Keiko-chan

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 226 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Kysymyksiä Antti-sedälle #125508
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Sitä vain kyselisin, että anime-lehtihän uutisoi Dragon Ballin ykkösosan uudelleen julkaisusta. Olisikos minkäänlaista tietoa ajankohdasta?

  in reply to: Japaniksi vai Englanniksi? #123400
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Itse useimmiten japaniksi puhekieli ja englanniksi subit… . Ennen katselin englannin kieleksi dubattuna, mutta nykyään aika karmean kuuloista meikäläisen korvalle. Hätätapauksissa mennään ilman tekstejä, tai subbikielenä italia/espanja/yms. Italiaa tai espanjaa en tietenkään ymmärrä, mutta kun japaniksi puhuu, niin kaikki on OK.

  AvatarKeiko-chan
  Member

  Nana 21 nahty ärrällä

  in reply to: Suosikkiseiyuut #122653
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Jaa-a, siis suosikkeja.

  Ensimmäisenä tietenkin Fukuyama Jun. Blue exorcistin Yukio, Durarara:n Shinra jne. Ja se jamppa muuten on työllistetty hyvin. Olen bongannut jo about viidestä sarjasta tällä kaudella.

  Sitten Takeuchi Junko. Tämä nainen on erittäin tunnettu Naruton roolistaan. Muita rooleja ovat myös Lambo Reborn!!:ista ja HxH: n Gon. Ja löytyy myös One piecestä Sabon roolissa. Eli aika paljon poikainsarjojen rooleja ja paljon poikien rooleja. Aika miellyttävä tuo Takeuchin ääni.

  Jaaa Noriaki Sugiyama. Narutosta löytyy hänkin Sasuke Uchihana, ja myös monia todella tunnettuja hahmoja löytyy, mm. Bleachin Ichida Uryuu ja Hetalian Englanti. Ja hän laulaa. Sitä ihailen seiyuuissa todella paljon.

  Jaa sitten Romi Paku. Herranjumala mikä ääni! Sopii sekä miehelle että naiselle. Katsoin ensin FMA:n jossa Edwardina esiintyi, ja sen jälkeen NANA:n jossa vuorostaan taas Nanana. Ja löytyy tämäkin Narutosta, Temarina.

  Sitten Daisuke Ono. Tunnetaan varmaan parhaiten Black butlerin Sebastianina. Myös Durarara!:n Shizuo ja Blue exorcistin Arthur Auguste Angelina. Osaa vääntää sitä ääntään moneen tapaan. Ja osaa laulaa!!!!

  Ja sitten ehdoton lempparini: Hiroshi Kamiya!! On blue exorcistin Mephisto, Natsume yuujinchou:n Natsume ja sitten vielä Durarara:n Izaya. Ja vielä sekai-ichi hatsukoissa Yuu Yanase. Elikkä monipuolinen seiyuu ja saa sen äänen monella tavalla väännettyä.

  Ja lopuksi vielä Mamoru Miyano. Ouran koukou hosutobu:n Tamaki, Uta no prince-sama: Tokiya, ja Durarara:n Kida.
  JA SE LAULAA!!!!! Kuulostaa kyllä melkein aina samalta, mistä en tykkää. Muuten tosi hyvä.

  in reply to: Mangan suomentaminen #122544
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Puollan käännöksiä! Niiden takia pystyn helposti hankkimaan sitä mangaa hyllyyni, eikä tarvitse ihan heti mistään maailman toiselta puolelta alkaa hankkimaan niitä pokkareita. Se lisää mangan maailmanlaajuista levitystä todella paljon, ja kehtaan epäillä, että suomivihaajillakin löytyy ainakin pari suomenkielistä pokkaria hyllystään. JA! Suomimangan käännökset ovat pääasiassa hyvin onnistuneita. Veikkaan, että suomimangan vihaajat vain ovat lukeneet niin paljon enkkukäännöksiä, että ovat tottuneet siihen.

  Pitää myös muistaa, että kääntäjiä suomessa ei ole pelkästään yksi ainoa henkilö, joka ne kaikki menee ruinaamaan, vaan on monia kääntäjiä, joilla on oma mielipiteensä siitä, millainen on paras vaihtoehto käännöksissä. Jotkut ei ihan onnistu, mutta kyllä sieltä niitä helmiä löytyy, ja paljon! Hyvänä esimerkkinä juuri ilmestynyt hero tales- sarjassa löytyy sekä pari kömpelöä kohtaa, että niitä helmiä. Itse en ainakaan ole repinyt pelihousujani tällaisen takia.

  Mielestäni käännösten tasosta ei automaattisesti pitäisi syyttää kääntäjiä, sillä kielissä on paljon eroja, olkoon ne sitten pieniä tai suuria. Itse tykkään erityisen paljon OP:n käännöksestä, sillä siinä on käytetty hyväksi suomenkilelen kirjavuutta tehden sen vielä hauskemmaksi kuin enkkuversio.
  Ja sitten vielä siitä japanin kielestä. Juu, se on se alkuperäinen kieli, ja se on se "ainoa oikea", mutta arvatkaas mitä.
  Minä tykkään lukea enemmän enkuksi ja suomeksi kuin japaniksi.Japaniksi se ei vain yleisesti ottaen kuulosta niin hyvältä mielestäni. Mutta se kait johtuukin siitä, että olen suomalainen, täten olen tottunut suomen kieleen(ja enkun). Joten mielestäni kääntäminen on yleisesti aina hyvä juttu, tykkäsi siitä joku tai ei.

  (Huom.Allekirjoittanut lukee mangaa yleisesti kolmella eri kielellä, joten lukutottumuksiani ei voi ainakaan kielen osaamattomuuden piikkiin pistää.)

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #122540
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Luin muuten tossa vähän aikaa sitten että Vampire Knightia aletaan julkaisemaan punaiselta jättiläiseltä maaliskuussa!
  Aika hyvä veto punikselta, kun kerran on sitä todella moni ruinannut. Ja itsellenikin todella rakas sarja, että varmana ostan! Ja koska se ei ole mikään egmontin sarja, niin hintakin varmaan ihan kohtuullinen…

  in reply to: Mitä animea seuraat tällä hetkellä? #121957
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Meikä on katsellut nykyään tällaisia:
  -Hikaru no go
  Juuh, hikaru-maratoni menossa ja koeviikko lähestyy… On tässäkin opiskelija!
  -Sket dance
  Tästä vaan saa niin hyvät naurut, erittäin upea sarja!
  -Hanasaku iroha
  Jäin vaan koukkuun…
  -Natsume yuujinchou san
  Juh, lemppari on tämä sarja.
  -uta no prince-sama maji 1000% love
  randomi on vaan randomi…
  -Baccano
  Sitä yrittää ja yrittää, mutta kun se ei etene! Yrittänyt katsoa loppuun jo monta kuukautta…
  -ao no exorcist
  Aivan paras! Siihen vaan jää koukkuun!

  in reply to: Sarjatoiveita Sangatsulle #121767
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Selailin vähän noita aiempia toiveita ja ajattelin Ouranin, Gintaman ja Soul eaterin olevan eniten toivotuista.

  Itsekin ajattelin että Gintama olisi aika hyvä rikastuttamaan suomen mangasaantia, ja sehän sopisi hyvin vaikka sitten sen Hero Talesin jälkeen julkaistavaksi. Shounenia ei nääs ole koskaan liikaa.

  Mielestäni Ouran high school host club olisi kanssa aikaste hyvä jos saisi julkaistua. Itsekin silloin ostaisin mielelläni, ja nähtävästi aika moni muukin. Ja shojolisä Suomeen ei olisi mitenkään paha.

  Soul eater taasen on itselleni ihan tuttu, juu, mutta en varmaankaan hankkisi, kun alkupuolen piirrostyyli ei ole kovin puoleensavetävää. Tosin se on kuukausijulkaisu, niin saataisiin se varmaan aikaa nopsaan kiinni… Mutta kai sekin hyvin kaupaksi täällä menisi.

  Sitten yksi omista rakkaista suosikeistani, jonka haluaisin omistaa vaikka mikä olisi: Kimi to Boku. Eihän se varmaankaan ikinä Suomeen saavu, kun se on kerran kuukausijulkaisu ja osista yhdeksäs tuli juuri hiljattain ulos.
  Ja kovin moni tuskin on tästäkään sarjasta edes kuullut, niin… Mutta toivossa on hyvä elää. :mrgreen:

  in reply to: Montako mangapokkaria sinulla on? #121698
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Aattelin nyt päivitellä, kun viime laskennasta on n. 2 vuotta…Juu, siis ennenhän se taianomainen luku oli 27.
  Ja nyt… 175. Niistä englanniks on 21 ja japaniks 6.
  Aika hyvin, vaikka itse sanonkin, uusia tullut lähes 150… :mrgreen:

  in reply to: Onko sulla…? #121679
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Eipä löydy, mutta jos jostain löydän niin ostan.

  Hourou musuko?

  in reply to: Viimeaikoina katsotut animet #121676
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Meikän animesessiot on jäänyt aika pitkäksi aikaa kun nettitikku no. 1 ja 2 ei suostunut yhteistyöhön. Kolmannen jälkeen pääsin vihdoin taas katselemaan, ja aika paljon tulikin kerralla katseltua:

  Usagi Drop
  Juu on uus sarja mut silti tänne. Kun katselin juonta vähän aikaa niin tuli palava halu katsoa tämä. Meikään vetoaa muutenkin toi slice of life- genre… Mutta kuitenkin. Erittäin hauskaa katsottavaa vaikkei tässä mitään maailmanmullistavaa tarinaa tässä olekkaan. Itse asiassa juuri se, että asiat etenevät hitaasti.
  Siis tällä hetkellä aivan yliveto sarja.

  Sket dance
  Juu, pyörii vielä tämäkin. Aloitin tämän katselun itse asiassa siksi, että katsottiin kaverin kanssa jaksoja tästä animeconissa. Siellä se oli aika hauskan tuntuinen yliampuvalla huumorillaan. Vieläkin katselen ja varmaan aika samanlaista on ihan loppuun saakka.

  Gosic
  Juu, tämänkin katsoin animeconissa ja aattelin et ois ihan mielenkiintoinen(huom. Tykkään röyhelöistä ja rimpsuista). Ajatus rikoksia ratkovasta nuoresta 1800-luvun(?) Euroopassa oli ainakin houkutteleva. J loppuun katsoin. Ja ihan hyvä oli. Ikävä kyllä sarjasta tuli sellainen tuhotaanmaailma- tyyppinen.

  Bleach the movie: Jigoku no hen
  Siis valkaisuaine nelonen. Ei ihan sarja, mutta nojaa. Katsoin tossa eilen ja kiitin luojaa japanin taidoistani, sillä ne tekstit oli varmaan vedetty google ransleitterin läpi tai jotain. Esimerkiksi aina kun joku huusi "Renji!" niin tekstinä ruutuun läsähti "oven!" No, hauskaahan se soissain kohtaa oli katsella miten joistain nimistä tuli sellaista konsonanttisotkua että…Että ne, jotka eivät japania kunnolla osaa, niin etsikää jostain kunnollinen versio. Mutta! Se juoni! Aika vanhahtavaa toimintaa, pelasta neito pulassa, on onkelmia, voitetaan ne, loppu. Ja Ichigo sai taas uuden muodon. Eli ei ihan mitään huippuluokkaa. Meikäkin alkoi pelata pasianssia siinä leffan puolessa välissä.

  Ano hi mita hana no namae wo bokutachi wa mada shiranai
  Voi jösses kun on pituutta tuolla nimellä, toisin kuin sarjalla itse. Siis Ano hana on kyseessä. TYKKÄSIN!
  Juoni oli alussa aika kummallinen, mutta aloin ajan myötä pitää hahmoista vielä enemmän ja enemmän. Hahmot olivat mielenkiintoisia ja tapahtumat saivat meikänkin ihan liikuttumaan…

  30-sai no hoken taiiku
  Mahtavin sarja ikinä. Ihan tosi. Niinkun oikeesti. Kaveri on joku pervosarjojen guru niin se näytti mulle tämän ja meikä repes ainakin 10 kertaa sitä ekaa jaksoa kattellessa(Ja sattuu olemaan vielä sellanen puolijakso-sarja, sellanen 12-13-minuuttinen). Eka jakso olikin varmaan hauskimpia. Tuskin kukaan ihan joka päivä näkee jumalan tarjoavan jollekin random hemmole omaa rektumiaan, jotta tämä "valmistuisi" neitsyydestä. Jos siis olette alapäähuumorin ystäviä ja edellinen lause sai uteliaaksi, niin suosittelen lämpimästi.

  Hanasaku iroha
  Juu, jatkuujatkuu. Tämäkin. mutta tämäkin on lähiaikoina katsottu. Pidän tästä sarjasta erityisen paljon, sillä tämäkin on slice of life-tyyppinen, mutta on tässä sarjassa vauhdikkaitakin kohtia. Ja hahmojen luonteet ovat niin hauskoja.

  Hourou musuko
  Juu, transuja. Ja vielä pieniä sellaisia. Tästä tykkäsin, että aihetta ei paljoa nosteltu pöydälle sillai: Hei olen poika mutta haluan olla tyttö! Everyone look at meh!-tyylillä, vaan se oli aika hiljainen ja aika yksinäisen oloinen kertomus. Se oli aika todentuntuinen, kun nyt jälkeenpäin ajattelee…

  Jösses kun on tullut paljon sarjoja katteltua. Ja jos ei ota huomioon tota netitöntä ajanjaksoa, niin kaikki on katsottu alta kolmen viikon! Ja lisää on vielä tulossa! herranjumala…

  in reply to: Shoonen! #121558
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Jepjep, parhaita genrejä on minullekin tämä shoonen…
  tykkään:

  Bakuman

  ihan yleisesti, Takeshi Obata rulaa. Ei vaan sen takia että se osaa piirtää, vaan myös sen takia, että se aina löytää niitä authoreita, joilla aivot leikkaa. Tsugumi Ooba nimittäin keksi maailman parhaan idean ikinä kun alkoi tätä sarjaa kyhäämään. Tämä sarja on erittäin hyvä itse asiassa juuri siitä syystä, ettei se ole ihan perinteinen taistelumanga.

  D. Gray-man

  Juu, aivan mahtava sarja. Tykkään tosi kovasti siitä, että tässä löytyy kauhun elementtejä ja on vähän tummemman sävyinen(vaikka sitä huumoriakin löytyy ihan kiva määrä). Ja ekstrapisteet sille ihan vaan siksi, että tekijä sattuu olemaan nainen(Niitä ei nääs shoonenlehdessä montaa ole).

  One Piece

  Juu samaa kommenttia kuin muillakin. Hauskaa, hulvatonta, lystiä.

  Hikaru no Go
  Juu, Taas sitä Obataa tänne. Ja sama syy, ei taistelumanga, ja tykkään kattoo kun henkilöhahmot kasvaa. En tykkää mistään kahden vuoden aikahyppäyksistä. Ja taas se idea, et koko homma pyörii pelkän lautapelin ympärillä.

  Beelzebub

  Tämä nousee tänne vaan sen takia, että alkuasetelma on päin seiniä, juoni ihan persillään ja hahmot aivan hulvattomia. Saa siis nauramaan. Ja tässä on sitä perusmättöökin ihan kivasti.

  Huom! Eivät ole paremmuusjärjestyksessä, sellaiseen en pysty vaikka haulikolla uhkais.
  Ja nämäkin vaan vaan muutama mistä tykkään. Mutta kyllä niitä huonojakin löytyy! :mrgreen:

  in reply to: Axis Powers Hetalia-testi #117154
  AvatarKeiko-chan
  Member

  The Axis Powers

  Pohjois-Italia (Feliciano Vargas)

  [ ] Sinua kiusattiin paljon pienenä
  [ ] Rakastat pastaa, pizzaa, juustoja ja hedelmiä
  [x] Olet erittäin huoleton
  [ ] Sinulla on yleensä sellainen ilme kasvoillasi kuin kulkisit pää pilvissä
  [ ] Sinulla on pitkä kihara hius joka sojottaa aina johonkin suuntaan
  [x] Olet hyvä piirtämään
  [x] Voit olla hieman kömpelö
  [ ] Sinulla on ystävä johon turvaat aina kun olet sählännyt jonkin asian
  [x] Jos elämäsi olisi vaarassa, tekisit tyypilliset Italialaiset ja sanoisit: "ÄLÄ TAPA MINUA! MINULLA ON SUKULAISIA MAASSASI!"
  [ ] Voisit antautua sotatilanteessa

  (4/10)

  Saksa (Ludwig)

  [ ] Olet erittäin stoalainen ja vakava
  [ ] Makkarat ovat lempiruokaasi.
  [ ] Tykkäät ulkoiluttaa koiraasi/koiriasi
  [x] Pomosi/rehtorisi/luokanvalvojasi on idiootti.
  [ ] Rakastat sääntöjä ja mielestäsi niitä pitäisi aina noudattaa
  [ ] Mielestäsi maailma voisi olla parempi jos kaikki noudattaisivat sääntöjä
  [ ] Työskentelet aivan liian kovasti…
  [x] Aika, jonka vietät yksin, on ‘iloista aikaasi’
  [x] Voit vaikuttaa kovalta mutta olet kuitenkin erittäin huomaavainen ihmisiä kohtaan
  [x] Sinulla on ollut rahaongelmia muutamaan otteeseen

  (4/10)

  Japani (Kiku Honda)

  [ ] Olet hyvin syvällinen
  [ ] Mietit kaikkea ennen kuin sanot sen ääneen.
  [ ] Uskot kummituksiin mutta et välitä vaikka näkisit sellaisen.
  [x] Eristäydyit muista lapsena
  [x] Sinusta tuli erittäin menestyksekäs lyhyessä ajassa
  [ ] Olet jotakuinkin tietämätön ulkomaailman asioista
  [ ] Voit vaikuttaa toisista ihmisistä kylmältä/etäiseltä
  [ ] Olet hyvä käytännön tehtävissä
  [ ] Tarvitset aikaa tottuaksesi uusiin ihmisiin

  (2/10)

  The Allies

  Amerikan Yhdysvallat (Alfred F. Jones)

  [ ] Rakastat hampurilaisia
  [x] Ajattelet olevasi mahtava!
  [x] Rakastat asioiden tutkimista.
  [x]Pidät elokuvissa käymisestä/elokuvien katsomisesta/elokuvien tekemisestä
  [x] Voit vaikuttaa ihmisten mielestä röyhkeältä
  [x] Sinulla on tapana tukkia nenäsi toisten asioihin
  [ ] Pelkäät kummituksia
  [ ] Tiedät, että ufoja on olemassa
  [ ] Pidät aina lentäjäntakkia
  [ ] Sinulla on silmälasit

  (5/10)

  Iso-Britannia (Arthur Kirkland)

  [ ] Pidät teestä
  [x] Olit pienenä aika sisukas ja rasittava
  [ ] Olet erittäin sarkastinen ja kyyninen
  [x] Ruoanlaittosi on karseaa
  [ ] Pidät maagisista asioista, kuten keijuista, kummituksista…
  [x]…mutta et suostu uskomaan ufoihin.
  [ ] Olet yrittänyt jonkin sortin mustaa magiaa
  [ ] Juovut helposti
  [ ] Kännissä olet aika onneton
  [x]Olet hyvä käsitöissä

  (4/10)

  Ranska (Francis Bonnefoy)

  [x] Olet rakastava
  [ ] Sinulla on mahtava muotitaju
  [ ] Pidät viinistä
  [ ] Olet mestari kuiskailemaan romanttisia asioita ihmisille
  [ ] Rakastat punaisia ruusuja
  [x] Kun puhutaan rakkaudesta, sukupuolella ei ole väliä
  [x] Olet erittäin ylpeä itsestäsi
  [x] Rakastat kulttuuria ja taiteita
  [x] Olet komea
  [x] (Omasta mielestäsi) olet aika herkku

  (6/10)

  Venäjä (Ivan Braginski)

  [ ] Sinulla oli surullinen lapsuus.
  [x] Olet todella pitkä
  [x] Sinulla on taipumus “vaihtaa persoonallisuuttasi” lennosta
  [ ] Sinulla on aina kaulahuivi
  [ ] Rakastat auringonkukkia…
  [ ] …ja vodkaa.
  [ ] Voit vaikuttaa uhkaavalta muiden silmissä
  [x] Olet vahva
  [ ] Sinulla on iso nenä
  [x] Sinulla on erikoinen nauru joka voi säikäyttää ihmisiä

  (4/10)

  Kiina (Wang Yao)

  [ ] Olet hyvin aikuismainen
  [ ] Olet taikauskoinen
  [ ] Olet uskonnollinen
  [ ] Rakastat pandoja
  [ ] Rakastat ruoanlaittoa ja ruokaa niin paljon että nalkutat jos ruoassa on tietty makukaava.
  [x] Rakastat Hello Kittyä
  [x] Yrität toimia roolimallina veljillesi/siskoillesi/mitä nyt lieneekään, mutta sinua ei oteta vakavasti.
  [ ] Työskentelet kovasti
  [x] Olet hyvä piirtämään
  [x] Pidät makeasta

  (4/10)

  Ja sitten muita maita!

  Itävalta (Roderich Edelstein)

  [ ] Olet hyvin kasvatettu
  [ ] Olet kohtelias
  [ ] Pidät klassisesta musiikista
  [x] Pidät kakuista
  [ ] Sinulla on luomi kasvoissasi
  [x] Omistat aikasi harrastuksillesi ennemmin kuin teet asiat jotka pitäisi tehdä heti.
  [ ] Soitat hyvin ainakin yhtä soitinta
  [ ] Olet säveltänyt musiikkia
  [x] Kutsut usein ihmisiä idiooteiksi
  [ ] Sinulla on silmälasit

  (3/10)

  Kanada (Matthew Williams)

  [ ] Jäät usein ihmisiltä huomaamatta
  [ ] Näytät nuoremmalta kuin oletkaan
  [ ] Rakastat jääkiekkoa
  [ ] Rakastat jääkarhuja
  [ ] Inhoat tappelemista
  [ ] Sinulla on samantapainen kihara kuin Italialla
  [ ] Sinut sekoitetaan usein johonkuhun toiseen.
  [ ] Tunnet itsesi ala-arvostetuksi
  [x] Olet kaksikielinen
  [ ] Sinulla on aina nalle mukanasi.

  (1/10)

  Kuuba

  [ ] Tupakoit
  [x] Olet fyysisesti vahva
  [ ] Olet voittanut monia nyrkkitappeluita
  [ ] Sosiaalisissa ympyröissäsi on veljekset – toisen kanssa tulet toimeen, toisen kanssa et.
  [ ] Sinulla on erittäin vahvat mielipiteet asioista
  [ ] Pidät kuumasta ilmasta
  [ ] Olet aika ystävällinen silloin tällöin
  [ ] Vaikutat kovikselta
  [ ] Olet hyvä roolimalli
  [ ] Et anna ihmisille suunvuoroa väittelyssä

  (1/10)

  Unkari (Elizaveta Hédeváry)

  [x] Olet hölösuu
  [ ] Pidät mielelläsi kukkia hiuksissasi
  [x] Olit ‘kova’ lapsi
  [ ] Olet erittäin luotettava
  [x] On parempi olla ystäväsi kuin vihollisesi
  [ ] Olet erittäin uskollinen
  [x] Puheesi ja tapasi ovat joskus aika epänaisellisia.
  [ ] Sinä ja paras ystäväsi olette kuin paita ja peppu.
  [x] Olet rauhallinen ja seuraavassa hetkessä kuin sekopää.
  [x] Jos joku huutaa että jossain on yaoita, tiputat kaiken mitä sinulla on käsissäsi ja juokset katsomaan.

  (6/10)

  Liettua (Toris Lorinaitis)

  [x] Olet lojaali
  [ ] Sinusta tuntuu että paras ystäväsi raahaa sinua perässään, mutta teillä on kuitenkin hauskaa yhdessä.
  [ ] Olet vakava
  [ ] Sinulla on paljon kärsivällisyyttä.
  [ ] Ajattelet liikaa filosofisia ajatuksia
  [ ] Masennut kun mietitään elämän tarkoitusta/universumia jne…
  [ ] Et ole kauhean itsevarma
  [ ] Olit aika kapinallinen lapsena
  [ ] Ihmisillä on tapana kävellä ylitsesi
  [ ] Olet synnynnäinen murehtija.

  (1/10)

  Puola (Feliks Lukasiewicz)

  [ ] Olet aika prameileva
  [ ] Olet jotenkin hyperaktiivinen
  [x] Voit olla hieman hömppä
  [ ] Kun olet masentunut, tapanasi on piristyä äkisti.
  [ ] Olet epäluuloinen vieraita ihmisiä kohtaan
  [ ] Sinulla menee iäisyyksiä tulla ulos kuorestasi
  [ ] Joka tapauksessa, kun olet tottunut johonkuhun, olet erittäin puhelias.
  [x] Olet erittäin voimakas ja seisot mielipiteittesi takana
  [ ] Rakastat orvokkeja ja ruiskaunokkeja
  [x] Keksit monia hulluja jekkuja
  (3/10)

  Preussi (Gilbert Weillschmidt)

  [x] Olet ilkikurinen…
  [x] …ja hieman huligaani.
  [ ] Olet erittäin lojaali.
  [x] Olet hyvä taktikko.
  [ ] Vihaat Venäjää
  [ ] Tykkäät tapella ihmisten kanssa
  [ ] Välttelet kaikenlaisia liittoumia ja sopimuksia
  [x] Sinua ei aina oteta vakavasti
  [ ] Pidät juomisesta
  [ ] Haluat tulla vahvemmaksi

  (4/10)

  Ranska ja Unkari! Ehhehhee… Mites tässä nyt näin kävi? Luulin olevani joku vähän täyspäisempi… :mrgreen:

  in reply to: Kuvaamataidon lukiodiplomi #115123
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Aika hyvä ketju, täytyy sanoa. Itse ajattelin tehdä lukudiplomin vasta ensi vuonna, kun tämän vuoden jälkeen on vasta ne 4 kurssia käytykin sitten…
  Mutta, aika luotaantyöntäviä aiheita tosiaan, mikään noista ei oikein kiinnosta paitsi tuo häpeä.
  Mutta aika hauska, miten kaikki senh valitsevat. Siitä on kai helpoin lähteä liikkeelle, häpeälle kun sopii niin monet kasvot.
  Mutta saa nähdä mitkä aiheet ensi vuonna sitten on, toivottavasti paremmat kuin nuo…
  Nyt vain tuo portfolio pelottaa. En ole varmaan eläissäni tehnyt yhtäkään sellaista. Ja essee vielä enemmän huolestuttaa. Mitenhän tässä käy…

  in reply to: Bleach (SPOILER!!) #114465
  AvatarKeiko-chan
  Member

  Voi, kyllähän näin tulee varmasti käymään, saihan Ishidakin voimansa takaisin.
  Ja Ichigo on sentään päähenkilö, niin sitä on aika vaikeata jättää kaikkien juttujen ulkopuolelle, eikö?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 226 total)