Hant

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,189 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Kohderyhmät #228561
  Hant
  Participant

  Shonen on suosikki kategoriani! Mutta suosikkeihini mahtuu myös esim. Wolf’s Rain joka on ehkä enemmän, hmm, apokalyptinen draama? En ole hyvä genrejen kanssa, mutta shoneniksi en kyllä luokittelisi sitä. Joten pitää mainita erikseen. 😀

  Enimmäkseen menee sellainen fantasia ja toiminta genret, myös yliluonnolliset jutut ovat mielenkiintoisia ja animessahan tätä riittää.

  Hant
  Participant

  Jotain riisiä, teriyaki kastikkeella, mutta tärkeintä oli että mukana oli myös tako-nakkeja!


  (Kuva Googlesta.)

  in reply to: Hopeanuoli -henkilötesti #228558
  Hant
  Participant

  Meikäläisen testi tulos on…

  Smith!

  • This reply was modified 8 years, 4 months ago by Hant.
  in reply to: Dragon Ball #228557
  Hant
  Participant

  ^martti kissa: Dragon Ball mangalle on oma keskustelualue mangasarjojen keskustelujen puolella, tässä näin

  Itse olen pari jaksoa katsonut Dragonball animea, mutta varsinaisesti tulin tänne kirjoittamaan DragonBall Kai animaatio sarjan jatkumisesta Majin Buu-saagan alusta. Olen kovin innoissani seurannut Kaita, vaikka tarina onkin aiemmasta animesta ja Dragonball Mangasta tuttu. Sarja on vain itselleni sen verran rakas, että mielelläni katson uusinta kierroksen, kerta vielä japaniksi tulee.
  Muuten Dragonball Kai sarjaa en ole seurannut alusta kuin kymmenen jaksoa, mutta nyt Majin Buu-saagan kohdalla olen vakituisesti alkanut seuraamaan tätä uutta versiota.

  in reply to: Mitä TV-sarjoja seuraatte? #228556
  Hant
  Participant

  Voisi päivitellä tämän hetkistä katsomistoa.

  Revolution
  Ajattelin vain huvin vuoksi katsastaa sarjan, koska se alkoi samoihin aikoihin kun olin ollut osana ryhmää joka piti esitelmän survivalismista. Mutta nyt on sarjan seuraaminen muodostunut jo ihan tavaksi.

  Nymfit
  Enpä muista milloin viimeksi olisin seurannut jotain suomalaista sarjaa, mukavaa vaihtelua! Tykkään siitä että mytologiaa hyödynnetään tässä todella rennolla otteella. Lisäksi ei tule mieleen milloin suomalaisen tuotannon puolesta olisi tällaista sarjaa telkkarista nähty. (mutta kuten sanoin, en ole pahemmin suomalaisia sarjoja seurannut, köhh.)

  Hit & Miss
  Lyhyt sarja, mutta sen vuoksi voi varmaan sanoa, että tulen katsomaan loppuun asti. Ollut ainakin mielenkiintoinen tähän asti.

  Selviytyjät
  Katson edelleen. Pitää varmaan alkaa luokitella itseään sarjan faniksi, koska olen missannut koko elämässäni ainoastaan yhden kauden, ja senkin vain osittain.

  Katsoin myös tänään pitkästä aikaa Modernin perheen uusintoja, jotka tulivat kolmoselta. Pidin tästä sarjasta kovasti, mutta sitten se jostain syystä jäi. Täytynee alkaa pitämään silmällä noita uusintoja!

  in reply to: Rock Leen ninjatarinat (suomijulkaisu) #228555
  Hant
  Participant

  ^
  Komppaan myös että vaikka itse olenkin ensisijaisesti juuri Naruton lukija, niin eräs kaverini on tykästynyt kovasti tähän Rock Lee mangaan, vaikka Naruto mangasta vähemmän perustaa. Hauskaa!

  in reply to: Wolf`s Rain #228497
  Hant
  Participant

  ^martti kissa, aloitusviestissä on kuvattuna juoni lyhyesti. Lyhyesti: Susia kaukaisessa tulevaisuudessa jossa maailma on käynyt läpi aikamoisia mullistuksia. Sudet seuraavat legendaa kukasta ja ihmisten ja susien maailmat kietoutuvat yhteen synkähkön kauniissa sarjassa.
  ________________________

  Pidän susista joten päätyi automaattisesti katsottavien listalle, eikä kyllä kaduttanut! Itse asiassa aikomuksena katsoa kesälomalla maratoonina taas uudestaan läpi koska satuin Joensuun antikvariaatista ostamaan Wolf’s Rain DVD boksin.

  Animaatiojälki on todella hyvän näköistä eikä sarja ole liian pitkä. Sarja on mielestäni omalla tavallaan ”raskas” joten ihan hyvä vain ettei sarjasta ole kuin tuo 31 tai sinne päin jaksoa. Mutta samalla pidin sarjasta niin että harmittaa että se päättyi tuohon, haha!

  in reply to: Darren Shan #228496
  Hant
  Participant

  Tuplapainokset noteerattu, kerkesin tosin jo ostaa yksittäisinä.

  Itse olen kovin tykästynyt sarjaan! En tunne kirjoja, mutta mangasta pidän paljon. Etenkin piirrosjäljessä ja tarinan kuljetuksessa on sitä jotain mikä tuo mangaan ihan omanlaisensa tunnelman, erottuu mielestäni edukseen manga-tarjonnassa. Tällä hetkellä kolme pokkaria on tullut luettua ja sormet syyhyävät päästä jo nelosen kimppuun, jota en ole saanut vielä aikaiseksi ostettua.

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #228495
  Hant
  Participant

  En ole varma onko tätä jo aikaisemmin ehdotettu, mutta sellainen sarja kuin ”Kurenai no Ookami to Ashikase Hitsuji” tekijältä Seishi Kishimoto kiinnostaisi kovasti. Pokkareita on käännetty ainakin italiaksi nimellä Crimson Wolf, mutta en osaa italiaa joten olisi kiva suomeksi lukea.

  in reply to: Rock Leen ninjatarinat (suomijulkaisu) #228171
  Hant
  Participant

  Tuplapostauksen piikkiin menee, mutta nostan samalla ketjua ja jaan omia ajatuksiani tuosta ensimmäisestä ilmestyneestä osasta:

  Sarja toimii mielestäni myös tällä tavalla pokkariksi kootussa muodossa, pienestä toistosta huolimatta. Piirrosjälki oli hauskan murrettua ja huumoria oli mukana mielestäni monenlaista. Lisäksi pidin myös extra/lisäsivuista jotka mangakirjassa olivat. 🙂

  Millaisen vastaanoton saanut muilta, puolesta, vastaan?

  in reply to: Re: Anime oheistuotteet #227815
  Hant
  Participant

  Uusin hankkimani oheistuote on Blue Exorcist (Ao no Exorcist) sarjan rintamerkki, jollainen joillakin hahmoilla (mm. Yukio Okumura) on takin etupuolella. Itse olen kovin tyytyväinen ostokseen! (-:

  in reply to: Cosplayt näytille #227658
  Hant
  Participant

  Hieno cosplay yuki! Ja muillakin on ollut hyviä kuvia ja asuja.

  Minä itse olen äärimmäisen varautunut laittamaan kuvia itsestäni minnekään, mutta otan nämä omilta nettisivuiltani. Minun cosplaystani voi enemmän sanoa, että se on huvittelua ja tapa ilmaista fanitustani. Tärkeämpää ovat hinta ja nopeus kuin täydellinen lopputulos, joten muokkaan usein cosplayt vanhoista vaatteista ja kirpparilöydöistä.

  Kamui Katsuragi sarjasta CardFight!! Vanguard
  Hahmo, ensimmäisellä kaudella ja cosplay.
  Minä olen vain liian vanha cossaamaan tätä hahmoa, mutta minulla oli hauskaa! En ole ikinä ennen muokannut vastaavanlaista kampausta cosplaytä varten…
  Sarjan kolmoskauden alkutunnarin asu ja cosplay.
  En ole enää varma, tullaanko tätä asua edes käyttämään itse sarjassa, mutta teinpäs tämän kuitenkin. Housut olivat äärimmäisen epämukavat.

  Satan / Jio Freed sarjasta 666 Satan (julkaistaan myös nimellä O-Parts Hunter)
  Mangan kansikuva ja cosplay.
  En saanut noita käpäliä/jalkoja ajoissa valmiiksi, joten tästä tuli tällainen puoliversio, joka tosin mangassakin usein näkyy. Naamarista tuli liian kirkkaanvihreä ja se hajosi ennen maalausta (fimo savea), mutta olin jo pitkään halunnut tehdä cosplayn tästä sarjasta. Sarvet on kiinnitetty peruukkiin ompelemalla, ne on tehty rautalangasta, sanomalehden suikaleista ja liimasta. Minulla on itse asiassa käsissäni sukkahousut, koska en halunnut lähteä maalaamaan käsiäni. Kynnet on tehty softiksesta ja jesarista, päälle värit ja lakkaus.

  N Harmonia peleistä Pokemon Black & White / Black 2 & White 2
  Pelin official art ja cosplay.
  Tämä cosplay oli alunperin minulla päällä jo Bakaconissa 2011, mutta parantelin sitä hieman ja käytin Kawaconissa. N:n Menger Sponge on vanha Rubikin kuutio, johon vaihdoin tarrat. Kaulakoru on tehty fimo massasta.

  Kuroro/Chrollo Lusilfer sarjasta Hunter x Hunter
  Jotain vertausmahdollisuutta ja cosplay.
  Halusin olla uskollisempi manga versiolle, joten cosplay mukailee mangan värejä ja ristin sekä kirjan designiä, mutta korvakorut ovat uuden animen mukaan. Tämä oli ensimmäinen cosplayni jota käytin alunperin Tracon III tapahtumassa ja parantelin Kawaconiin. Mustan takin sain siskoni naamiaisasusta, koska en tuolloin 2008 osannut ommella (en osaa edelleenkään. Minulla ja ompelukoneella on mutuaalinen vihasuhde.)

  Sasuke Uchiha sarjasta Naruto / Naruto Shippuuden
  Todella johdonmukainen kuva ja cosplay.
  Olen ollut Naruto fani jo todella pitkään, mutta tämä on ensimmäinen cosplayni sarjasta. Tein miekan useasta kerroksesta pahvia, sisällä on tukikeppi lisäämässä lujuutta rakenteeseen. Päällystin ja spraymaalasin. Sandaalit on päällystetty mustalla kankaalla ja köysi on tehty nyörittämällä pitkäksi putkeksi ommellut kirppishousut.
  Paidan tein itse ja ostin siihen kangastakin. Kaulus on laitettu paremman puutteessa pystyyn softis suikaleen avulla.

  Nämä tältä erää, onwards to cosplay year 2014! Aiemmista cosplay asuistani minulla ei ole juuri kuvia, koska minä olen yleensä se, joka valokuvaa, joten oma asu unohtuu kokonaan.

  in reply to: Koulupukeutuminen #227656
  Hant
  Participant

  Julia chan, kuulostaa kivalta pukeutumistyyliltä!

  Aiheeseen vastatakseni: Minä itse olen jo yliopistossa mutta sain heti ruokalassa/opiskelijaravintolassa juttukaverin anime paita päällä. Ja pukeutumisesta erottaa mainiosti samanhenkiset ihmiset, vaikkeivat harrastukset tietenkään aina ulospäin näykään. Mitä nyt ne omat mielenkiinnon kohteet, metallimusiikki ja anime+manga, tuppaavat tuottamaan faneja, jotka haluavat myös näyttää, mistä pitävät. (-:

  in reply to: Omistatko? #125189
  Hant
  Participant

  Ei ole, yksi löytyy kuitenkin.

  >>> Omistatko vesivärejä?

  in reply to: Pokémon #125188
  Hant
  Participant

  Jes, tänään tuli ladattua Meloetta pokemon Black 2 peliin, pitikin nähdä hieman vaivaa että sen pääsi lataamaan, haha.
  Kyllä vähän jo odottaa saikin että tuo tuli Suomessa jakoon.

  – Tuntuu että olen varmaan ainut joka ei ole vielä pelannut Black 2 läpi, mitä ainakin omiin "pokemon piireihin" tulee.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 1,189 total)