Raisuki

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Yotsuba&! #84901
  Raisuki
  Member

  Yotsuba&! on nerokas! :—-DD itse rakastan ihan hirveästi. Osat 1-7 on omistuksessa. Olisi kyllä mukava tietää, kuinka monta euroa kyseiseen sarjaan tulee vielä kulumaan? Onkos niitä osia 8 vai 9, vai enemmänkin?
  Pitäisi näes pokkaribudjettia alkaa pudottamaan. Jouluna menee "pukille" kunnon massatilaus pokkareita englantiin, mutta en nyt tiedä viitsinkö suomen ökyhinnoilla ostella enää näin pitkiä sarjoja. (. . . Sanoo ihminen joka kerää Bleachia)

  Raisuki
  Member

  Ihkutan että kävin tänään ostamassa bokkareita. :—-DD
  mm. Yotsuba&! 7, Karin III ja Bleach 4 tarttui tahmaseen kouraan.

  in reply to: Mallista vai ei? #64815
  Raisuki
  Member

  Oli joskus 10-11 vuotiaana sellainen kausi, että oli pakko kopioida melkein jokainen värityskirjan kuva ja väittää piirtäneensä ne itse. 8——-DD Se oli sellainen, millä sai kehua ja itsetunto nousi pilviin!
  Nykyään kuitenkaan en tykkää katsoa mallista, sillä haluan piirtää kuvan omalla tyylilläni. (Mikä on melko sarjakuvamainen ja jos nyt japanilaista vastiketta haetaan; Chibimäinen)

  Tykkäilen piirtää kaikkea randomia, kunhan se pursuaa omasta kynästä (:

  // Lisään vielä; Suoraa kopiointia en siedä. Ymmärrän jos joku ottaa hieman mallia johonkin tiettyyn asentoon (esimerkiksi meikä saattaa harjotella pusukuvien piirtämistä, ottamalla vähän mallia<3) mutta suora kopiointi ei ole kivaa.

  in reply to: Omat hahmot #64811
  Raisuki
  Member

  Hahmoja on monia, mutta vain yksi yltää kaikkien huipulle..
  Mun hahmojani ei ole mahdollista nähdä piirrettyinä missään sivuilla, sillä pääosin kirjoitan kyseisistä hahmoista kummallisia adventureja >B)

  Timonthy ”Tim” Viirusilmä. Yksi Korppi XIV:n kätyreistä, jotka pitävät järjestystä yllä Kantaman valtakunnassa. Timonthy on lajiltaan Korvaton ja on arvoasemaltaan hyvinkin korkealla. Luonteeltaan Tim on kieromielinen, mustan huumorin omaava ja suoraan sanoen sydämetön. Timonthy on tällä hetkellä maanpaossa oleva vankikarkuri, joka kiertää Kantaman eri osia yrittäen kadottaa jäljittäjät kannoiltaan. Kaikki tuntevat hänet Viirusilmänä – Korpin oikeana kätenä, mutta häntä harvat tunnistavat. Timonthy omistaa 30cm pitkät korvat, joissa on korvakoruja hänen arvoasemansa mukaan. (Yhteensä viisi. Oikeassa kolme, vasemmassa kaksi.) Pimeänluojana Timonthyllä on läpeensä mustat silmät, hiuksensa melkeinpä lumenvalkoiset. Iho on ruskettunut, mutta hän on lyhyehkö. Noin 165cm pitkä.
  Viirusilmän tehtävä on organisoida Kantaman järjestystä partnerinsa Fredrick Punaketun kanssa, keinolla millä hyvänsä. Teloittaminen ja pakonomainen teurastus tuntuu olevan tälle otukselle arkipäivää. Timonthy puhuu wardonia, sinänsä hankalaa riimuista muodostuvaa kieltä, jota piemydenluojat ovat käyttäneet jo yli 200-vuotta.
  ——————————-
  Hienoa, ette ymmärtäneet hölkäsen pöläystä fantasiamaailma lörpötyksistäni. Tein teille avainsanaluettelon, jotta jotenkin ymmärtäisitte "koodikieltäni".

  * Korppi XIV = Kantaman tämänhetkinen hallitsija. Korpin suku on hallinnut Kantamaa jo yli 500 vuotta.
  * Kantama = Manner, jossa fantasiaörkkini seikkailevat. Muodostuu kolmesta osasta Utumaasta, Kolkko-järvestä sekä Anthekin suurkylästä.
  * Korvaton = Laji, jonka perus tuntomerkki on yli 20cm pitkät, viistosti ylös sojottavat korvat. Nimi juontaa itsensä "sanaleikistä"; korvat on.
  * Korvakorut korvattomien kulttuurissa = Mitä enemmän lävistyksiä, sitä korkeammassa asemassa olet.
  * Pimeänluojat = Korppien suvun jo kauan hallintaa edesauttaneet, sielunsa myyneet otukset, jotka on koulutettu tappamaan.
  * Fredrick Punakettu = Vampyyri, Viirusilmän työtoveri.
  * Wardon = Kantaman vanha riimukieli, jota vain maagit ja pimeänluojat taitavat.
  ——————————–
  Oli mukava satuilla teille~
  Sitten on tietenkin kehittelemäni muut lajit mm. Bokotron, Machrk ja Amobe.

  in reply to: Mitä animea Suomeen? #63823
  Raisuki
  Member

  Haluaisin Ouran high school host clubin subattuna tai LAADUSTI DUBATTUNA 8——DD (pidän siitä vain niin paljon)
  vaikka olenkin sarjan englanninkielisillä subeilla katsonut.

  in reply to: Cherry Juice #63822
  Raisuki
  Member

  Cherry juicen luin . . . toisena sokerimangana / romantiikkahömppänä jota olen lukenut?
  Olin ihan tyytyväinen lopputulokseen, mutta välillä mietin todellakin, että missä mentiin. Ensimmäinen osa tuntui sekavalta, mutta perfektonistina ostin loputkin osat. (En osaa jättää sarjan keräämistä kesken. Mangaharrastajan kirous!) Päähenkilöt olivat ihan mukavia, mutta eivät tarpeeksi syvällisiä minun makuuni. Minami oli melko pinnallinen pelle, mutta Amane nyt menetteli. Sitten herra en muista hänen nimeään, Minamin veli (?), oli mukava. Ehdottomasti lempihahmoni koko sarjasta~

  Takakannen perusteella olisin kyllä odottanut insestiä. >8D Jouduin kuitenkin pettymään. Itse myös tyhmänä parittelin ihmisiä oman mieleni mukaan, vaikka Harukan tekemät suhdekiemurat olivatkin aika. . . mielenkiintoisia. Niin keksin silti omia parituksiani (;

  in reply to: MEIKKIKEIJU – ai ga nakucha ne! #63821
  Raisuki
  Member

  Suoraan sanoen, halusin myydä pokkarin heti kun sain sen luettua. >_<
  Meikkikeiju nimi nyt meni vielä minulle ja vaikka harukan aikaisempia sarjoja olen lukenut, tämä oli POHJALLA.
  Kun sarja loppui, teki mieli kiljua turhautuminen pois. Oliko tuon teennäisen Ai:n saapuminen muka sitten auttanut jotenkin kaksikkoa? Samalla meikää ärsytti suunnattomasti kun tuo päähenkilö hoki koko ajan haluavansa söpöksi.

  Olihan sarjassa suloisia kohtia, sekä sellaisia, jotka saivat räkättämään. Pokkarin ahmimisessa ei kuitenkaan mennyt pitkään ja suoraan sanoen, en mielestäni saanut rahoilleni vastinetta sen verran kuin olisin odottanut. Päähenkilöt olivat ärsyttäviä, enkä pitäny Fukushiman palstoista ;p

  Petyin.

  Raisuki
  Member

  Yotsuba&! 7 ?
  Onko osia seitsemän? Tuleeko mahdollisesti enemmänkin ja miksi seitsemäs osa on sitten näin paljon "myöhässä"?
  Paljon kysymyksiä lyhyeen viestiin~

  in reply to: Axis Powers Hetalia #63817
  Raisuki
  Member

  Itse olen sarjan osalla vähän "so-so" kannalla, sillä en oikein tiedä mitä ajattelisin. Jaksoja olen katsonut jotain kymmenen kappaletta jaksoja animesta, laiska kun olen. Jostakin syystä, sarja vain ei tunnu viehättävän, kauhistuttavan suuren suosionsa takia. Animeconissa näin enemmän Hetaliaa kuin tarpeeksi, jos saan suoraan sanoa! Tuli suoraan sanoen ikävä jo sitä Narutardien määrää, kun näki Hetalialais cosplayereiden valtaavan Kaapelipuiston. 8——DD

  Pidän Axis Powers of Hetaliasta, mutta vieroksun sitä juuri tämän suuren suosion takia. (kuten melkein kaikissa muissakin animesarjoissa. Peleissä etc. en nyt niinkään, esimerkiksi Final fantasyn ja Kingdom heartsin totaaliseksi faniksi voinkin tunnustaa itseni, vaikka fanimäärä on ISO) On myös ehkä jopa hieman ärsyttävää, kun sarja pöllähtää tyhjästä ja äkkiä; fanimäärä kasvaa satoihin. (Sanon nyt satoihin, koska veikkaan sen pitävän paikkaansa) Onhan tottakai niitä Hetalia-vihaajiakin, mutta mie en tiedä omaa paikkaani. >_<

  Kävelevä esimerkki tällaisesta äkkinäisestä fanituksesta on kaverini. (Olkoon nyt vaikka Pekka) Pekka oli ennen ihan kauhistuttava Square enix fani, aivan kuten minäkin. Hänen piti cosplayata monen monta cosplayta KH:sta, mutta päivässä – vaihtui fanitus Hetaliaan. Kingdom hearts sukkasi totaalisesti (nyt en kaipaa sarkastisia kommentteja jos mahdollisia vihaajia tällä foorumilla on), mutta Hetalia rulasi niin kybällä ettei tosikaan!

  En vain käsitä . . . taidan olla vähän tyhmä. Sillä viestini ei varsinaisesti sisältänyt mitään.

  in reply to: Jrock/Jpop Cosplay #63807
  Raisuki
  Member

  Itte oon harkinnu hello!project cosplayryhmän aloittamista. (Animeconissa kuitenkin onnellisena bongasin minimoni ryhmäcosplay porukan~) En ite oo pahemmin j-poppareita tai rockareita cossinut, mutta tuo H!P ryhmäcosplay olis sellanen idea, jonka haluaisin joskus hamassa tulevaisuudessa pistää jopa käytäntöön. :"D

  in reply to: Dreamy Otaku -cosplayryhmä #63806
  Raisuki
  Member

  Olisin kiinnostunut tuleen mukaan, ellen nyt oo ihan myöhässä.
  Luen parhaillaan topicia läpi. . .

  in reply to: Viikkoraha #61371
  Raisuki
  Member

  Nyt on tullut minun rahaongelmiini muutos ja tulen siitä nyt tännekin valaisemaan.
  Entinen viikkoraha liksa oli noin 20€kuukaudessa, mutta siihen kuului myös kotitöitä ja pitkiä iltoja.
  Nykyinen liksani nousikin sitten korkeammalle, huikeaan 120€, mutta osan hankin osa-aika työstäni tennisseuran juniorivalmentajana :—–))

  En saa kokeista kuitenkaan "palkkaa", mutta tuosta päättötodistuksesta tulee aina 50€kouraan, mikä riittää vallan mainiosti minulle :3

  in reply to: Cosplay & koulu #61369
  Raisuki
  Member

  En cosplayaa koulussa, sillä en halua enää kieroon vääntyneitä katseita osakseni :"—–)
  Vappuna ja Halloweeninä + halipäivänä, vedän kyllä puvun ilomielin päälle ja lähden loikkimaan koulun pihalle.

  in reply to: Ensimmäinen cosplaysi #61367
  Raisuki
  Member

  Ensimmäinen hahmoni oli Marluxia Kingdom hearts Chain of memoriesista. Kaavun tein tekonahasta, joka oli kyllä yllättävän kevyen tuntuinen päällä. Ensimmäiseksi cossiksi se ei kuitenkaan jäänyt, vaikka aikaa itse puvun tekoon jäi dramaattiset kolme tuntia conia edeltävänä iltana. 8——DD
  Kaapuun olen suhtkoht tyytyväinen, mutta kyllä sitä aion vielä tuunata jossakin vaiheessa parempaan kuntoon. Ensinnäkin, revin vetoketjun irti ja ompelen uuden – sillä tuo nykyinen on pikkaisen liian vino. (Ei ollut vetoketjutallaa, joten piti improvisoida tuota tehdessä) Myös huppua päivitän vähän reunoilta, ettei näytä kovin hutaistulta, sekä siistin hihat ja mahdollisesti teen pari sisäänottoa lantion kohdille.

  Ensimmäiseksi crossplaykseni se oli kyllä mielestäni hieno ja meikän voi bongata tulevista coneista sillä kaavulla, sekä muina cosseina. Seuraavia projektejani ovat mm. Tifa Lockhart final fantasy Advent childrenistä (hihhuloisin cloudin ja zackin kanssa ympäri kyliä), myös Ouran high school host club ryhmäcossiin miut on jo vedetty mukaan. Vielä siitä jäävällä ajalla ajattelin tehdä itselleni söpön Kigurumin ja Arina Tanemuran sarjasta Gentleman’s alliance cross , vartijan cosplay puvun. Saa nähdä miten aika (ja raha) saadaan riittämään. x)

  Debyytti tapahtui siis tässä juuri olleessa Animeconissa ja muutamia kuviakin pyydettiin (mikä sai aloittelijan erityisen iloiseksi!) Harmikseni vain tulin kohdanneeksi pientä conikiusausta, mutta ei se tunnelmaa latista. Mä jatkan cosplay linjalla, eikä siitä tingitä!

  in reply to: Arvostele edellisen allekirjotus #50894
  Raisuki
  Member

  Rock neko, tykkään tuosta toisaalta. On aika "minun tyyppiseni" allekirjoitus. :——D (Kun tuollasista jänskistä tykkäilen) Väriä siinä kyllä voisi olla tai jotakin vastaavaa.

  Numerosi onpi 8+

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 32 total)