Mina-kun

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 47 total)
 • Author
  Posts
 • in reply to: Mielipiteitä mangasta #228700
  Mina-kun
  Participant

  Itse olen hyvin avoin erilaisille mangoille. En tuomitse heti, vaan luen ensin. Lempi sarjoikseni ovat kohonneet One Piece, Rave, Kuroshitsuji, Weed, Hopeanuoli, Mirai Nikki ja Deadman Wonderland. Sarjoista joista <span style=”text-decoration: underline;”>en pidä</span> ovat mm. Naruto (tykkäsin ennen, mutta sitten Se alkoi pikemminkin ärsyttämään) ja Monster HunterOrage (tyykkään Mashiman sarjoista muuten, mutta tämä sarja joka perustuu peliin on tylsääkin tylsempi).

  in reply to: Mielipiteitä mangasta #228699
  Mina-kun
  Participant

  Itse olen hyvin avoin erilaisille mangoille. En tuomitse heti, vaan luen ensin. Lempi sarjoikseni ovat kohonneet Kuroshitsuji, Weed, Hopeanuoli, Mirai Nikki ja Deadman Wonderland. Sarjoista joista <span style=”text-decoration: underline;”>en pidä</span> ovat mm. Naruto (tykkäsin ennen, mutta sitten Se alkoi pikemminkin ärsyttämään) ja Monster HunterOrage (tyykkään Mashiman sarjoista muuten, mutta tämä sarja joka perustuu peliin on tylsääkin tylsempi).

  in reply to: Mitä animea omistat? #122739
  Mina-kun
  Participant

  Omitan itse Hopeanuolen leikkaamattoman version, Hopeanuolen leikatun version ensimmäisen vhs:n, kaikki Love Hinat ( mukaan lukien joulu ja kesäspecialit), kaikki FruitsBasketit sekä kaikki Weedit.

  in reply to: Arvostele edellinen manga-sarja #122545
  Mina-kun
  Participant

  Sarjassa on mukavasti toimintaa ja tykkään itse tällaisista sarjoita aika paljon. Piirustusjälki voisi olla parempaa.
  Arvostelu oli muuten tosta Saiyuki Reload Gunlockista.
  Arvosana voisi olla 9- paikkeilla.

  Seuraavaksi Hopeanuoli. 😀

  Mina-kun
  Participant

  Kerään tällä hetkellä Rinneä, Hero Talesia, Daa! Daa! Daa!:ta sekä alan kerätä Weediä joulukuussa.
  Ehdottomasti paras näistä on tuo Hero Tale, koska se on FMA piirtäjän tekemä, juonia on tosi hyvä ja huumoria on aivan ihanan paljon. Kannattaa ostaa tää on tosi hyvä. :mrgreen:

  Kerään myös muita sarjoja mutta niitä on vain muutama tai sarjaa ei ole keratty alusta asti.

  in reply to: Suosikki hahmo inuyasha mangasta ja miksi? #122542
  Mina-kun
  Participant

  Pidän eniten Inuyashasta ja Mirokusta.
  Inuyashasta siksi koska Inuyasha on niin komee ja luonne on aivan mahtava. :mrgreen:

  in reply to: Paras/parhaat mangaka? #122541
  Mina-kun
  Participant

  Takahashi Yoshihiro: Yoshihiron sarjat ovat aivan omaa luokkaansa ja hänen mangansa ovat erillaisia koskaa niiden pää hahmoina ovat koirat eivätkä ihmiset. Pidän myös Yoshihiron piirristustyylistä tosi paljon.

  Takahashi Rumiko: Olen pitänyt Rumikon sarjoita siksi koska niissä on paljon toimintaa, miekan heiluttelua, kamppailulajeja ja yliluonnollisia asioita. Pidän Rumikon piirustustyylistä myös koska se on selkeää ja Rumikon aiheet ovat innoittavia ja kiinnostavia ja ennenkaikkea hauskoja. Hahmot ovat myös hyvin persoonallisia.

  Tanemura Arina: Piirustusjälki ja kuvien yksityiskohdat ovat mahtavia ja Arinan mangojen aiheet ovat mielenkiintoisia, huvittavia ja mukavasti omaperäisiä. Ei sisällä näitä ärsyttävän muka täydellisiä hahmoja.

  in reply to: Ärsyttää toi egmont.. #122538
  Mina-kun
  Participant

  Mulla on moneen kertaan käyny köpelösti, ku keräsin noit Inuyashoja ja yht`äkkii hinta olikin noussu eikä rahat riittänykkää. Hintojen kohdalla Sangatsun ja Puniksen mangat on paljon parempii, sillä ne pitää hinnan lähestulkoon samana koko manga sarjan ajan. Mutta jos syy hintojen nousulle on konkurssin uhka niin kyl mä sit ymmärän. 😕

  in reply to: Mangan suomentaminen #122536
  Mina-kun
  Participant

  Oon lukenut muutaman manga-sarjan enkuks ja ärsyttää kun ei ymmärrä kaikkee tekstii ja haluaisi kumminkin lukee ja ymmärtää mitä mangassa kerrotaan. Tälläisiä sarjoja ovat esim. Rurouni Kenshin ja BlackBird.

  Eli kannatan ehdottomasti suomennosta, mutta antakaa niiden efektitestejen olla rauhassa.

  Mina-kun
  Participant

  Haluaisi, etää Rurouni Kenshinit, D.N.Angelit, BlackBirdit ja Mermaid Forestit suomennettaisin, koska olen lukenut osan englanniksi tai katsonut animen ja nämä vaikuttavat tosi hyvältä kamalta. 😉

  in reply to: Kuinka tutustuit mangaan? #122534
  Mina-kun
  Participant

  Kun ensimmäistä kertaa luin mangaa en edes tiennyt mikä se manga oikein oli. Ostin Inuyasha 2 koska se vaikutti kiinnostavalta ja sitä luettiin väärin päin. Siitä se manga hullutus sitte lähti. 😀

  in reply to: Automail vai normaali proteesi? #122533
  Mina-kun
  Participant

  Ehdottomasti automail, sillä automail on monessa suhteessa paljon hyödyllisempi kuin tavallinen proteesi ja usko olevani tarpeeksi kovasisuinen, että kestäisin leikkauksen jälkeiset kivut. 😎

  in reply to: Kivoimmat mangahahmot top. 5! #122532
  Mina-kun
  Participant

  Nää ei sitte oo missää järjestyksessä:

  Morgan (Aoi-house): Pidän tästä hahmosta ehkä siksi koska se muistuttaa itseäni tosi paljon. Aina sokerihumalassa ja ylivilkas ja keksii ties mitä.

  Inuyasha (Inuyasha): AAIVAN YLI-IHANA! Inuyashan ilmeet ovat joskus niin syötävän söpöjä, että aivan AAAFFF!

  Dark (D.N.Angel): Hahmon ulkonäkö ja luonne ovat aivan mahtavia. 😀

  L (Deathnote): Aivan ihanan synkkä hahmo. Dikkaan salaperäisistä tyypeistä.

  Eric (FMA). Ericin kiukkukohtaukset ovat hulvattomia.

  in reply to: Mistä saatte rahanne mangaan? #122531
  Mina-kun
  Participant

  Viimeisimmät kahdeksan mangaa olen maksanut omasta kukkarosta. Mutta yleensä nuo vanhemmatkin ostavat mulle joskus mangoja sillä teen kotitöitä niiden eteen.. Sukulaisetkin antaa joskus rahaa ja saan mangoja joulu- ja synttärilahjaksi. 🙂

  in reply to: Piirteitä mangassa, joista et pidä #122530
  Mina-kun
  Participant

  En pidä mangoista jotka on hutaisten tehty tai sellaisia joissa ruudut on laitettu ns. torniksi eli vain ruutu ruudun yläpuolella. 👿

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 47 total)