Spark

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Sarjakuvien tyyli #49377
  Spark
  Member

  Mun sarjakuvat on monesti humoristisia! Tykkään tehdä koskettavia tai sitten varsin arkisia juonia sarjakuviini. Mun piirrostyyli puolestaan on kaukana mangasta.. Se ei ole kovin realistinenkaan. Se on hieman oman tapaiseni. Sitä kai voisi sanoa hieman karikatyyriseksi. En piirrä varsinaista sarjakuva sarjaa vaan jokaisessa sarjakuvassa (Mitkä ovat yleensä vain 1-3 sivua.) on jokin oma tarinansa. Mulla on 2 tiettyä vakiohahmoa jotka liitän jokaiseen sarjakuvaani. 🙄

  in reply to: Miten teet sarjakuvasi? #49376
  Spark
  Member

  Luonnostelu/aloitus: Suunnittelen ekaksi juonen tottakai… Sitten teen jonnekkin paperin kulmaan super yksinkertaisen tikku-ukko suunnitelman. Seuraavaksi otankin esiin varsinaisen paperin. Teen työni aina A4 kokoiselle paperille.
  Luonnostelen ihan ekaksi ruudut, hahmot ja niiden asennot himmeästi.
  Sen jälkeen painankin lyijykynällä vähän kovemmin ja teen kuvat tarkemmaksi ja selkeämmiksi. Lisään kuvaan selkeät muodot ja yksityiskohdat.
  Rajaaminen: En rajaa töitäni laisinkaan. Teen lyijykynällä piirtämäni ääriviivat paksummiksi ja pikimustiksi Photoshopilla. (Olen laiska.) Mutta kyllä jäljestä saa niinkin ihan kivan näköisen. Ei oo ainakaan piäleen menemisen tai suttaantumisen vaaraa.
  Väritys: Väritän sarjakuvani harvoin käsin. Joskun jätän mustavalkoiseksi. Monesti käytän värittämiseen tietokonetta mutta harvoin jaksan keskittyä siihen kunnolla. Harjoittelen koneella värittämistä edelleen… >.<

  in reply to: Piirustus thread #49303
  Spark
  Member

  http://g.imagehost.org/view/0842/121212 (Kuvassa on taustat, osa valoista, varjoista ja siistimisistä tekemättä!!!!!) En halunnut tehdä ihan tavallista työtä. Kuvan tyttö siis etsii epätoivoisesti jotakuta jota rakastaa kaukoputkella. 🙂 Tunnen itseni jotenkin höppänäksi… Tä mun aihe on sittenkin niin outo.

  ——– Selvä… Totaallisen pieleen siis meni… No ens kerralla yritän sit paremmin. Tiedoksenne vaan että en oo tehny ennen töitä tämmösiin. Valmis työ ei taida tulla tänne koska en osaa olla enää ylpeä siitä. Älkää nyt pöyristelkö. Oon aika tunteellinen ihminen. Räsynuken työ oli hieno ja ansaitsi voiton. En marmata siksi koska hävisin. Vaan siksi koska epäonnistuin ja erehdyin täysin. ——–

  in reply to: Surulliset kappaleet #49229
  Spark
  Member

  Gorillaz – El Manana
  Gorillaz – Feel Good Inc.
  Tällä yhtyeellä on tosi ihania kappaleita. Oikeastaan heidän koko Demon Days albuminsa on täynnä haikean tyyppistä musiikkia.

  in reply to: Piirustus thread #49159
  Spark
  Member

  Höhöö! Aijon osallistua! Toivottavasti kerkeen viel! 😀

  in reply to: Tokio Hotel #42934
  Spark
  Member

  Itse vihaan Tokio Hotellia erittäin paljon. Eräs ystäväni kuuntelee sitä ja joudun melkein joka päivä sietämään tätä melusaastetta. Minusta Tokio Hotellin musiikki on surkeaa. Vain muutama kappale on ihan hyvä mutta muut kappaleet ovatkin silkkaa rämpytystä. Ja tämä Bill joka on niin "ihuna" monienkin mielestä on minusta vain inhottava. Pidän itse enemmän miehistä jotka ovat tavallisen näköisiä… Tämä Bill on mielestäni jopa häiritsevästi naisen näköinen… On typerää fanittaa jotakin yhtyettä vain yhden "ihunan" bändin jäsenen takia.. Tunnen sellaisiakin Tokio Hotellin fanittajia näet.

  in reply to: Neon Genesis Evangelion + elokuvat #42933
  Spark
  Member

  Animea olen katsonut muutaman jakson mutta en tosin läheskään kaikkia. Siis animesta en osaa paljoakaan sanoa mutta niiden jaksojen perusteella jotka katsoin niin Neon Genesis Evangelion vaikutti ihan ok animelta. Mangaa taas olen lukenut enemmänkin… Siitä pidän todella paljon. Hahmot eivät ole köyhiä sisimmältään ja jokaisen pokkarin jälkeen kiinnostus jää kaivertamaan mieltä. Tosin manga ei kuulu suosikkeiheni ja anime vielä vähemmän.

  Spark
  Member

  En kerää ainuttakaan sarjaa. En myöskään omista ainuttakaan manga-pokkaria… Paitsi kai sen yhden englanninkielisen vahingossa ostamani K-15 mangan joka on nyt töhritty pilapiiroksia täyteen.

  in reply to: Trinity blood #42930
  Spark
  Member

  En ole koko mangaan edes tutustunut ja tuskin tulenkaan tutustumaan teidän negatiivisien palautteidenne takia.
  Anime oli todella hyvä. Olen itse katsonut sen noin vuosi sitten mutta voin edelleen sanoa että se on yksi parhaimmista animeista jotka olen nähnyt. Hahmot oli luotu hyvin ja monet kohtaukset näyttivät vaikuttavilta piirtojäljen kauneuden ansiosta. Jossakin vaiheessa kuitenkin saatoin hieman seota juonessa.

  Spark
  Member

  Niinpä.. Se riippuu ihan henkilöstä kenelle on mangaa suosittelemassa. Itse en edes viitsisi mennä suosittelemaan. Tosin yksi kaverini on alkanut ihan itse kiinnostua mangasta.. Hänelle olen kertonut muutamia sarjoja joita voisi lueskella. Kyllä. Hänkään ei tiennyt animesta mitään. Joten selitinpäs senkin.

  in reply to: Serranon perhe #42833
  Spark
  Member

  En ole katsonut. Ja syy on selvä. Minua ei tämäntyyppiset televisiosarjat ole ikinä kiinnostaneet laisinkaan.

  in reply to: Airsoft #42831
  Spark
  Member

  Veljeni harrastaa airsoftausta… Mutta ei todellakaan aktiivisesti!

  in reply to: Ginga Nagareboshi Gin & Ginga Densetsu Weed #42828
  Spark
  Member

  Hopeanuolta katselin pienenä silloin tällöin. Ihan viihdyttäviltähän ne VHS-kasetit silloin tuntuivat kun raaimmat kohtaukset oli leikattu pois kokonaan. Youtubesta esimerkiksi olen nykyään katsellut videonpätkiä niistä kohtauksista jotka leikattiin aikoinaan pois. Ihan järkyttäviä kertakaikkiaan. Ei voi muuta sanoa. En tykkää itse nykyään koko sarjasta koska se on mielestäni sangen typerä. Koiria tappamassa toisiaan… Erittäin tyhmä keksintö. Ihmiset tappavat toisiaan jo tarpeeksi kosto ja vihamielessä. Pitää sitten koiratkin laittaa samaan syyllistymään!?!?

  Koiratappelujen meininkiä?

  in reply to: Eronneet vanhemmat #42826
  Spark
  Member

  Mun vanhemmat on kanssa edelleen yhdessä mutta ovat riidelleet jo siitä lähtien kun olin pikkukakara. Tälläkin viikolla ovat riidelleet jo monta kertaa. Oon aina ihmetelly että "Miksi eivät oo jo eronnee jos eivät tuu enää toimeen keskenään?". Juuri noin ehkä kuukausi sitten vanhempani taas riitelivät ja äitini sanoi että muuttais pois ja ottais eron jos mua ja mun sisaruksia ei olis. Se ei ollu sitä ennen sanonu mut kyllä sen huomasi että kummatkin oli eroa jo monta kertaa itsekseen miettiny. Kummatkin puhuu pahaa toisistaan selän takana ja iskä varsinkin vakuuttelee kaikenlaista negatiivista äidistä meille lapsille. Se on todella inhottavaa.. Työasioista on ollut heillä kamalasti puhetta. Isäni tuntuu halveksivan äitini pienipalkkaista työtä..

  Mulle on ihan sama eroavatko mutta kuitenkin jos eroaisivat niin… Mä haluaisin jäädä tänne. Luultavasti se olisi sitten iskä joka tänne jäisi ja äiti se joka muuttaisi pois koska talo on iskän. Ero olisi niille vain hyväksi.

  in reply to: Chobits♥ #42821
  Spark
  Member

  Chobits oli ensimmäinen anime jonka katsoin Pokemonin, Digimonin ja Muumien lisäksi. Pidin sarjasta erittäin paljon aikoinaan ja olen katsonut sen jopa kahteen kertaan koska jäin animeen todella koukkuun. Chii ei ole mikään "kömpelö, itkupilli, sweetysweety hörsöntörsö prinsessa" kuten Tokyo Mew Mew-sarjan mukamas söpö, ärsyttävä Ichigo. Chii on oikeasti suloinen ja häneen kiintyy todella helposti. Mangaa en ole lukenut kuin vain yhden osan englanniksi.. Mutta se on aivan yhtä mahtava kuin animekin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 52 total)