä ja sitten ne zombitkin olisivat riesana. TB:n zombit oli… tunareita :I.

  in reply to: One Piece #111235
  Alchemist144
  Member

  Zarky wrote:

  Pitää paikkansa, Gan Fall käytti myös itsestään monikkoa.

  Niinpä käyttikin! D: Mutta se sopi niinkin hienolle hahmolle kuin Ganfallille, ei Hancockille. "Me olemme kaunis" kuulostaa niin saakelin vajaalta.
  Muutenkin, onhan Hancockilla nätti naama, mutta Odan outo naisanatomia pilaa kokonaisuuden. Vähemmä kurveja ja enemmän vaatetta niin johan paranisi. Vaikkei sitä karmeaa luonnetta millään peitetä. Vihaan sitä hahmoa -_-.

  Nanakin wrote:

  Luffy tirkisteli Alabastassa kyllä ihan vaan muiden mukana. Ja siinä kohtaa kun sut on heitetty eroon sun kavereistas jonnekin hevon kukkuun, ei välttämättä alastomat naiset jaksa kiinnostaa.

  Tuo on kyllä totta; ilmeestäkin näki, että Luffy silloin Alabastassa oli vain ihan muiden mukana. Ja pökräsikin ihan samalla tavalla, kun tuli yllätyksenä. Niin kuin silloin kun Bon Clay vilautti Namina. Amazon Lilyssä taas Luffylla oli tärkeämpää mielessä(laiva, ruoka). Eikä Hancock ole oikein Luffyn tyyppiä.
  Luffya ei vaan voi nähdä sellaisena naisille kuolaavana zombina(kuten Sanjia). Sen haluaisin kyllä nähdä, kun Luffy oikeasti ihastuu johonkuhun. En osaa kuvitella sellaista naista.

  in reply to: One Piece #111040
  Alchemist144
  Member

  Siilikala wrote:

  OP 53 on nyt täällä! Ihan kädessäni. En aamulla löytänyt, mutta koulun jälkeen kävin uudemman kerran etsimässä, ja löysin 😆 . Ettäs tämmöistä tänään.

  Joko se tuli?! Että ihan ajoissa?! D: Pitääpä käydä hakemassa!

  Mitä taas tulee Buggyyn, se kaveri on jo ensiesiintymisensä jälkeen pudonnut muiden kelkasta. Onhan Buggy hauska hahmona, mutta en usko sen kovin paljon tässä ajassa vahvistuneen – merirosvokuninkaan paikkaa havittelevan sikavahvan kärkijoukon kanssa Buggy saisi helpolla turpaansa.
  Mutta siitä aloinkin miettimään, että miten Buggy pärjäisi Trafalgar Lawia vastaan? Pirunmarjavoimat menisivät aika päällekkäin.

  Alchemist144
  Member

  Ghost! 4 viimein tullut! : D

  Alchemist144
  Member

  Oikeastaan kaikki FMA:n kuolemat. Itken melkein aina, kun joku kuolee, vaikka en edes alussa pitäisi koko hahmosta(kuten jo mainittu Zabu ja Haku Narutosta). FMA:ssakin nyt 25:ssa ne kahden merkittävän hahmon kuolemat olivat niin surullisia TT_TT.
  Mutta verrattuna esimerkiksi One Pieceen, jossa melkein kukaan ei kuole – ei edes viholliset – silloin itkettää toverius. Water Seven/Enies Lobby -arcissa itkin kamalasti koska siinä sarjassa voi eläytyä niin paljon. Tosin se oli animena mielestäni vahvempi elämys kuin mangana.

  in reply to: Fullmetal alchemist #110908
  Alchemist144
  Member

  Mikila wrote:

  Alchemist144 wrote:

  D: Minusta se oli kauheaa, vaikka Roy on minustakin aika pälli hahmoksi. Raajat voi sentään korvata automeileillä, mutta näköä ei saa takaisin millään. Ja jos hän saisikin sen takaisin, sarjan uskottavuus menisi ainakin minulta.

  Ei multa ainakaan menis. Aattele nyt: Edin raajat vei portti. Alin kehon vei portti. Royn näön vei portti (tai jos haluatte pilkkua viilata ja sanoa että totuus, niin whatever). Ja Al oli jo saada kehonsa takaisin ja varmasti jossain vaiheessa saakin, joten ei olisi yhtään outoa, jos Roy saisi näkönsä takaisin. Ja jos ei saa, niin Hayatesta koulutetaan sille opaskoira! XD

  No periaatteessahan he kaikki voisivat hakea menetetyt osat takaisin portista nyt kun viisasten kiveäkin löytyy. Tai sitten löytyy joku toinen keino, koska kukaan tuskin kiveä kovin helposti suostuu käyttämään. Tarkoitin vain, että olisi aika latteaa että Roy saisi näkönsä takaisin, vaikka tämä oli vietykin siltä väkisin. Loppu olisi minusta paljon mielenkiintoisempi sillä tavalla.

  in reply to: LA ESPERANCA (marraskuussa 2010) #110878
  Alchemist144
  Member

  Juoni ei vaikuta ihan minun makuuni sopivalta, mutta koska en ole nähnyt piirrostyyliäkään en hirveästi viitsi tuomita etukäteen.
  Sitä paitsi ostan, koska BL ^w^. Ghost!:iinkin ihastuin heti! Toivottavasti Punis alkaa jatkossakin julkaista lisää BL-sarjoja.

  in reply to: Fullmetal alchemist #110845
  Alchemist144
  Member

  Mikila wrote:

  Jep jep, minäkin olin ensin että mitä hattivattia kun sillä näytti olevan kaikki raajat tallella. Mutta kyllä se varmaan näkönsä takas saa. Ois kyllä ollu hauskempaa, jos siitä ois tullu mykkä (kieli menny tai jotai). Eipä tarttis sitäkää kuunnella. 😉

  D: Minusta se oli kauheaa, vaikka Roy on minustakin aika pälli hahmoksi. Raajat voi sentään korvata automeileillä, mutta näköä ei saa takaisin millään. Ja jos hän saisikin sen takaisin, sarjan uskottavuus menisi ainakin minulta.
  Ja Rizankin luulin kuolevan ihan varmana. Se kävikin niin äkkiä, slik vaan. Kulman takaa olisi tullut sekin kuolema, mutten olisi jäänyt ikävöimään. Mutta Buccaneer TT_TT !!

  in reply to: Kustantajat tuhoavat nettilukemisen #110625
  Alchemist144
  Member

  Ei niin paljon haittaa. Koska:

  -Itse luen paljon mieluummin mangakirjoja kuin läppärin näyttöä.
  -Sarjoihin ei voi tutustua niin helposti, mutta Suomeenkin tulee jatkuvasti uusia sarjoja ja joutuisit joka tapauksessa kahlaamaan paljon mangavirtaa ennen kuin löytäisit todella hyvän sarjan josta tykkäät.
  -Nettikäännösten laatu vaihtelee. Joskus se on täysin surkeaa.
  -Luen mangaa mieluiten suomeksi kuin englanniksi.
  -Virukset.

  Enkä edes lue sarjoja joita ilmestyy Suomessa. Moni esimerkiksi lukee One Piecea netissä, mutta ostaa silti aina suomijulkaisunkin. Syy: uusi luku tulee viikon välein. Tankoubon Suomessa kahden kuukauden välein. On tietysti kyllä niitäkin, jotka lukevat mangaa vain netissä koska se on ilmaista, mutta siinäkin tapauksessa lainaan mieluummin kirjastosta.

  in reply to: Fullmetal alchemist #110621
  Alchemist144
  Member

  Katsoin jostain Kupolin sivuilta että 24/27 on tilanne nyt. Jännittää ja kauhuttaa, kun suosikkisarjani loppuu pian. Sitten pitäisi jaksaa vielä kahlata koko Brotherhood läpi, mutta sitten vain vertailisin sitä mangan lisäksi myös ekaan animeversioon TT_TT.
  Olen kuitenkin iloinen, kaksivitosen kannessa on pelkkää Alphonsea : D.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 116 total)