Sequin

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #52852
  Sequin
  Member

  Minulla on tapana keskittyä yhteen animeen kerrallaan (miksiköhän?), ja tällä hetkellä katselen Chobitsia. En yleensä juurikaan perusta scifistä, mutta tämä sarja vaikuttaa lupaavalta, tosin olen katsonut vasta kymmenisen jaksoa.

  in reply to: Olipa kerran.. me #47593
  Sequin
  Member

  Voisit vähän kertoa sarjasta ekassa viestissä, kaikki eivät ole sitä lukeneet..
  Itse omistan ensimmäisen osan (sain joululahjaksi), enkä hirveästi pitänyt siitä. Piirustustyyli menetteli muuten, mutta ne sivuprofiilit.. eijeijei. Juonikin oli vähän tylsä & sekava minun makuuni.

  OtaQ wrote:

  Tuleeks se joka kuukausi?

  Ensimmäinen osa taisi ilmestyä joskus marraskuussa, ja sen loppusivuilla lukee "Osa 2 ilmestyy lähiviikkoina!". Mielenkiintoista…

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #46943
  Sequin
  Member

  Jos oikein laskin, niin omistan 65 pokkaria. Hyllystäni löytyy seuraavia sarjoja:

  Death Note 1-12 Minun rakkaat..
  One Piece 1-5, 7-8, 14, 29, 31, 33-41 Onneksi OP lähti nyt uusintakierrokselle, voin ostaa puuttuvat osat, kun ei divareistakaan meinaa löytyä.
  Salapoliisi Conan 1-8, 11-19, 23, 33 Pitäisi myydä nämäkin joskus… tai sitten ei.
  Emma 1 Tuliainen Hesasta.
  Full Moon wo Sagashite 1-2 Omistin sarjaa joskus neljänteen pokkariin asti, sitten myin muutaman poies kun kyllästyin.
  Love Hina 1-2 Jotain josta ei puhuta.
  Yotsuba&! 1-3
  D. Gray-Man 1
  Dark Metro 1
  Olipa kerran.. me 1 Sain joululahjaksi.
  Vartijat 1 Tuliainen jostain päin Suomea. : D

  Ke hehe. Hirmu luettelo piti tehdä…… anteeksi. Elekee syökö. ^^

  in reply to: Lautapelit #46043
  Sequin
  Member

  choopy wrote:

  TWISTER!!!!!!!!!

  Niin hieno, niin hieno.

  Lapsuuden suosikistani Afrikan Tähdestä pidän edelleen. Ei ole kyllä tullut pelattua vuosiin.. Muista senkaltaisista peleistä, kuten Monopolista en enää juurikaan piittaa, vaan tilalle ovat tulleet Pentagon ja shakin tyyppiset älypelit. (Harmi vain, ettei kukaan pelaa kanssani.)

  in reply to: Missä asutte? #46037
  Sequin
  Member

  Paljasjalkainen kuopiolainen olen.^^
  Kyllähän täällä asuu ihan mielellään (mutta koko elämääni en taatusti täällä vietä), erityisesti nyt kun tuli tuo Urumi. : D Ja Fantasiapelit ja muutama divari löytyy, mitäpä sitä ihminen muuta.^^

  pikku-oRkki wrote:

  Mutta en kyllä ole aito savolainen (ONNEKS)

  Köhöm. Mikäs vika meissä savolaesissa? : D

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #46029
  Sequin
  Member

  Ihana lukea näitä juttuja… : )

  Mutta siis. Törmäsin ensi kerran mangaan joskus 10-11 vuotiaana, kun veljeni sai kaveriltaan synttärilahjaksi Salapoliisi Conanin (vol. 15). Muistan lukeneeni sen läpi monta kertaa, olin niin haltioitunut Aoyaman piirrostyylistä ja tarinan juonesta. Myöhemmin kipitin divariin ostamaan Conanin ykkösosan (ostin kaikki Conanini vitosella, ja nyt niitä saa Kirjatorilta kahdella eurolla….. 8< : D), eikä paluuta ollut. Keräsin sarjaa innokkaasti jonnekin numeron 19 tienoille, kunnes en enää jaksanut paikallaan junnaavaa tarinaa. Siirryin lukemaan One Pieceä ja sen myötä kuvioihin tuli muitakin sarjoja.
  Kuten varmaan monilla muillakin, ensikosketukseni animeen olivat televisiosta tulevat lastenohjelmat (en tietenkään tiennyt niiden olevan animea): Pokemon, Muumit, Hamtaro, etc. Muistan myös katselleeni Totoroa mummolassa.

  in reply to: Animemusiikki #45969
  Sequin
  Member

  Hirveesti ei tule animemusiikkia kuunneltua, mutta tokihan muutama suosikki löytyy:

  Death Note: Alumina, L’s theme (en nyt tiedä onko se "oikeaa" animemusiikkia mutta kuitenkin.)
  One Piece: Family, We Are!, Usopp no Hanamichi
  Elfen Lied: Lilium

  Neko no Ongaeshi – ending
  Tonari no Totoro – theme

  Jotenkin tuntuu että jotain jäi uupumaan..

  in reply to: Anime uusi Titanic? #45479
  Sequin
  Member

  Juuh, koettu on.. sillon kun luin Death Noten loppuun. (Ei, en ajatellut spoilata.) Tuli sellainen ihmeellinen olo, että siinä se nyt oli. Sinne meni. Sydämessä oli vähän tyhjä olo, tosin saattoi johtua vähän myös siitä, että luin viimeisen osan keskellä yötä..^^ (Tunne ei kyllä toistunut, kun katsoin animen loppuun ja elokuvat, johtuikohan siitä että tiesin loppuratkaisun.)

  in reply to: Foorumilaisten iät #45415
  Sequin
  Member

  Neljätoista on ikäni, olen siis kahdeksannella luokalla. (Peruskoulun loppupuolella.. o_o iäääk.)

  in reply to: Re: Anime oheistuotteet #44865
  Sequin
  Member

  Hih, oheistuotteet..^^
  Minulta löytyypi Luffy-pehmo One Piecestä (ostin Nekoconista -08), Death Note-tarroja (oli tarkoitus antaa ne kaverille, mutta en usko että hän enää pitää DN:sta tai mangasta ylipäätään, joteeen…), One Piece-rintamerkki, One Piece- ja jonkinlainen possu-kännykkäkoru (samainen kaveri osti Blibosta) ja muutamia postikortteja (lahjaksi nekin, aikamoinen pummi..^^). Sitten on myös teippejä, muutama ilmaisjuliste ja nenäliinoja.^^ Minulla oli myös pieni Hamtaro-rintamerkki, mutta rikoin sen vahingossa. :< (Sen sentään ostin itse. : D )
  Oliskohan tuossa nyt ollut kaikki..

  in reply to: Dark Metro #44733
  Sequin
  Member

  Tuli ostettua ykkösosa, koska se oli halvalla divarissa. : D Tykkäsin siitä paljon, tosin silmät olivat aluksi vähän kummalliset, mutta kyllä niihin tottui. Aion kyllä hankkia kakkososankin, kunhan ilmestyisi kauppoihin..

  in reply to: Paras Ghiblin elokuva? #44732
  Sequin
  Member

  Naapurini Totoro, ehdottomasti. Siinä on jotenkin niin hyvä tunnelma, tekee aina mieli muuttaa maalle kun kattoo sitä. : D Ja siihen liittyy mukavia muistoja, muistan katselleeni sitä pienenä mummolassa. (Silloin leffan nimi tosin oli "Näkymätön ystävä" tai jotain. Niin mulle ainakin väitettiin.)

  Kissojen valtakuntakin on hyvä, siitä tulee aina hyvälle tuulelle ja se loppulaulu on ihana.

  in reply to: Mistä saatte rahanne mangaan? #44274
  Sequin
  Member

  Yleensä käytän osan kuukausirahastani mangaan, ja joskus jos kokeesta tulee kymppi, saan siitä rahaa. (porkkanaporkkanaporkkana..)

  in reply to: Onko sulla…? #43972
  Sequin
  Member

  En ole koskaan kuullutkaan..

  Jups, seuraava: oletkos seurannut Bakuman-nimistä sarjaa?

  in reply to: Death note #43333
  Sequin
  Member

  Meikäläisen hyllystä löytyy osat 1-11, kakkonen ja kolmonen suomeksi, loput englanniksi. Oli hirveitä vaikeuksia päättää keräänkö sarjan suomeksi vai englanniksi, mut’ englantiin kas päädyin ma.

  Death Note osaa toden totta pitää otteessaan, vaikka lopun tapahtumat ovatkin jo tiedossani (kiitos ystävieni & Youtuben). Piirrostyyli on upeaa, ihastuttavan realistista ja mukavaa vaihtelua kaikkien arinatanemurien jälkeen.
  Animeakin on tullut katsottua, kelpo tavaraa sekin, vaikkakin ei loppua kohden olekaan enää niin uskollinen alkuperäisteokselle. (Siis ne kaikki jalkajutut ja sateet ja vaikka mitkä.) (Tuli mieleen, että tietääkö joku, miksi se L:n hautajaispätkä jätettiin poies? (Pitäisi löytyä Youtubesta.)) Elokuvat aion katsoa vasta luettuani mangan ja katsottuani animen, odotan mielenkiinnolla.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)